МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мебели Мондо град Чирпан

06 Октомври 2022

  мебелен магазин Чирпан

 

 

 Мебели МОНДО град Чирпан е от дълги години предпочитан бранд и магазин за мебели сред чирпанци. В града сме обзавели домовете на много семейства и сме създали уют и топлина с нашите мебели.

В град Чирпан е отворен един от нашите магазини на веригата вече дълги години и се радваме на доволни постоянни клиенти за целия район.


Това, което клиентите казват за нас, е че предлагаме различни модели мебели за всеки на ниски цени с отлично качество. Радваме се на любовта и удовлетвореността след всяка покупка на мебели от чирпанци.


Благодарим ви за доверието през тези дълги години.


Какво представлява мебелен магазин МОНДО и къде се намира в град Чирпан?


Мебелен магазин Мондо в град Чирпан се намира в Центъра на града на пл. Съединение 1. В близост до магазина има голям Паркинг за клиенти. Магазинът се намира до главния пресичащ града Булевард, на удобна локация и с лесен достъп.


Какви мебели има изложени в магазин МОНДО?

 


В шоурума ни в град Чирпан ще видите:

 

Подбрали сме различни модели мостри с различен дизайн и цветове, а на брошура можем да ви покажем всичко останало.


Цена на доставка и опции за доставка на мебели в град Чирпан?


Всички поръчани мебели от магазин Мондо в град Чирпан може да получите с безплатна доставка и вземане от магазина ни. Ако желаете можете да поръчате с доставка с наш транспорт, като тя се таксува спрямо адресът, до който ще се извози стоката. Можем да ви доставим мебелите до всяка точка в България.

Очакваме ви в мебелен магазин Мондо град Чирпан, за да ви помогнем да създадете желания уютен и модерен дом с качествени мебели на добра цена.

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо