МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Гардероби

Цена:
25.000лв.
-
1799.000лв.
Цвят:
Височина
16.0 см - 50.0 см (15)
180.0 см - 190.5 см (21)
191.0 см - 215.0 см (58)
216.0 см - 230.0 см (7)
241.0 см - 250.0 см (5)
Дълбочина
35.0 см - 55.3 см (81)
56.0 см - 61.0 см (23)
84.0 см - 212.5 см (2)
Широчина
36.8 см - 50.0 см (10)
65.0 см - 84.0 см (27)
89.8 см - 100.0 см (7)
120.0 см - 127.0 см (17)
149.8 см - 160.0 см (18)
169.5 см - 180.0 см (20)
190.0 см - 200.0 см (5)
220.0 см - 253.0 см (2)
Фронт материал
16 мм ПДЧ (29)
18 мм ПДЧ (10)
ЛДПЧ 16 мм (2)
ЛПДЧ (1)
ЛПДЧ 16 мм (2)
ЛПДЧ 16мм (4)
ЛПДЧ 16мм/МДФ 16мм (1)
МДФ (4)
ПДЧ (15)
ПДЧ 16 мм (28)
ПДЧ 16мм (1)
ПДЧ 18 мм (1)
ПДЧ/МДФ (1)
Вид
1 крило (1)
2 крило (1)
гардероб с плъзгащи врати (10)
двукрил (1)
двукрилни (3)
плъзгащи врати (1)
трикрил (1)
трикрилни (5)
ъглов гардероб за дрешник (1)
106 продукта в Гардероби
Сортирай по:
Покажи:
Мондо Мебели
Цена:
935 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
349 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
217 00 лв.
Мондо Мебели
Светъл арт ууд/антрацит
Цена:
756 00 лв.
Мондо Мебели
Светъл арт ууд/антрацит
Цена:
594 00 лв.
Промо
-4.7%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
806 00
Цена:
768 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
563 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
563 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
333 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
333 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
230 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
230 00 лв.
Промо
-4.8%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
1005 00
Цена:
957 00 лв.
Промо
-4.7%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
952 00
Цена:
907 00 лв.
Промо
-4.8%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Мондо Мебели
559 00
Цена:
532 00 лв.
Промо
-4.8%
Мондо Мебели
Мондо Мебели
Защо да изберете мебели Мондо

 

Гардероби на достъпни цени с отлично качество и изработка. Ако ви предстои покупка на гардероб за спалня е добре да бъдете информирани преди избора си. Трябва да знаете на какво да обърнете внимание и къде да търсите точната информация за гардероби.

Едва ли има дом, в който да няма поне два гардероба за съхранение. Толкова необходими и функционални мебели за спалня или антре. Не правете компромис с качеството.


СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОР НА ГАРДЕРОБ


Изборът на гардероб за спалня или коридор на първо място трябва да бъде съобразен с размерите на стената. Спрямо нея ще знаете към какъв гардероб трябва да се ориентирате в избора си – двукрилен, трикрилен, четирикрилен гардероб.

Измерете точно размерите на мястото и го използвайте оптимално, не забравяйте, че ако харесате даден модел, който не ви съответства на мястото, можете да попитате търговците ни дали има възможност за промяна на размера на гардероба.

Преценете вида на вратите, ако нямате много свободно пространство около гардероба е най – добре да заложите на плъзгащи врати с механизми. Те са много компактни и удобни за ползване.

Гардеробите с плъзгащи врати са един от най - предпочитаните варианти за клиентите ни. Имате възможност за избор от различни цветове и детайли. Можете да избирате дали да бъде с огледало или без.

Вътрешното разпределение на гардероба е важно за вас. Дали ще изберете повече рафтове, лостове за закачалки на различни нива, чекмеджета – важно е да ви бъде удобно за ползване на вас. Има много варианти и комбинации за вътрешно разпределение на гардероба. Трябва да ви бъде удобно за съхранение на дрехи и текстил.

Не забравяйте и огледало на врата на гардероба, особено в случай, че избирате модел в коридора.


МАТЕРИАЛИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ГАРДЕРОБИ


В зависимост от предпочитанията си може да се спрете на гардероби от масивна дървесина или на варианти от MDF или ПДЧ плоскости. Дървените и масивни гардероби са класика, но както материалът, така и цената им висока. Те са устойчиви във времето, здрави и качествени.


Другите два вида плоскости също са създадени от дървесина, но от пресирани листове (MDF) или от пресирани стърготини (ПДЧ), слепени с помощта на специални смоли. В последствие са ламинирани, което ги прави лесни за почистване. Най-нисък е ценовият клас на ПДЧ материала.


