МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ

Всички ние прекарваме по-голямата част от времето си на работа. Тези, които работят в офис знаят колко е важно обзавеждането и интериора на работното място. Офис средата трябва да бъде също толкова комфортна, колкото е у дома. Удобството на мебелите, интериора на помещението, детайлите са онези неща, които ни зареждат положително по време на работа.


СЪЩНОСТ НА ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ


В нашият онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от мебели за офис. Обзавеждането на работното пространство по своята същност включва всички онези мебели, които са ни необходими за ефективен работен процес.


Офис столове


Най – важното нещо в избора на офис столове е неговото удобство. Той трябва да бъде подходящ за нас, за да се чувстваме добре. Ергономичните облегалки, подлакътниците са основни неща, на които да обърнете внимание. Офис столовете обикновено имат различни функции – някои модели са на колелца, с повдигащи седалки, с опция за поставка на напитка и прочие. На сайта ни може да разгледате голямото ни разнообразие от столове за офис.


Офис бюра


Бюрото е неизменна част от обзавеждането в офиса. То трябва да бъде разположено на правилното място – осветено от дневна светлина  с изглед към вратата. Големината му трябва да зависи от необходимостта ни спрямо това, което вършим на работа. Ако се занимавате с професия свързана с повече документация, то за вас е подходящо офис бюро с по-голям размер.


Офис бюрото може да има различни допълнителни полезни за нас елементи. Дали ще разполага с надстройка, чекмеджета и шкафове и прочие, също зависи от вашите потребности в работата.

Други мебели, които са ни нужни за обзавеждането на работния офис са


Офис етажерки


Всички ние имаме нужда от място, на което да съхраняваме различни видове документи, предмети. Етажерките са най – удобната мебел за това. Не заемат много място и същевременно могат да са на желаната от нас височина и широчина. Етажерките е добре да бъдат закрепени за стената със специални планки, за да избегнете вероятност от инцидент. На сайта ни може да разгледате голямо разнообразие от етажерки и аксесоари за тях – кутии.


Полици, шкафове, закачалки

 

Това са още една част от офис мебели, от които бихме имали нужда. Разбира се, това зависи и от вашите потребности на професията. Всички тези модули могат да ви бъдат полезни, ако разбира се имате и място за тях в офиса.


Столове и кресла


Ако във вашия офис имате посещения от други лица, то е необходимо да имате място, където да ги настаните. Можете да заложите на посетителски столове и кресла. Ако имате място в стаята направете кът за почивка и разговори.


КАК ДА СЪЧЕТАЕТЕ МЕБЕЛИТЕ В ОФИСА


Комбинирането на мебели в офиса трябва а бъде добре направено като стил и цвят. Ето какви варианти можете да изберете

Офис комплекти – в нашия онлайн магазин ще видите готови решения за обзавеждане на офис. Офис комплектите включват различни видове модули от дадена серия, еднакви като дизайн и цвят. Това е най – лесният и бърз начин за покупка на офис обзавеждане. Можете спокойно да се доверите на дизайнерите и в техния избор.

Можете да изберете и своите индивидуални модули за обзавеждане.
Модулно обзавеждане за офис – В този вариант вие сами избирате от какви модули се нуждаете. В комплекта може да включите всичко, което ви е необходимо в работата. Предвидете правилно пространството и всички модули, които ще са ви необходими са работа.


Ако решите само да комбинирате офис мебелите си, трябва да бъдат от една серия, цвят и материали на изработка.


СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОРА НА ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ


Преди да закупите офис обзавеждане трябва да знаете няколко основни неща и да се съобразите с тях.


Трябва да сте наясно каква е функцията на вашето работно място и какви мебели и аксесоари за него ще са ви необходими. Ако предвидите правилно това, вие си гарантирате добро настроение, енергия и производителност.


Спрямо вашата дейност ще ви трябват различни по функции мебели. Ако имате много документи предвидете достатъчен брой шкафчета за съхранение. Ако вашето работно място се посещава от клиенти, то трябва да имате къде да ги настаните – удобни столове, маса, подходящ кът за работа с клиенти.


Изборът ви на офис обзавеждане трябва да съответства на вашата марка и фирма. То трябва да отразява политиката ви, мисията и ценностите на компанията. След като определите основите на офис обзавеждането трябва да преминете към детайлите.

Определете размерите на офис мебелите. Те трябва да отговарят на мястото, с което разполагате. Съобразете избора на мебели за офис спрямо правилното им разположение. Контактите също са много важни. Трябва да имате нужният брой ел контакти на подходящите места в офиса.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕБЕЛИ МОНДО ЗА ПОКУПКА НА ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ ?


В нашия онлайн магазин сме подбрали изключително много модели мебели за офис. Заложили сме на модерен дизайн, актуални цветове и много функционалности и удобства.


Нашите мебели са с пълна гаранция за качество 2 години. Ние държим и използваме доказали се във времето материали и обков. Гарантираме както за здравината, така и за прецизната изработка.


Голяма част от мебелите за офис ние поддържаме налични на склад или се произвеждат за срок около 10 – 14 дни. Това ви гарантира бърза доставка в цялата страна.
Ние предлагаме и монтаж на офис обзавеждане.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 


Къде мога да видя офис мебелите, които предлагате?


Голяма част от обзавеждането за офис, което поддържаме налично на склад, може да го видите в нашите мебелни магазини МОНДО в цялата страна. Имаме изложени мостри на офис бюра, офис столове, етажерки и други.


Как мога да поръчам мебели за офис?


Вашата поръчка за офис обзавеждане може да направите онлайн в сайта или на 0700 20699, независимо къде се намирате. Може да посетите и някой от нашите мебелни магазини МОНДО в цялата страна или да поръчате в нашите официални канали в социалните медии.


Имат ли гаранция мебелите за офис?


Разбира се. Вие имате пълна гаранция 2 години на всички мебели за офис. Тази гаранция покрива както качеството им, така и изработката.


За колко време се доставят мебелите след като направя поръчка?


Ако това, което сте си избрали е налично на склад срокът за доставка е до 7 – 10 дни за цялата страна. Ако не е налична съответната мебел, то в повечето случай срокът за доставка е около 14 - 20 дни.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?


Да, мебели за офис може да поръчате в магазини Мондо в градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.

Защо да изберете мебели Мондо