МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Детски осветителни тела

Цена:
2.147483647E900лв.
-
0.000лв.
0 продукта в Детски лампи
Сортирай по:
Покажи:

НЯМА НАМЕРЕНИ ПРОДУКТИ В ИЗБРАНАТА ОТ ВАС КАТЕГОРИЯ

Защо да изберете мебели Мондо

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДЕТСКИТЕ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА?


Осветлението в детската стая е много важно за децата и техните възприятия. Пред вас стои не леката задача да изберете правилната лампа за детска стая и да прецените нужният брой на осветителните тела в нея.


ТЕХНОЛОГИЯ И ИЗРАБОТКА НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА ЗА ДЕТСКА СТАЯ


При избора на детските осветителни тела не трябва да пренебрегвате материалите, от които са направени те. Тя трябва да бъде безопасна и да отговаря на всички правила за безопасност, да не отделя вредни и токсични изпарения във въздуха по време на работа, а също така да се състои от чисти и екологични материали.

Децата играят на различни игри в стаята си и неволно може да счупят лампата с предмет, който са хвърлили нагоре. Заложете на материали, които не са опасни за тях при счупване. Освен това задължително нещо е при монтажа на осветителни тела за детска стая да се уверите, че тя е монтирана правилно за тавана и е здраво захваната за него.


КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНИТЕ ДЕТСКИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА?

 


При избора на детски лампи имайте предвид, че е важно светлината да бъде мека и дифузна, а не рязка или ярка. Ако детето ползва бюро, върху което работи, то не забравяйте, че настолна лампа трябва да осветява цялата повърхност на масата.

Ние предлагаме голям асортимент на детски лампи за таван. Те могат да бъдат в различни цветове, форми, герои и дизайн. Детските лампи са толкова красиви, могат да се намерят на всякаква тематика според интериора или интересите на детето.

При избора на осветително тяло за таван можете да се съобразите освен с дизайна на стаята, но и с възрастта и пола на детето.

Не забравяйте, че детските осветителни тела трябва да се почистват много по-често от тези в другите помещения. Това ще предотврати появата на алергични реакции към детето.

Ние препоръчваме да се изберат модели детски лампи с допълнителни предпазители и висококачествено окабеляване, за да се премахнат възможните пожарни рискове и да се повиши нивото на безопасност на детето.ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Какви видове осветителни тела за детска стая предлагате?


Можем да ви предложим лампи за детска стая с монтаж на таван или стена. Освен това предлагаме различни модели настолни лампи за бюро, лунички и други. Лампите са в различни цветове, дизайн и тематика. Можете да изберете лампа за всеки интериор и дизайн на детска стая.


Кои марки детски осветителни тела предлагате?


Избрали сме доказани партньори с качествени предложения за осветление на детска стая. Работим с марки като GLOBO, STRAUSS, GENTIS, AZZARDO и много други.

Лампите за детска стая от безопасни материали ли са направени?


Разбира се. Всички детски лампи отговарят на Европейските стандарти за качество и безопасност. Ние залагаме на модели с доказано качество и даваме пълна гаранция за осветителните тела.


Имате ли детски лампи за стая за момчета?


Да, в нашият каталог ще намерите лампи на футболна тематика, лампи пиратски кораб и много други модели. Можем да ви предложим голямо разнообразие на цветове, форми и дизайн на лампи за момчета.


А лампи за детска стая за момиче предлагате ли?

Да, можем да ви предложим лампи за момичешка стая в нежни цветове, материи и дизайн.Каква е гаранцията на осветителните тела за детска стая?


Даваме ви пълна гаранция 2 години.


Лесно ли се монтират детските лампи за таван?


Монтажът на осветителното тяло е лесен, но е задължително да спазвате основните насоки и схема. Уверете се, че тялото е добре закрепено за тавана.


Защо да изберете Мебели Мондо за покупка на осветителни тела.


Ние ви предлагаме голямо разнообразие на детски лампи с високо качество на изработката, безопасни материали и модерен дизайн. Цените са достъпни, а доставката на детските лампи е изключително бърза. Избрали сме за вас най-добрите и качествени детски лампи на достъпни цени.

Имате ли физически магазини (шоурум)?Да, лампи за детска стая може да поръчате в нашите магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.