МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Платежни инструменти

Можете да изберете между следните видове плащане :

 

  • при доставка /наложен платеж/
  • по банков път
  • с дебитна или кредитна карта
  • стоков лизинг/кредит


Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева. С приемането да ползвате онлайн платформата  на мебели Мондо, клиентът дава своето изрично съгласие да заплати цялата продажна стойност на поръчаната през сайта стока.


Наложен платеж

 

При наложен платеж клиентите на онлайн магазина заплащат поръчката си на куриера, който ги посещава с доставката. Този метод не изисква наличието на кредитна карта или банкова сметка, но създава ангажираност при приемането на поръчката.

В случай на плащане чрез “наложен платеж”, при доставката клиентът получава от куриера Складово Нареждане,  в което е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставката.

Клиентът предава на куриера сума равна на общата сума (включваща цената на стоката и цената на доставката), посочена в Складовото Нареждане и/или фактурата. С подписването на приемо-предавателен протокол клиентът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на мебели Мондо сумата, представляваща продажната цена на доставената стока.

 

Плащане с карта


При плащане с карта се приемат кредитни/дебитни карти, издадени от :

  • VISA (Classic и Electron)
  • MASTERCARD (включително Maestro, ако имат код CVV2/CVC2 ).

 

Използвайте най-сигурния и удобен начин да заплатите стойността на вашата поръчка още при нейното създаване. Плащането с карта при нас е сигурно и безопасно, а вашите лични данни са криптирани и защитени.

При получаване на пратката не дължите нищо на доставчика на мебели. При плащане с карта се приемат кредитни/дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат код CVV2/CVC2 ).

Банков превод


При плащане с банков превод стоката ще бъде изпратена по куриер след като сумата от направения превод постъпи по сметката ни в банка.

Покупка на лизинг

 

М ожете да закупите и избраните от вас мебели на ЛИЗИНГ. За да кандидатствате на Лизинг онлайн е необходимо да ни предоставите вашите имена, ЕГН и телефон за връзка. Нашите условия за покупка на лизинг са наистина изгодни – покупка с 0% ЛИХВА за срок от 6 месеца.
Защо да изберете мебели Мондо