МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Детско обзавеждане за момче

Цена:
83.000лв.
-
2471.000лв.
34 продукта в Детски стаи за момчета
Сортирай по:
Покажи:
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Цена:
552 00 лв.
Промо
-22.6%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
897 00
Цена:
694 00 лв.
Промо
-18.3%
Мондо Мебели
997 00
Цена:
815 00 лв.
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Цена:
738 00 лв.
Промо
-5.0%
Мондо Мебели
198 00
Цена:
188 10 лв.
Промо
-5.0%
Мондо Мебели
241 00
Цена:
228 95 лв.
Промо
-5.0%
Мондо Мебели
191 00
Цена:
181 45 лв.
Промо
-5.0%
Мондо Мебели
103 00
Цена:
97 85 лв.
Защо да изберете мебели Мондо

Всяко дете има нужда от лично пространство в дома, затова е важно да му отделите детска стая. Там може да се чувства сигурно, да изявява своите интереси, да се изгради като личност на базата на собствените си потребности и интереси.


За детската стая са важни интериора и обзавеждането с мебели за децата. Трябва да им харесва, да ги кара да се чувстват сигурни и спокойни.


КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДЕТСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА МОМЧЕ


В стаята трябва да има много естествена светлина, затова за детска стая изберете някоя югоизточна, югозападна стая или такава с големи прозорци.


Вечер е нужно да има хубаво осветление, защото детето може да реши да почете книги, да учи, да играе. Светлината е основна за всяко детско обзавеждане. Можете да поставите лунички на тавана и всякакъв вид друг допълнително осветление.


За подовата настилка ви съветваме да заложите на качествените материали. Поставете паркет и подходящ килим. Относно стените – използвайте миещи се боя, тапети или декоративни панели.

Децата не пазят особено и често те се замърсяват. Най – лесният начин в случея е да изберете лесно поддържащи се материали за стените. Все по- актуално става стената да бъде облечена с дървените дъски на пода. Ефектът е наистина страхотен.

При обзавеждане за детска стая за момче, мебелите също са от голямо значение. Тук изхождаме от принципа, че те трябва да бъдат удобни, функционални, качествени и да отговарят на стиловите му предпочитания.


При обзавеждането на стаята с мебели избягвайте остри ръбове. Заложете на овалните форми, които са по-безопасни за деца.


Леглото трябва да е с подходящи размери спрямо големината на стаята. Акцент в интериора ще бъде таблата, затова подбирайте внимателно какво легло с акценти ще закупите.

Бюрото в детската стая и мястото за сядане трябва да съответстват на възрастта на децата. Те трябва да се чувстват удобно и да поддържат правилна позиция на тялото си.


Гардеробът, скрин и етажерките осигуряват нужното място за съхранение в стаята. Техните размери трябва да бъдат съобразени с тези на помещението и да са в синхрон с него.

Голямо разнообразие на мебели за детска стая може да намерите в сайта ни и в нашите магазини МОНДО. Имаме голямо разнообразие на цветове и материали. Може да поръчате лесно онлайн като добавите избрания продукт в количката и следвате няколко бързи стъпки за завършване на поръчката си.

Текстилът също не е за пренебрегваме. Завесите, възглавничките трябва да бъдат от качествени материали. Ползвайте ги като акцент или допълнение на основния интериор. Избирайте материи, които се почистват и поддържат лесно.

Всички окачени мебели и аксесоари за стена или таван трябва да бъдат качествено и здраво монтирани, за да бъдат безопасни за ползване от децата. Тук говорим за корниза за завесите, етажерки, полици, закачалки, полилеи и други.


СЪВЕТИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА СТАЯТА ЗА МОМЧЕТА


Само неща на дететоИма едно основно правило за детската стая – там трябва да има само неща на дедето или за него. Аксесоари като вази и статуетки нямат място в интериора там. Това не е склад и не може да ползвате стаята като такъв. Не пренебрегвайте нуждите на момчета да има само свои вещи около себе си.


Подходящи зони и кътове


Важно за детска стая и за обзавеждането й е формирането на няколко основни къта в нея. Нужни са ви кът за спане, кът за игра и зона за упражнения. Ако стаята е малка, можете да комбинирате последните две зони в една обща.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕБЕЛИ МОНДО ЗА ПОКУПКА НА ДЕТСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА МОМЧЕ?


Ние имаме голямо разнообразие на мебели за детска стая за момиче и за момче. Разполагаме с богата гама цветове и декоративни елементи, много разнообразни модели мебели. Можете да закупите отделни модули за обзавеждане на вашата детска стая.


Цените на мебелите ни за детска стая са достъпни. Държим много на качеството на изработка и на здравината на материалите. Нашата цел е да надминем очакванията ви и да останете доволни от избора, който бихте направили при нас.


Ние ще ви помогнем със съвети, идеи и препоръки за обзавеждане. Предлагаме монтаж и вземане на размери на стаята. Можете да се възползвате от всички наши услуги, а ние като професионалисти ще ви съдействаме.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?


Мебели за детска стая за момчета може да видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.

 

Можем ли да намерим подходящи разцветки и весели мотиви мебели за детска стая за момче?


Разбира се, имаме голямо разнообразие на цветове и мотиви за детска стая за момче. Можете да промените цветовете на обзавеждането, което сте си харесали.


Как и колко често трябва да се поддържа корпусната мебел на мебелите?


Корпусната мебел е препоръчително да се забърсва на всеки 2- 3 дни с леко навлажнена чиста кърпа. Не е необходимо да ползвате препарати за нея. Единствено корпусна мебел от масив е необходимо да се почиства със специални препарати


За колко време се изработват отделните модули на обзавеждането?


Имаме колекция мебели за детска стая с експресна изработка от 10 до 14 дни. Мебелите по поръчка са със срок на изработка от 20 - 30 дни.


В какъв период ще бъде доставено обзавеждането?


Ако мебелите, които сте си харесали са налични в нашата складова база, срокът за доставка е до 7 дни в цялата страна. Ако си изберете модел обзавеждане от експресната ни колекция, то срокът за доставка е до 14 дни. Мебелите от каталог са със срок на доставка 30 - 40 дни.


Каква е цената за монтаж?


Цената за монтаж е индивидуална
спрямо това, което сте си харесали като модел. Можете да видите в описанието на всеки един продукт неговата цена за монтаж. Имайте предвид, че ако във вашето населено място няма магазин Мондо, то върху цената на монтаж се начисляват и транспортни разходи.