МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Детски и бебешки столчета

 

 

Покупката на детско столче е задължителна за всеки родител. Още с раждането на бебето вие трябва да сте подготвени и да закупите детско столче за кола /ако смятате да превозвате бебето от точка А до точка Б/. Най-важна при пътуване е безопасността на децата и точно затова е толкова задължителна и важна тази покупка. Освен столчето за кола, вие ще имате нужда от столче за хранене, седалка за кола и какво ли още нещо. И всичко това е необходимо за бебето и детето, за да расте то в комфортна среда и абсолютно безопасна.

 


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕТСКОТО СТОЛЧЕ

 


Бебешките и детските столчета могат да се разделят на няколко вида – столчета за хранене, столчета за кола, бебешки шезлонг и бебешка люлка. Това са едно от най- полезните, а някои и задължителни покупки при появата на бебето в семейството. Без тях ежедневието и на майката и на детето би било твърде уморително и не би било пълноценно. Детските столчета за кола например са задължителна покупка, която гарантира сигурността на вашето дете по време на пътуване. Столчетата за хранене приучават детето към правилни навици, удобни и практични са както за него, така и за майката. Бебешките люлки и шезлонги са също толкова необходими – в тях децата се успокояват, забавляват и поспиват. Те са отмяна на майката и вместо детето да е непрестанно в ръцете й е в удобният и комфортен шезлонг или люлка.
Всички детски столчета са абсолютно обезопасени и сигурни.

ВИДОВЕ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА

 


Всеки родител има нужда от различни детски столчета в процеса на развитие на своето бебе. Ние предлагаме голямо разнообразие на модели детски столчета, като сме акцентирали на най-добрите и качествени предложения в различните категории.

 

  • Детско столче тип „бебешки шезлонг“

 

Това е колкото полезна, толкова и необходима покупка за една майка и нейното бебе. Когато детето стане на възраст над 5 – 6 месеца подобен тип шезлонг за бебе би бил полезен както за нея, така и за бебето. Всички малко деца на тази възраст изучават света около тях и искат да наблюдават какво се случва. Бебешкият шезлонг позволява бебето да бъде поставено на сигурно място, където да изучава всичко наоколо или да поспи за кратко време. Бебешките шезлонги са полезни за майката, защото в тази възраст на детето над 5 месеца, то стои дълго време будно и вместо да е ръцете на мама, може съвсем спокойно да бъде в бебешкият шезлонг. Така родителите ще имат време да свършат нещо друго навреме, докато бебето се забавлява. Детските столчета тип шезлонг са удобни за всяко бебе, в тях то може да вземе краткият си сън през деня. Много модели имат поставени и меки играчки за тях, които то да изучава. Тези модели детски столчета са най-доброто предложение както за бебето, така и за майката.

 

  • Детско столче за кола

 

Детските седалки за автомобили са разделени в четири основни групи в зависимост от възрастта на детето, неговите килограми и височина. Използването на детско столче за кола е задължителна покупка за всяко семейство с бебе или дете до определена възраст. Детското столче е допълнителна седалка за автомобил, която е абсолютно обезопасена с различни системи на сигурност в това число и предпазните колани на колата. То осигурява безопастността на детето в колата при поява на пътно транспортно произшествие. Правилата за безопасно движение повеляват, че до 13-годишна възраст детето трябва да се вози винаги на задната седалка в монтирано правилно столче за кола. Столчетата за кола  повдигат детето достатъчно, за да използва колана на седалката. Моделите, които са с висока облегалка са подходящи за коли, които нямат опора за глава над седалката, или за коли с ниски седалки. Тези модели столчета за кола без облегалка са обикновено по-евтини и по-лесно могат да се преместват от една кола в друга. Обикновено детските столчета не се закрепват към седалката на колата, а просто се поставят върху нея. Някои модели могат да се закрепват към седалката, използвайки долните или горни точки на закрепване. Ако децата в колата ползват само коланите в нея, а не подходящото за тях столче, са изложени на рискове от нараняване на главата, гръбначния стълб и коремната област при евентуален сблъсък. Много е важно да се знае как да защитим детето по време на пътуване, защото много родители не са добре запознати с рисковете и не ползват детски столчета за кола.

