МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мебели МОНДО град НОВА ЗАГОРА

27 Септември 2022

мебели Мондо град НОВА ЗАГОРА

 

В магазин за мебели Мондо град Нова Загора ще намерите всичко необходимо за обзавеждането на вашия модерен дом на достъпни цени с бърза доставка. Ние залагаме на качествената изработка и прецизността в дизайна на всички мебели.

В магазин Мондо град Нова Загора можете да видите голямо разнообразие на дивани за хол и кухни , холни ТВ секции, спални, кухни, трапезни маси и столове и много други. При нас новозагорци могат да закупят и декорации и аксесоари за дома.

Подбрали сме страхотни предложения за вашият интериор. В мебели Мондо град Нова Загора ще намерите и разнообразие от текстил за дома – спално бельо, одеяла, декоративни възглавнички, възглавници за сън, протектори за матраци.


Погрижили сме се да ви поднесем всичко необходимо за дома само на едно място – в магазин Мондо град Нова Загора. При нас вие ще получите ценни съвети за интериора и професионална консултация относно всички наши мебели.

Ние ви предлагаме качествени мебели с модерен дизайн на достъпни цени и много опции и начини на изплащане. Изберете качеството и достъпната цена.


Kакво представлява обекта?


Магазин Мондо се намира на основният булевард в град Нова Загора, на кръговото посока пътя Сливен – Стара Загора. Обектът е на площ от 500 кв. м. и разполага с голямо разнообразие на мостри в залата и декорации за дома.


Какви мебели се предлагат?


Мебелен магазин МОНДО предлага голямо разнообразие на


•        кухненски комплекти и кухни по проект,
•         спални ,
•        дивани,
•         холни секции ,
•        маси и столове.

Най – добрият мебелен магазин за град Нова Загора и любимият на новозагорци – Мебели МОНДО.


Какви опции за доставка има и каква е цената?


Освен за град Нова Загора ние доставяме мебели и обслужваме целият регион около града. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на мебелите и можем да ги транспортираме до всяко населено място около град Нова Загора.

Цената на доставката на поръчаните от вас мебели зависи дали те се карат в града или в региона. Ако поръчаните от вас мебели са налични на склад срокът им за доставка е до броени дни.

Магазин за мебели Мондо град Нова Загора е водещ избор на клиентите в целия регион.

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо