МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Смесители за баня

Цена:
46.000лв.
-
169.000лв.
7 продукта в Смесители за баня
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

КАКВО Е СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ

 


След този в кухнята, смесителят за баня е следващото важно и едно от най- честите ползвани аксесоари в къщи. Именно чрез него пълноценно извършваме ежедневните си хигиенни навици. Какъв смесител за баня е най-добре да изберем и как най-лесно да го поддържаме ще разберете именно в следващите редове.


КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ

 


Първото нещо, което трябва да знаете е от какъв смесител имате нужда за монтаж. Дали ще търсите за вграждане в стената или в плота на мивката или на самата нея. Ако ви е необходим смесител за вграждане в стената обърнете внимание на вътрешното тяло – то трябва да бъде качествено и да отговаря и да е подходящо за самия смесител за баня.

 

В нашия онлайн магазин може да намерите голямо разнообразие на различни като дизайн и модели смесители за баня. Подберете смесител, който да отговаря на цялостния интериор в банята стилово и цветове.


ВИДОВЕ СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ

 

 

  • СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ ЗА ВГРАЖДАНЕ В СТЕНАТА


Както вече споменахме при този вид смесител е много важна конструкцията на вътрешното тяло, която трябва да отговаря и да съответства на него. Тя трябва да бъде здрава и качествена, за да нямате проблеми след време и да ви се наложи да разбивате стени, за да ги отстраните.

Тези смесители се ползват предимно в бани с по-ограничено пространство, което да ползвате оптимално.

 

  • СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ С МОНТАЖ ВЪРХУ ПЛОТА НА МИВКАТА ИЛИ НА НЕЯ САМАТА. 

 

Това са най-често ползваните смесители. Те са изключително актуални за интериора на модерните бани. Тук водещ при избора е както дизайна, така и височината и модела на смесителя да отговарят на мивката.

 

  • ТЕРМОСТАТНИ СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ

 


При тях основното е, че можете да зададете с точност смесването на топла и студена вода. Имат 2 бутона – единия за регулиране на налягането, а другия за температурата на водата. От тези смесители за баня има видове подходящи както за стенен монтаж, така и за вграждане в плота на мивката – свободностоящ смесител.


КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ И ПОЧИСТВАМЕ СМЕСИТЕЛИТЕ ЗА БАНЯ

 


Има няколко основни насоки за почистване на смесителите за баня. Използвайте препарати на основата на лимонена киселина. С мека кърпа и с подходящия препарат почиствайте редовно за добра хигиена.


Избягвайте ползването на телени и груби кърпи и препарати на основата на оцетната киселина, мравчена киселина, сода каустик и фосфорна киселина.


ФУНКЦИИ НА СМЕСИТЕЛИТЕ ЗА БАНЯ

 

 

  • Функция ColdStart – За кратко измиване на ръцете не е необходима топла вода, което се осъществява чрез средно положение на ръкохватката. В този случай не потича нито хладка, нито топла вода, а студена и не се начислява електроенергия.

Смесители с функция ColdStart може да познаете лесно, като видите, че индикаторът за студена вода е в средата, а не в края, както при стандартните.

 

  • Функция ColdBody – при тези смесители, самото тяло не се нагрява от топлата вода, което го прави подходящ за семейства с малки деца.

 


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ МЕБЕЛИ МОНДО ЗА ПОКУПКА НА СМЕСИТЕЛ ЗА БАНЯ

 


В нашият онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие на смесители за баня на достъпни за всички цени. Предлагаме модели смесители в различни цветове, дизайн и с гаранция за качество.

 

Ние залагаме предимно на доказани във времето здрави материали, за да гарантираме здравина и дълго ползване на аксесоарите за баня. Доставката на всички смесители за баня е бърза за цялата страна. Цените на аксесоарите ни за баня са достъпни. Сигурни сме, че ще надминем очакванията ви.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 


Какви видове смесители за баня предлагате?


Като цяло имаме голямо разнообразие на модели, които са за вграждане в стената и свободно стоящи, за вграждане в плота на мивката или на самата нея. Цветово имате голям избор, а качеството на всички продукти е гарантирано. Можете да изберете смесите с необходимите за вашите потребности функции.


Имат ли гаранция смесителите за баня?


Разбира се, всички смесители за баня са с пълна гаранция.


На какви цени са смесителите за баня в Мебели Мондо?


Цените зависят от модела, който сте си избрали. Цените на смесителите за баня започват от 40 до 139 лв.


За колко време ще получа поръчката си за смесител за баня?


Срокът за доставка е кратък и е от 7 до 15 дни за цялата страна.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?Смесители за баня може да поръчате и видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.