МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Аплици

Цена:
34.000лв.
-
439.000лв.
8 продукта в Аплик
Сортирай по:
Покажи:
Мондо Мебели
Цена:
79 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
264 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
439 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
264 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
439 00 лв.
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Цена:
190 00 лв.
Мондо Мебели
Защо да изберете мебели Мондо

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АПЛИК



Изборът на аплици като част от осветлението във вашия дом е чудесно решение. Имайте предвид, че аплиците могат да се ползват както за допълнително осветление, така и за основно.

Можем да ви предложим голямо разнообразие на модели аплици по форма, визия, дизайн, стил, цветове, материали. Много е важно при избора им да ги подберете така, че да отговарят на цялостната линия на интериора, да го завършват и допълват същевременно.


КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНИЯТ АПЛИК


За да поставите аплик на стената е необходимо да имате достатъчно място и простор на нея. Нека именно той се превърне в основен акцент на голямата стена и да разпръсква светлина по нея. Имайте предвид и не забравяйте, че е добре той да следва линията на интериора или да заложите на него като акцент.


Апликът освен това се ползва и за осветяване на определени акценти в дизайна. Можете да го поставите на стена и да осветите конзолната маса под него, можете да го поставите в коридора и да акцентирате на мебелите или тапета или да го монтирате в детската стая.


МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОЛЗВАТЕ СВЕТЛИНА ОТ АПЛИКА КАТО ПОДХОДЯЩА ЗА ЧЕТЕНЕ

Светлината от аплика е топла и мека, разпръсната е под голям ъгъл. Всичко това прави аплиците неподходящи за ползване за четене. Тя по – скоро служи като акцент на цялостното осветление, като детайл.


ПРИЛОЖЕНИЕ НА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА АПЛИЦИ

Интересно дизайнерско решение, което ще буди любопитството при децата е поставянето на интересен аплик в детската стая. Можете да намерите аплици под формата на цветя, кораби, звезди и много други, което би харесало на всяко едно дете и би било оригинално решение за акцент в интериора на детската стая.

Друго интересно предложение за подходящо място за аплик е в банята. Можете да го позиционирате около огледалото. Не забравяйте да изберете подходящо място там, където не се задържа влага и е далеч от водата. Има модели, които са специално създадени за мокри помещения и баня. Не правете компромис със сигурността и насочете избора си към тях.

Аплик във всяка стая в дома – можете да акцентиране на мебели или на големи стени, на които акцента да бъде светлината. Можете да поставите до меката мебел в хола, в спалнята, коридора и други.


ВИДОВЕ АПЛИЦИ

Видовете биват различни според материала, от който са направени, начина на монтаж, формата им и светлинния ефект, който създават.
Предлагат се LED спот аплици, тип „прожектор“ с подвижно рамо с едно или няколко осветителни тела, аплици тип „свещ“, тип „фенер“, такива със светлина насочена надолу или нагоре, аплици с абажур.


Според материала, от който са произведени, се делят на следните видове: аплици от метал, стъкло, керамика, кристал, дърво, пластмаса


КАЧЕСТВО И ЗДРАВИНА НА АПЛИЦИ


Качеството и здравината на аплиците зависи от материалите, които са изработени. Ние ви препоръчваме да не правите компромис с качеството на осветителните тела, още при вида им може да обърнете внимание на начина на изработка, материалите и цената, разбира се.


Защо да купя от Мебели Мондо?

Ние ви даваме пълна гаранция за качество и прецизна изработка. Избрали сме най-добрите модели на достъпни цени. Можете да разчитате, че ще получите професионално обслужване и ще откриете всичко, което ви интересува при нас.
Голямо разнообразие на осветителни тела за стена, различни като модел, стил и форма.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Предлагате ли аплик и какви видове имате?

Разбира се, предлагаме различни модели аплици. Можете да видите модели от модерен до класически дизайн в различни цветове и форми. Ние знаем, че е важно да комбинирате аплика с цялостният интериор и сме заложили на разнообразие в нашият каталог за осветителни тела.


Как мога да направя поръчка на аплик?

Поръчка може да направите лесно и бързо онлайн в сайта. До 12 часа наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на подробности по поръчката ви. Можете да закупите аплик и във всички наши магазини Мондо. Колегите консултанти с удоволствие ще ви съдействат за намиране на подходящият за вашия дом аплик.


Имат ли гаранция осветителните тела?


Да, всички осветителни тела са с 2 години пълна гаранция. Ние сме израли качествени продукти, от които да останете доволни дълго време.


Защо да пазарувам от Мебели Мондо осветителни тела?

Защото държим на качеството на всички неща, които предлагаме. Не правим компромис с него и обслужването на клиентите си. Предлагаме ви нашите продукти на най-добри цени. Сигурни сме, че ще останете доволни от направената покупка при нас.


Какъв е срокът за доставка на осветителните тела?

Всички осветителни тела са със срок на доставка около 20 дни. Можете да поръчате и да получите поръчката си с наш транспорт или по куриерска фирма до удобен за вас адрес в цялата страна.

Имате ли физически магазини (шоурум)?


Да, всякакви видове осветителни лампи може да поръчате и видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.