МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Онлайн магазин МОНДО град ВИДИН

20 Октомври 2022

мебели-Видин

 

Видинчани имат възможност да пазаруват мебели с доказано качество на изключително достъпни цени и преференциални оферти за града и региона. Горди сме, че Видинчани ни избират и ни се доверяват в избора за покупка на мебели и аксесоари за дома.


Град Видин е един от красивите градове в България, а хората там са топли и приятелски настроени към всички. Тези хора се превърнаха в наши лоялни клиенти и ние сме благодарни за доверието им към нас.

Ние от Мебели Мондо обзавеждаме домовете на безброй хора месечно в този регион, обзавеждаме с мебели заведения и ресторанти, създаваме уют с нашите мебели.


Знаете ли, че всяка седмица имаме между 100 – 150 поръчки за град Видин, което означава, че хората ни обичат. Това, с което ние ще ви се отблагодарим е това, че ще работим всеки ден върху това да подобряваме всяко нещо, което стига до вас – мебели, обслужване, бързина на доставката, след продажбено обслужване.
Видин – прекрасни сте!


Защо Мебели Мондо е предпочитан онлайн магазин за доставка на мебели във Видин ?


Водещи са няколко причини, с които се доказваме като предпочитана марка за мебели в региона.


ПРОМОЦИОНАЛНИ И ДОСТЪПНИ ЦЕНИ


Стараем се всеки месец да ви предлагаме голямо разнообразие на мебели на НИСКИ ЦЕНИ за определен период от време. В онлайн магазин за мебели МОНДО ще намерите намалени мебели от всички категории. За обзавеждане на заведение, ресторант и хотел имаме допълнителни преференциални цени за поръчани количества.


БЪРЗА ДОСТАВКА на мебели за град Видин


Ние имаме възможност да доставяме вашите поръчки с нашата логистична мрежа от бусове, което ви дава възможност да получавате поръчките си бързо, сигурно и с качество на обслужването.

Освен това голяма част от мебелите поддържаме налична на склад, за да ви гарантираме срок на доставка до 7 дни.


КАЧЕСТВЕНИ МЕБЕЛИ


Ние ви гарантираме пълна гаранция на всички предлагани от нас мебели. Използваме само здрави и с доказан произход материали, а тестването преди пускане на мебелите в продажба е сигурно.


Какви видове продукти ще откриете в онлайн магазина ?


В онлайн мебелен магазин Мондо град Видин ще откриете изключително разнообразие от мебели за дома, както и аксесоари и текстил.

При нас ще намерите:

 


И много други категории за мебели, текстил , детски стоки.


Какви са предимствата на нашия онлайн магазин ?


Това, с което ние се отличаваме са здравите и качествени мебели на достъпна цена и същевременно с модерен и актуален дизайн. Голямото разнообразие на продуктите ни позволява да откриете точно това, което търсите като обзавеждане. Ние залагаме на качеството и се стремим да ви предложим всеки продукт на изключително атрактивна цена.

Видин – твоят онлайн мебелен магазин е Мондо. Очакваме ви, за да създадем поредното приказно място за вас в домът ви.

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо