МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Новини

НОВА КОЛЕКЦИЯ 2020г на Спални комплекти
29 Август 2019

Нова КОЛЕКЦИЯ спални комплекти на премиерни промо цени. Луксозни модели с отлично качество и прецизна изработка. Разнообразие на цветове, дизайн и функционалности. Една колекция спираща дъха. Вижте повече в тук...

С любов към животните
02 Август 2019

 

Днес ще ви разкажем за едно събитие случило се на 26.07.2019 година в мебелен магазин МОНДО в град Чирпан. Едно събитие, свързано с любовта към животните и добрите дела, които трябва да следваме…

ВЕЛИКОТО ПАЗАРУВАНЕ
23 Април 2019

20% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ на редовна цена в мебелни магазини МОНДО и онлайн.
КОГА: 24/25/26/27 Април 2019г.
КЪДЕ: във всички магазини МОНДО и онлайн на www.mondomebeli.com

НАГРАДА - МЕБЕЛИ МОНДО
23 Април 2019

През месец Март списание Капитал организира среща на Бизнеса в град Стара Загора и региона. На събитието присъстваха представители на бизнеса и властта. Специално от кмета на града Живко Тодоров бе връчена НАГРАДА за НАЙ-ДИНАМИЧНА КОМПАНИЯ за Стара Загора и региона на собственика и главен мениджър на верига мебелни магазини Мондо - г-н Иван Стефанов.

Среща на БИЗНЕСА в Стара Загора и региона
03 Април 2019

 

През месец Април бизнес списание "Капитал" организират среща на Бизнеса в СТАРА ЗАГОРА и РЕГИОНА.
На тази среща ще присъстват представители на местната власт и водещи компании в града и региона. Целта на Срещата на бизнеса в Стара Загора и региона е  да разкаже за проектите, предизвикателствата и успехите, както и да се създаде възможност за диалог между активните компани в областта.Основен участник в дискусията ще бъде г-н Иван Стефанов - собственик и главен мениджър на мебелни магазини МОНДО.

Неочакваният ШАМПИОН - мебели МОНДО
07 Март 2019

   

Интервю на собственика на Мебели МОНДО г-н Иван Стефанов за вестник Капитал.

"...В сектор, в който непрекъснато вървят преобразувания и сливания, „Мондо“ успява да блесне на местно ниво - в последното издание „Гепард“ на „Капитал“ то е на четвърто място сред най-динамичните малки и средни компании в Старозагорска област с приходи над 9 млн. лв. и годишен ръст от впечатляващите 73%.

До -30% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ дивани през Март
03 Март 2019

 

Промоциите на мебели продължават и през Март. Този месец ВСИЧКИ ДИВАНИ са центърът на покупка.

 

 

-15% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ мебели на редовна цена
02 Март 2019

Най- голямото НАМАЛЕНИЕ на мебели.
Само тази събота - 15% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ мебели - спални, секции, кухни, кухни по проект, дивани, маси и столове и много други.