МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Плащане


Можете да изберете плащане с:
  • при доставка
  • по банков път
  • чрез PayPal
  • с дебитна или кредитна карта

 

Независимо от избрания способ, всички плащания се извършват само в български лева. С приемането да ползвате онлайн платформата  на мебели Мондо клиентът дава своето изрично съгласие да заплати цялата продажна стойност на поръчаната през сайта стока.
В случай на плащане чрез “наложен платеж”, при доставката клиентът получава от куриера Складово Нареждане,  в което е посочена поръчаната стока, дължимата за нея продажна цена, както и цената на доставката. Клиентът предава на куриера сума равна на общата сума (включваща цената на стоката и цената на доставката), посочена в Складовото Нареждане и/или фактурата. С подписването на приемо-предавателен протокол клиентът овластява куриера да предаде от негово име и за негова сметка на мебели Мондо сумата, представляваща продажната цена на доставената стока.
При плащане с карта се приемат кредитни/дебитни карти, издадени от VISA (Classic и Electron) и MASTERCARD (включително Maestro, ако имат код CVV2/CVC2 ).
При плащане с банков превод стоката ще бъде изпратена по куриер след като сумата от направения превод постъпи по сметката ни в банка: ………………………………………………
При плащане с PayPall
Сигурността на онлайн плащането е гарантирана!