МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Огледала

Цена:
32.000лв.
-
325.000лв.
Цвят:
Височина
16.0 см - 38.0 см (3)
50.0 см - 60.0 см (6)
70.0 см - 72.0 см (4)
80.0 см - 90.0 см (5)
100.0 см - 166.5 см (3)
Тип
за стена (4)
кръгло огледало (1)
на стойка (1)
овално огледало (1)
Огледало за стена (1)
огледало за стена (3)
правоъгално огледало (1)
22 продукта в Огледала
Сортирай по:
Покажи:
Мондо Мебели
Цена:
32 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Промо
-47.5%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
59 00
Цена:
31 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Промо
-47.5%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
59 00
Цена:
31 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Промо
-39.1%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
69 00
Цена:
42 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Промо
-42.4%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
59 00
Цена:
34 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Промо
-7.0%
Мондо Мебели
антрацит
81 00
Цена:
75 33 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Мондо Мебели
Цена:
71 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
129 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
57 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
82 00 лв.
-37.2%
Мондо Мебели
94 00
Цена:
59 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Мондо Мебели
Цена:
97 00 лв.
-50.8%
Мондо Мебели
венге
59 00
Цена:
29 00 лв.
-43.3%
Мондо Мебели
бял
210 00
Цена:
119 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
-43.1%
Мондо Мебели
бял
174 00
Цена:
99 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
-41.8%
Мондо Мебели
325 00
Цена:
189 00 лв.
Защо да изберете мебели Мондо

ОГЛЕДАЛО в коридора

 


Дизайнът и интериора в помещението на коридора са първото, което виждаме ние и наши гости и което отразява нашата нагласа и ни изразява.

Правилната подредба на мебелите, стил, който сме избрали и аксесоарите говорят много за нашите вкусови предпочитания, дизайн визия и стил за обзавеждане. Основен акцент в коридора е и огледалото. Акцент, завършек и една от най -потребните ни мебели и аксесоари в къщи това са огледалата.


ПРЕДИМСТВА НА ОГЛЕДАЛОТО

 


Едва ли някой би се чувствал добре, ако няма огледало вкъщи, на което да се огледа. Целият интериор в дома изглежда доста скучно без огледала.

Можем да го разгледаме не само като потребна вещ, но и като един от източниците на светлина в коридора и на вход. Огледалото е основен акцент в дизайна и оптически разширява пространствата. Би било немислимо да си представим коридор без огледало в него.

 

Можем да изброим още редица предимства на тези продукти за стена:

  • затваря механични дефекти по декоративното стенно покритие, ако има такова;
  • визуално увеличава площта на стаята;
  • помага за сянка или допълване на цялостното дизайнерско решение за мебели;
  • в комбинация с рамка в подходящ цвят придава плътност на коридора, а когато се комбинира с LED лента, тя се превръща в друг източник на светлина

 

Добре подбраното огледало в коридора може изцяло да промени визията в дизайна или да я допълни. Огледалата са най - желаните аксесоари за антре и за баня.


ВИДОВЕ ОГЛЕДАЛА за антрето


Има няколко основни вида огледала, от които можем да изберем и да поставим в нашето коридорно пространство. Разнообразието на модели и артикули е толкова голямо, че изборът ви трябва да бъде добре премислен и да отговаря на цялостната визия на интериора.

 

В нашия онлайн магазин може да намерите модели с информация и данни за всеки. Достъпни цени с доставка до броени дни. Добави в количка евтини огледала от Категория Разпродажба.

Там ще намерите вашето огледало на цена под очакваната. Покажи на приятел и създай своя профил в сайта ни. Пазарувай на ниски цени и работи лесно с нашите филтри в категория Огледала.

  • Огледало за стена


Това са различни по форма и размер огледала, които се закрепят за стената. Такова приложение е много практично и функционално, защото не заемат допълнителна площ от коридора.

В този случай огледалата за стена трябва да се закрепят много внимателно и сигурно. В нашия онлайн магазин можем да ви предложим много модели огледала за стена като форма, дизайн и цвят.

 

Дали ще предпочетете голямо огледало, за да се оглеждате в цял ръст или по-малко такова с декоративна рамка зависи както от мястото, с което раполагате, така и от вашите предпочитания.

Не забравяйте, че ако се спрете на този вариант трябва да го закрепите здраво и сигурно за стената, за да не го счупите, ако минете около него и го бутнете неволно.

 

  • Огледала на мебели


Плоскостите на много мебели могат да бъдат с огледални панели. Например гардеробът в коридора може да е с огледала, шкафът за обувки да бъде с огледални врати или да заложите на цялостно предложение за антре с включено огледало в него. Това ви спестява място и е много практично за малки коридори и антрета.

 

Тук трябва да внимавате с монтажа и експлоатацията на мебелите, за да не го счупите при честото им ползване.

  • Свободно стоящо огледало


Това са огледала със стойка и основа и могат да се преместват лесно и бързо на желано от вас място. Обикновено те ни позволяват да се огледаме в цял ръст, леки и компактни са и предлагат в голямо разнообразие от цветове и модели.

 

Свободно стоящите огледала не изискват монтаж или прикрепяне към статична повърхност, което ги прави лесно мобилни до желаното от вас място.


КАКЪВ РАЗМЕР ОГЛЕДАЛА ЗА КОРИДОРА ДА ИЗБЕРЕТЕ

 


Основно правило е, че ако помещението е голяма, то трябва да изберете голямо огледало и обратно. В противен случай няма да бъде съразмерно в интериора. Ако пространството в антрето ви е малко, то можете да насочите избора съм към геометрични огледални фигури, кръгли огледала или малко огледало закачено над конзолна маса.


След като вече сте избрали подходящ вариант като размер на огледалото в коридора, трябва да решите каква степен на отражение желаете да получите. Поставяйки огледалото, което ви позволява да се огледате в пълен ръст, това визуално разширява и пространството в коридора.

 

Дългите огледала могат да бъдат монтирани на мебели, на стената или да бъдат огледала със стойка.

 

Ако няма достатъчно място за поставяне на голямо огледало, то изберете опцията с отражение към талията, което ще даде възможност да се състави доста пълна картина на външния вид.


ОГЛЕДАЛА С ДЕКОРАТИВНИ РАМКИ

 


Рамката за огледала е неговият завършек и тя трябва да допълва интериора в коридора. Има голямо разнообразие на модели рамки за огледала както като дизайн, така и в цветовете. Именно рамките могат да бъдат търсения от вас акцент в коридора.

 

Дали ще изберете голяма и масивна рамка с орнаменти или нещо семпло, дали ще заложите на ярки и модерни цветове или стандартните тонове от палитрата, не забравяйте да следвате линията на интериора.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Какви видове огледала за антре предлагате?


За вашето антре можете да поръчате свободностоящо огледало или такова, което се закача на стената. Има разнообразие на интересни модели в различни цветове.


Налични ли са всички огледала в магазина?


Почти всички огледала са налични в склада. В магазин Мондо сме подбрали определени модели за наличност.


Каква е цената за доставка?


Цената на доставката е от 10 до 25 лв за цялата страна.

Само в наличните размери ли мога да поръчам?

 


За съжаление на този етап може да поръчате огледало само в посочените размери. Не приемаме корекция в тях. Необходими са ни вашите размери и дизайн, за да калкулираме цена на масата. Ако я одобрите можем да пристъпим към нейното производство.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?Да, огледала за дома ще намерите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.