МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Поръчване


Можете да поръчате избраните мебели лесно, бързо и удобно от сайта на Мебели МОНДО. За целта е добре да регистрирате свой потребителски акаунт, но това не е задължително. Имате възможност да използвате за тази цел и своя Facebook профил. Регистрацията ще ви позволи не само да пазарувате удобно от нашия сайт, но и бързо да влизате в акаунта си, да събирате любими продукти, да проследявате стари и актуални поръчки, и да не губите време при следващо пазаруване за въвеждане на своите данни. Регистрираните потребители получават ЕКСКЛУЗИВНИ промоции и намаления, които не са валидни за останалите клиенти. Разбира се, можете да избегнете регистрацията и да преминете директно към процеса на пазаруване. Ето кои са стъпките за осъществяването на вашата поръчка:

Стъпка 1
След като сте разгледали и харесали един или няколко продукт на Мебели МОНДО, натиснете бутона  Kupi-mebeli-na-promocia-onlain-Mondo  . За улеснение на клиентите, той е в червено и е обозначен с икона на пазарска количка.

Стъпка 2
В този прозорец можете да изберете пазаруване през вашия потребителски акаунт (създайте го бързо и лесно само с няколко клика), да влезнете чрез Facebook или да продължите ДИРЕКТНО към пазаруване.

Стъпка 3
Тук виждате продуктите, които се намират в момента във вашата количка. Обърнете внимание на техния брой и на цената, която е калкулирана. Тук можете да направите избор от три възможности:

  1. да продължите с пазаруването, натискайки зеления бутон Mebeli-onlain-zavurshi-poruchka , който ще ви върне в страницата с продуктите.
  2. да купите на изплащане. Спрете ли се на този вариант е необходимо да натиснете съответния червен бутон Mebeli-na-izplashtane-s-burza-dostavka-Mondo . Това ви прехвърля в страницата на нашите партньори. Ние работим в тясно сътрудничество с БНП ПАРИБА лични финанси, Unicredit и TBI Bank и нашите клиенти могат да изберат една от финансовите институции за кандидатстване за кредит. За да улесним условията за закупуване на изплащане, на ваше разположение е калкулатор, който показва броя на вноските, техния размер и съответното прекалкулиране на цената. Вие можете да изберете своя най-изгоден план според възможностите си.
  3. да направите своята поръчка чрез натискане на червения бутон Promocii-mebeli-zavurshi-poruchka-sega


Стъпка 4
Тук е мястото за попълване на информация за доставка и данни за фактура. Молим ви внимателно да попълвате своя адрес и данни за обратна връзка, това е важно за осъществяване на доставката и контакта с вас. Полетата се попълват задължително на кирилица.
Данните за фактура също трябва да бъдат коректно попълнени на кирилица.
Ако желаете допълнителни услуги като качване на мебелите или монтаж, моля посочете това.
Изберете най-удобния начин на плащане:

  • при доставка
  • по банков път
  • чрез PayPal
  • с дебитна или кредитна карта

 

За да продължите нататък освен попълването на всички полета, означени със *, трябва да приемете общите условия на Мебели МОНДО. Съветваме ви да отделите време и да се запознаете с тях.

Стъпка 5
Това е окончателният преглед на вашата поръчка. Обърнете внимание на броя и вида на избраните продукти, общата сума и данните за доставка и контакт. Важно е също начинът на плащане да е отбелязан коректно.
След натискането на бутона Kak da napravim poruchka na mebeli onlain  вашата поръчка е финализирана и влиза в системата на Мебели МОНДО. В рамките на 24 часа наш оператор се свързва с вас за потвърждаване на поръчката.

Ако имате затруднения или въпроси в процеса на поръчване, може да  се свържете с нас на тел. 0894300452; 070020699
Защо да изберете мебели Мондо