МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Екип

Зад всеки качествен продукт стои екип от професионалисти, които го проектират, реализират и продават. Затова, когато харесате някой от продуктите на Мебели Мондо, вие всъщност давате признание и за успешната работа на нашите специалисти. Към настоящия момент повече от 150 души се грижат клиентите ни да получават най-добрите и стилни предложения на пазара.
Каква е тайната на успешния екип можем да кажем веднага. Всеки от нас преминава през редица обучения, които развиват неговите професионални умения. Част от тях са вътрешнофирмени, други представляват форуми с участието на топ специалисти в мебелния бранш. Непрекъснатият стремеж да поддържаме най-високо ниво на експертност ни задължава да не пропускаме възможност да научим и приложим новите тенденции в сферата на мебелнотата търговия. Всеки един от екипа на Мебели Мондо може да се нарече специалист в своята дейност.
Във всеки от магазините на Мебели Мондо можете да получите професионални съвети от нашите експерти. Те ще отговорят на всеки въпрос, свързан с продуктите, тяхното транспортиране и поддръжка. Можете да се свържете с нас и на посочените в сайта контакти.
Нашият екип се разраства непрекъснато, затова често търсим нови колеги, които да са готови да работят според професионалните стандарти на Мондо. Не пропускайте да следите информацията за новите позиции, която се публикува. Ако мислите, че притежавате необходимите умения, кандидатствайте по някоя от обявите.
В случай, че сте дистрибутор, който търси партньорство с нас, очакваме предложенията ви. Готови сме да работим заедно с всички предприемчиви колеги.
Мебели Мондо дължат своето успешно развитие на специалистите в екипа. Това са хората, които стоят зад любимите ви мебели. 

Защо да изберете мебели Мондо