ВИДОВЕ ГАРДЕРОБИ

 

 

ЕДНОКРИЛЕН ГАРДЕРОБ


Това са малки и компактни гардероби с една врата и крило. Обикновено се правят на размер 40 см широчина. Моделите еднокрилни гардероби могат да бъдат само на рафтове или с лост за закачалки и рафт в долната и горна част.

Удобни и функционални модели, в които можете да съхранявате много лични вещи. Еднокрилен гардероб с огледало е сред предпочитаните модели в нашия онлайн магазин.

 

 

ДВУКРИЛНИ ГАРДЕРОБИ

 

Това са модели с две врати и крила и стандартно се изработват на размер 80 см широчина. Вътрешното разпределение отново може да бъде с рафтове, лост или комбинация от двете.

Двукрилните гардероби се ползват най-често в детска стая и коридор. Гардероб с две крила може да намерите на нашият сайт онлайн, като добавите в количката и поръчате лесно и бързо.

 

 

ТРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ


Гардеробите с три крила събират много неща и обикновено се ползват както в спалнята, така и в коридора. Те са удобни и практични, а тяхното вътрешно разпределение е доста разнообразно и може да бъде според вашите изисквания за и на гардеробите.

 

 

ЧЕТИРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ

Това са моделите с четири врати. Могат да бъдат както с обикновено отваряне на гардероби, така и с плъзгащи врати. Най – често се поставят в спалнята.

 

 

ЪГЛОВ ГАРДЕРОБ

Ако помещението ви изисква да оползотворите ъглово пространство по най – добрия начин, то идеално за тази цел е поставянето на ъглов гардероб. Това са модели гардероби,  които според размера могат да се направят само с рафтове или комбинация от лост и рафтове. Те са чудесен вариант за обзавеждане в офиса, коридора, хотела и други.КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩ ГАРДЕРОБ ?

 

 

За малко помещение


Ако спалнята ви е малка, ще се наложи да използвате възможно най-пълноценно пространството за гардероби и други мебели. Добре е да заложите на вариант гардероб с надстройка, за да оползотворите стената чак до тавана.

 

Добре би било да изберете гардероб с плъзгащи настрани врати. Непременно поискайте и огледало на вратата или на част от нея. То създава визуално усещане за разширяване на пространството. И нека дизайнът да е изчистен – той създава усещане за лекота.

 

 

За голямо помещение

 

Тук вариантите ви са безброй. Щом нямате необходимост да пестите място, можете да изберете широк ъглов гардероб, заемащ една или две стени.

В него можем да вградим всичко необходимо:

  • рафтове,
  • закачалки,
  • чекмеджета.

 

Що се отнася до дизайна, спокойно можете да се ръководите от естетическите си критерии. С отварящи се или с плъзгащи врати, с надстройка или не, с едно или повече огледала, с футуристичен дизайн или с класически декорации, всичко зависи от цялостния замисъл за спалнята.ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕБЕЛИ МОНДО ?

Богатият избор от предложения в нашия каталог безспорно е сред основните ни плюсове. Но далеч не разчитаме само на него. За нас е важно да предложим високо качество, комбинирано с възможно най-изгодни цени.


И още нещо важно! Ние държим да предложим приятелско и компетентно обслужване както във физическите си магазини, така и онлайн. Можете да разчитате на нашите квалифицирани консултанти за съвети по отношение на моделите, материалите, дизайна, модните тенденции… Просто попитайте!


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Имате ли физически магазини (шоурум)?


Да,голямо разнообразие на гардероби може да поръчате и видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.


Какви видове гардероби предлагате?


Видовете гардероби, които предлагаме са еднокрилен гардероб, двукрилен, трикрилен гардероб, четирикрилен. Имаме модели с плъзгащи врати и отварящи се навън.

 

Гардероби с чекмеджета, рафтове, лостове за закачалки и много други варианти. Предлагаме стандартни гардероби с размери 40, 80, 120, 150, 180, както и гардероби по каталог, които се изработват през 1 сантиметър с различно разпределение и избор на цвят.


Предлагате ли само надстройки за гардероби?


Разбира се, имаме различни модели надстройки за гардероби на достъпни цени.


Какви цветови нюанси мога да избера за изработката на гардероб или надстройка?


Имаме голям избор от цветове за гардероби и надстройки.


От какъв материал се изработват гардеробите?


Гардероби и надстройки от 16 или 18 мм ПДЧ, което може да бъде и в комбнация с МДФ материал.


Изработват ли се по поръчка?


Да, изработваме ги по поръчка, като за целта са ни необходими точни размери и характеристики на гардероба.


За какъв период от време?


Голяма част от гардеробите се поддържат в наличност в няколко цвята. Гардеробите по поръчка са със срок на изработка около 30 дни

В какъв ценови диапазон варират?


Цените на гардеробите са от 131 лв и достигат около 1000 лв.