 

  • Детско столче за хранене

 

Столче за хранене на бебето е една от основните покупки, които ви предстоят. Той е толкова важен за вашето дете, колкото и добрият сън в кошарата на бебето. Изграждането на правилни навици по време на хранене, удобството на бебето и практичността на столчетата, ги правят стоки от първа необходимост за бебето. В столчето за хранене детето се чувства комфортно, то е напълно обезопасено в него и може да го храните внимателно, да го приучавате да се храни самостоятелно. Ако храните детето на друго място, то има опасност от задавяне на детето, нараняване и други подобни инциденти. Освен за бебето, столчетата за хранене са много удобни и за всяка майка. Освен, че се чувства сигурна в безопасността на детето, тя спокойно може да го остави в него и да приготви храната или да свърши нещо друго вкъщи. Удобни, безопасни и практични. Масово моделите детски столчета за хранене имат сваляема табла за лесно почистване, кош за играчки, отделение за чаша и колани за безопасност на бебето. Πoвeчeтo cтoлчeтa зa xpaнeнe ca epгoнoмични и имaт cтeпeни зa нaĸлoнa нa oблeгaлĸaтa cъoбpaзeни c възpacттa нa бeбeтo. Чрез него ще помогнете на детето да научи основните навици при хранене. 

 

  • Детски столчета тип „люлка“

 

Детските столчета от този вид са предназначени да успокоят детето, когато е нервно или плаче. Това става като поставите бебето в тях и го залюлеете. Тези модели имат няколко степени на люлеене /ако са електрически/, различни мелодии и звуци, вибрации, играчки и други. Това е едно от най-желаните столчета за майките, защото вместо да носят бебето постоянно на ръце, те могат да го поставят в люлката и да го ангажират така, че да му бъде забавно. Детските столчета тип люлка са напълно обезопасени и вашето бебе и вие ще се чувствате сигурни, когато то е там. Вие можете да го поставите в люлката и ако докато си играе то заспи, просто променяте позицията на люлката и тя се превръща в удобно легло. Почти всички модели на бебешки люлки разполагат с 5 - точков колан за безопасност, което гарантира на 100% сигурността на бебето. Люлките за бебета са проектирани така, че да осигуряват стабилна подкрепа на гръбчето на бебето и да подпомагат развитието на моториката му. За да гарантират пълния комфорт на бебето, люлките разполагат с мека тапицерия и удобна възглавничка за глава. Голям процент от българските майки предпочитат шезлонга за бебе и споделят, че основната причина за този им избор е възможността да пренасят лесно шезлонга във всички стаи и бебето им да е винаги при тях, докато вършат домакинска работа или си почиват


МАРКИ И МОДЕЛИ БЕБЕШКИ СТОЛЧЕТА


При избора на детски столчета ние внимателно подбрахме всички предложения, които ви предлагаме. В избора си заложихме на доказано качество и добра цена. Предлагаме ви най-добрите модели детски столчета на марка Lorelli – доказан производител на детски столчета години наред. Голямото разнообразие на модели, цветове и функционалности ви гарантира, че ще намерите всичко онова, което търсите. Предлагаме ви най-добрите цени за детски столчета, бърза доставка и гаранция.
В нашият продуктов каталог може да видите и закупите детски столчета за кола, бебешки шезлонги, столчета за хранене, детски столчета – люлка. Ние ви гарантираме абсолютна безопасност на бебето, качествени материали за изработка и най- добрите цени на пазара.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНОТО ДЕТСКО СТОЛЧЕ

 


Изборът на детско столче зависи от потребностите, които имате вие за удобство. Можете да заложите на модел, които е снабден с всички допълнителни аксесоари като играчки, разделения, удобства за майката и бебето. Можете да изберете и базови модели, които също биха ви били полезни.
Ако имате затруднение в избора, разчитайте на нас да ви консултираме правилно и да открием точно това, от което имате нужда. Изборът на детско столче не е никак лесен предвид голямото разнообразие на модели. Ние ви съветваме при избора да заложите на качествените материали, които са използвани за направата на столчето, добрата цена и функционалностите на даден модел.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРА МЕБЕЛИ МОНДО

 


Изберете детско столче от Мебели МОНДО, защото сме сигурни в качеството на моделите, които ви предлагаме. Внимателното и грижовно сортиране на видовете столчета, които да ви предложим, са удобни, функционални и практични, с гаранция за качество. Ние се спряхме на варианти детски столчета на изключително добри цени за вас. Даваме ви пълна гаранция на всички модели. Те се поддържат и почистват изключително лесно. Сигурността на вашето дете е напълно гарантирана.


