МЕКА МЕБЕЛ

СПАЛНИ

Секции

КУХНИ

МАСИ И СТОЛОВЕ

МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ

ТЕКСТИЛ

АНТРЕ

ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ

Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha

Услуги

Транспорт:
Ние можем да осигурим транспорт на поръчаните от вас мебели до избрана от вас точка в страната. Разполагате с няколко опции, от които можете да избирате:
1.Транспорт до адрес в градове в който има магазин МОНДО -10 лв

2.Транспорт до адрес в градове,в който няма магазин МОНДО-20лв

3. Транспорт по куриер: 

Транспортните разходи са формулирани на база на тарифата на куриера и са за сметка на клиента. Заплащането се извършва при доставка.

4. Транспорт до магазин МОНДО: 

Ако поръчате онлайн, може да посочите в кой магазин на Мондо желаете да бъде доставена поръчката Ви. Транспорта до магазина е безплатен, а Вие имате ангажимента да си вземете поръчаната стока от там.

Разнос:
Доставката се извършва до заявения от клиента адрес и се предава от борда на превозното средство. Ако предпочитате да ви помогнем с качването на мебелите, това ще се извърши след предварително уточняване с нас и по тарифа показана при всеки продукт.

 

Монтаж:
Всички продукти са предназначени за самостоятелно сглобяване, като са окомплектовани с необходимите инструкции и помощни материали (винтове, болтове, други).В комплектите не влизат инструменти. Ако желаете, ние можем да монтираме вашите мебели по следната тарифа:
•        монтаж на трапезни и холни маси – 30 лв.
•        монтаж на стоки до 500 лв. с изключение на трапезни и холни маса – 50 лв.
•        монтаж на стоки от 500 лв.  – 1000 лв. – 100 лв.
•        монтаж на стоки над 1000 лв. – 10% от стойността на покупката
•        монтаж на нестандартна стока – 10 % от стойността на покупката , но не по – малко от 50 лв.
•        монтаж на кухня – 10 % от стойността на кухнята, но не по- малко о т 80 лв. Монтажа на кухня включва сглобяване на горния и долния ред ,подреждане на долния ред и окачване на горния ред, монтиране на плот, монтиране на гръб (ако е закупен от мебели Мондо), вграждане на мивка (ако е закупена от мебели Мондо), вграждане на аспиратор, фурна и котлони (ако са закупени от мебели Мондо)
Монтажът не включва водопроводни и електрически дейности! В случай, че гърба, мивката, аспиратора, фурната и котлоните не са закупени от мебели Мондо допълнителното заплащане за монтаж е следното:
•        монтаж на гръб – 25 лв.
•        изрязване на отвор за контакт – 4 лв.
•        вграждането на мивка, включващо изрязване на плота, фиксиране и силиконизиране на мивката – 30 лв.
•        вграждане на аспиратор, фурна и котлони – 30 лв.
Монтажа се извършва по предварителен график.

Цената на монтажа се калкулира от редовната цена на продукта.