МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Месец изпълнен с НАГРАДИ

02 Август 2023

Август е Септември - една Промо кампания на Мебели Мондо за всички наши клиенти

Награди-мебели

 

1.Период на участие в Промоционалната кампания („Промоционален период“):

От 01.08.2023 г. до 30.08.2023 г.

2. Предмет на Правилата:

Настоящите Правила („Правилата“) определят реда и условията за провеждане на Промоционалната кампания „Август е Септември“ („Промоционалната игра“, „Промоцията“, „Играта“) и уреждат отношенията между Организатора и физическите лица - участници в Играта.

3. Участници в Промоционалната игра:

3.1. Участник в Промоционалната игра може да бъде всяко дееспособно физическо лице, което кумулативно отговаря на следните изисквания:
3.1.1. е навършило 18 години;
3.1.2. има постоянен адрес в Република България;
3.1.3. е направил покупка на мебели или аксесоари за дома в Мебелни Магазини Мондо, онлайн на www.mondomebeli.com , както и всички направили поръчка в социалните мрежи на Мебели Мондо или на обявените телефони в сайта.
3.1.4.  предостави съгласието си, че приема условията на настоящите Правила и предостави доброволно необходимите за участие в Промоционалната игра лични данни, чрез формата за участие в Играта, достъпна на интернет страницата на Организатора - www.mondomebeli.com
3.2. Лица, които нямат право на участие в играта:
3.2.1. Лица, заети по трудово правоотношение при Организатора
3.2.2. Лица, извършващи дейност по гражданско правоотношение с Организатора
3.3. За участие в играта не се изисква минимална стойност на покупка.

4. Територия:

Промоционалната игра се провежда на територията на Република България.

5. Промоционални награди:

5.1. Ученически раници и пособия за училище - 3 броя

5.2. Чанти за храна - 2 броя

6. Правила за участие в Промоционалната игра:

6.1. Всяко лице, което отговаря на условията по т.4 от тези Правила, се включва в тегленето на промоционалните награди по реда на т.7.

6.2. Всеки Участник има право само на една Промоционална награда.

7. Теглене на Промоционалните награди:

7.1. Всички Участници, които отговарят на условията, посочени в т. 4 от тези Правила, имат право да участват в тегленето на Промоционалните награди. Печелившите се определят чрез теглене, което се извършва на случаен принцип.
7.2. Резултатите от тегленето на наградите се констатират от Комисия, съставена от служители на Организатора.
7.3. Тегленето на Участниците, които печелят наградите, ще се проведе в 7 (седем) дневен срок след приключване на Промоционалния период.
7.4. Печелившите по предходната точка Участници ще бъдат уведомени за спечелената награда до 7 (седем) работни дни след тегленето, на телефона за контакт, който са предоставили във формата за направена поръчка на мебели или аксесоари.
7.5. След определяне на всеки спечелил награда Участник, се изтеглят още 2 (двама) резервни печеливш Участници. Всеки от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие че същият не може да бъде открит или отказва да получи Промоционалната награда.

8. Получаване на Промоционални награди:

8.1. Служител на Организатора уведомява съответните печеливши Участници чрез телефонно обаждане на номера за контакт предоставили в поръчката за обзавеждане.
8.2. В телефонния разговор печелившият Участник получава информация относно наградата и реда за получаването ѝ. В случай, че съответният печеливш Участник не отговори на обаждането по т.9.1, за победител се счита първият резервен печеливш участник. В случай, че и той не отговори, наградата ще бъде присъдена на втория резервен печеливш участник. 8.3. Всеки печеливш Участник получава своята Промоционална награда до 10 (двадесет) работни дни, след като служител на Организатора се свърже с него по телефона.
8.4. Ако в рамките на установените срокове не са раздадени всички награди, не се организира ново разпределение.
8.5. Промоционалните награди се предоставят по куриер, срещу подписване на документ, удостоверяващ получаването.
8.6. Организаторът не отговаря:
а) в случаи,̆ че дадена награда не може да бъде предоставена поради неспазване на условията, посочени в тези Правила, поради неверни или неактуални данни, предоставени от съответния Участник, или поради други технически и/или юридически пречки, свързани с конкретния печеливш Участник;
б) при невъзможност дадена награда да бъде предоставена и/или използвана поради обстоятелства като непреодолима сила, поради нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства;
в) при непредоставяне на награда поради отказ на съответният Участник да предостави необходимите за това данни или да подпише необходимите документи.
8.7.Наградите не могат да бъдат разменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност.

9. Допълнителни разпоредби

9.1. С всяка поръчка на мебели и аксесоари всеки клиент е регистриран за участие в Промоционалната кампания в Промоционалния период, всеки Участник приема условията на настоящите Правила.
9.2. Всички Участници предоставят на Организатора доброволно необходимите за участие в Промоцията и получаване на Промоционална награда лични данни, както и съгласието си тези данни да се съхраняват и обработват от Организатора за целите на Промоцията съгласно Информацията относно обработката на личните данни, свързана с Промоцията и Политиката относно защитата на личните данни и бисквитките на Организатора, достъпна на: www.mondomebeli.com
9.3. Печелившите Участници се съгласяват да бъдат снимани, записвани и да участват в публични прояви на Организатора с рекламен характер, без да получават допълнително възнаграждение за това.
9.4. Информация във връзка с Промоционалната игра може да бъде получена на интернет страницата на Организатора - mondomebeli.com
9.5. Организаторът има право по всяко време да изменя и допълва настоящите Правила.

10. Прекратяване на Промоцията. Отказ от участие в Промоцията

10.1. Организаторът има неотменимото право да прекрати Промоцията по всяко време, в случай че настъпят независещи от него обстоятелства, които осуетяват нейното по-нататъшно изпълнение и те не могат да бъдат отстранени от Организатора.
10.2. Всяко лице може да откаже да участва в Промоцията, като заяви това пред Организатора, в кой̆то и да е момент от Промоционалния период и/или до седмица след като е уведомен, че печели Промоционална награда - чрез писмена декларация.

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо