МЕКА МЕБЕЛ

СПАЛНИ

Секции

КУХНИ

МАСИ И СТОЛОВЕ

МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ

ТЕКСТИЛ

АНТРЕ

ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ

Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha

Блог

Домашен офис - идеи за интериор

14 Януари 2018

Все повече хора изместват работата си вкъщи. Когато работите от дома е необходимо да имате специално тихо място, на което можете да се съсредоточите. Не пренебрегвайте дизайна и интериора на домашният офис. Той трябва да ви стимулира за работа, да бъде вдъхновяващ и жизнерадостен. Ще ви покажем някоолко чудесни идеи за офис дизайн вкъщи.

Цвят на 2018 Pantone - Ultra Violet

14 Януари 2018

Дързък, драматичен и безспорно вдъхващ увереност и загадъчност едновременно!
Това е той – цветът на 2018г според Pantone, който диктува и създава трендовете в дизайна. Ultra Violet е цвят на годината 2018 от Pantone - този оттенък е описан като синьо-мораво и символизира експериментирането и несъответствието, подтиквайки хората да си представят своя уникален белег по света и да прокарат границите чрез творчески обекти. Този цвят е смел и спокоен в същото време - той е мощен и творчески.

Маса за кафе

14 Януари 2018

Всеки дом има нужда от впечатляващ дизайнерски акцент,който ще остави следи в съзнанието на всеки докоснал се до него. Да, масата за кафе или холната маса могат да бъдат запомнящи се! Освен красиви и интересни, може да наблегнете и на функционалността им.
Ако изберете маса, която сама по себе си казва всичко,което вие искате да придадете в интериора, то всичко, което поставите върхи нея ще бъде бонус.

Модерният интериор през 2018г /С много снимки/

01 Януари 2018

 

 

Тенденциите в интериора за 2018г отразяват необходимостта на хората да се подкрепят помежду си и да защитават Земята,като намират хармонията между нея и обществото. Смелите и ексцентрични идеи в интериора за 2017г през 2018г вече ги няма.Разумни, практични екологични, комфортни са тенденциите в обзавеждането за новата година.

Интериор в нюансите на жълтото

11 Декември 2017

Изборът на цветова палитра за дома не е никак лесен. Цветът, който ще изберем като основен или на който ще заложим в акцентите, оказва влияние върху настроението ни, върху подсъзнанието ни и до някаква степен определя нашата енергия. Най-слънчевият цвят е жълто. Той е радостен, положителен и тонизиращ. Всички нюанси на жълтото са символ на величественост и вечност според Фън Шуй. Исторически погледнато, жълтият цвят е символ на  богатство и злато.
Жълтият цвят е идеално решение за детската стая.

Картините - игра на сетивата

03 Декември 2017

Завършването на външния вид на стаята не спира с обзавеждането и цвета на стената. Използването на изкуството за създаване на атмосфера е една от най-важните части. Често се оставя като завършващо докосване, но също така може да се направи първо, за да се създаде цял поглед около работата ви.

ТОП ТЕНДЕНЦИИ за коледна украса според Pinterest

27 Ноември 2017

   

Коледното настроение се породи доста по-рано тази година и голяма част от семействата в България вече украсиха или съвсем скоро ще украсят своя дом в коледни декорации. Започнахме с купуването на коледни подаръци още по рано тази година /много от нас се възползваха от кампаниите по Черния петък именно за това/.
Pinterest e една от медиите, които създават модните тенденции, които се следват в интериора по цял свят. Тя диктува правила, които се следват от много дизайнери и творчески личности по цял свят.
Днес ще покажем основните тенденции в Коледната украса за 2017година.

Интериорът - видове, символи и очарование

20 Ноември 2017

Интериорният дизайн (вътрешното оформление или вътрешно обзавеждане) е наука за архитектурното и художествено оформление на вътрешното пространство на сградите и помещенията в тях, което осигурява на човека най-благоприятна среда за работа и почивка.
Интериорният дизайн е синтез от практически и художествени идеи, и решения, които целят да подобрят условията за обитаване на човека в сградите в цялостно завършена естетическа форма.