МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Цели

Бизнес целите, които следваме в Мебели Мондо са заложени още от създаването на компанията през 2007 година. Те са формулирани така, че да отразяват най-пълно вижданията за успешното развитие на марката и в същото време да са своеобразен фокус на бизнес философията, която следва екипа. Ето към какво са насочени всички усилия на Мондо:


-   Поддържане на високото ниво на продукцията
В изключително конкурентния бранш на мебелната търговия и производство, качеството на предлагания продукт е сред основните фактори, които отличават сериозните компании от останалите. Всеки един модел с марката Мондо преминава редица тестове, които показват неговата надеждност и функционалност. Като прибавим и високите стандарти на производство, крайният резултат са мебели, които са сред топ изделията в България. Сред приоритетите ни е да поддържаме това ниво и занапред.


-   Разширяване на клоновата мрежа
Мебели Мондо започват своето развитие с откриване първи шоурум в Нова Загора през 2007 година. Към настоящия момент компанията разполага със 18 представителства в 17 те най-големи български града. Разрастването на компанията следва стриктно разработен план, като сред целите са откриването на още магазини в големите градове. Във всеки шоурум на Мондо клиентите могат да видят и закупят висококачествено обзавеждане за своя дом, да получат професионални съвети за своите мебели. Присъствието във Варна, Пловдив, Стара Загора, Русе, Хасково,Чирпан, Твърдица, Кърджали, Сливен, Велико Търново, Шумен, Нова Загора и Ямбол  прави компанията една от най-успешните вериги за мебели в България.


Развитие на марката Мондо онлайн
Новите технологии в дигиталния свят дават все повече шансове за развитие на бизнесите онлайн. Затова сред приоритетните цели на Мондо е и засилване на присъствието в Интернет. Пълноценното използване на потенциала на мрежата реално носи дълготрайни активи за марките. Огромна част от потребителите търсят своите нови мебели първо в сайтовете и формират своето мнение от прочетеното и видяното онлайн. За да  отговорим пълноценно на търсенията е наложително да развиваме непрекъснато своя дигитален маркетинг.


Увеличаване на пазарния дял на компанията
Още от първите месеци на своето развитие, Мебели Мондо се стреми да заяви своето място на мебелния пазар. Десет години по-късно марката вече е позната на потребителите и се асоциира с висококачествени продукти, иновативен стил и перфектна функционалност. Позиционирането сред лидерите на пазара е резултат от усилията на екипа на компанията, като увеличаването на пазарния дял е цел, върху която се работи.

Защо да изберете мебели Мондо