КАК ДОСТАВЯТЕ ДЕТСКИТЕ СТОЛЧЕТА ПРИ ПОРЪЧКА

 


При поръчка на детско столче от Мебели Мондо може да заявите доставка с наш транспорт в цялата страна. Можете да поръчате и с доставка по куриер за ваша сметка до посочен от вас адрес или офис в цялата страна. Можете да получите и детското столче от всеки магазин МОНДО в България.
Срокът за доставка е бърз – около 10 дни. Когато направите поръчка, наш консултант ще се свърже с вас, за да уточни подробности и точен срок за доставка до населеното място.


КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО БЕБЕШКОТО СТОЛЧЕ Е ПОВРЕДЕНО И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТО

 


Ако при ползване забележите повреда или дефект в продукта, моля свържете се с нас на посочените телефони, ако поръчката е направена онлайн или елате в най- близкият до вас магазин Мондо в страната. За да е актуална гаранцията на вашият продукт е необходимо да запазите касов бон и приложените други документи при доставката ви.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Какви видове столчета предлагате?

 


Детските столчета, които можете да закупите от нас са разделени на няколко категории – Детско столче за кола /за различните възрасти и кг на детето/, Столчета за хранене /с различни аксесоари и принадлежности към тях/, Бебешки шезлонг, Бебешка люлка. Всички модели са внимателно подбрани, като сме акцентирали на качеството, добрата цена и бързата доставка.


Какви марки детски столчета предлагате?

 


Детските столчета, които предлагаме са на утвърдените и предпочитани марки Lorelli и Bertoni. Това са доказали се в годините продукти, в които сме абсолютно убедени като качество и сигурност.


Какъв е ценовият диапазон на детските столчета?

 


Детските столчета варират в интервал от 21 лв до 303 лв в зависимост от модела. За големи количества вие бихте получили допълнителна преференциална отстъпка от крайната цена.


Какви допълнителни аксесоари има към детските столчета?

 


Към детските столчета има различни видове аксесоари според модела на столчето – играчки, кош за играчки и други. Аксесоарите зависят от цената и модела на столчето.


Обезопасени ли са напълно детските столчета?

 


Всички детски столчета са напълно обезопасени и гарантират сигурността на детето. Имат различни степени за закопчаване, допълнителни коланчета и стопери на колелцата.


Как мога да поръчам детско столче от Мебели Мондо?

 


Детско столче от Мебели Мондо можете да поръчате във всички мебелни магазини на веригата, можете да поръчате онлайн в сайта и във всички социални платформи на марката. Поръчка може да направите лесно и бързо и на телефоните посочени в сайта.

Какви начини на плащане приемате при поръчка на детско столче?

 


Своето детско столче може да платите при доставка с наложен платеж, можете да купите на Лизинг с изгодни условия или по банков път, както и онлайн плащане с карта.

Защо да избера детско столчe oт Мебели Мондо?

 


Изберете детско столче от Мебели Мондо, защото ние ви гарантираме голямо разнообразие на модели столчета, най-добри цени и отлично качество на материалите и изработката. Всички модели бебешки столчета са внимателно проверени и подбрани от наш екип.

Как мога да се свържа с Вас за повече въпроси относно детските столчета?

 


Повече информация за моделите детски столчета можете да получите при нашите консултанти във всички магазини МОНДО в България, както и онлайн на посочените телефони в сайта. Не се колебайте да ни потърсите, ние с радост ще ви съдействаме да изберете най-добрият модел за вашите нужди и потребности.

Какъв гаранционен период давате за детски столчета?

 


Гаранцията на моделите бебешки столчета е до 2 години според вида и модела на съответното столче. Всяка ваша поръчка е придружена с гаранционн

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?


Да, детски столчета може да поръчате в магазини Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.

Защо да изберете мебели Мондо