МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

ХОЛНИ СЕКЦИИ

 

Голямото разнообразие на модели и цветове холни секции би затруднило много хора при избора им. Най – важното, когато търсите подходящата холна секция е да знаете от какъв модел всъщност имате нужда.


Ако интериора в дома ви е модерен и семпъл, то най – добрият вариант е модулна секция за хол. Ако обаче имате твърде много вещи за съхранение, то по-добрият вариант е да изберете стандартен комплект секция.


Съобразете се с мястото, с което разполагате при избора на модел на секция за хол. Така ще знаете към какво да се насочите в избора си – дали да бъде малка, стандартна като размер или голяма.


Имайте предвид и мястото за ТВ с което разполага избрания от вас модел секция за хол. Трябва да знаете точния си размер на телевизора и да го съобразите с този на секцията.


Холни секции може да намерите в голямо разнообразие на цветове и нюанси. Следвайте цялостната линия на интериора. Ако включите и ЛЕД осветление ще придадете допълнителен стил на модела и ще акцентирате на него.


В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие на модерни холни секции. Актуалните тенденции са изцяло в отделни модули, които се монтират спрямо вашето желание. Разчупени форми, акценти и красиви цветове.


Всички модели холни секции, които предлагаме са изработени с доказано качество и произход на материалите. Вие имате пълна гаранция на тв секции. Нашата мисия е да надминем очакванията ви както като дизайн, така и като начин на изработка и качество.

 

Изберете здрави мебели за вашият пълноценен живот.


КАКВО ВКЛЮЧВАТ ХОЛНИТЕ СЕКЦИИ

 

  • ТВ ШКАФОВЕ

Основният модул във всяка секция са ТВ шкафовете. Те могат да бъдат различни като размер – от малки до големи, от много ниски до високи модули. Тв шкафовете могат да се предлагат отделно като самостоятелни модули или да бъдат част от стандартен комплект секция за хол. Все по-актуална става тенденцията вместо холна секция да се поставя на стената само ТВ шкаф и голям телевизор.


Има голямо разнообразие на модели шкафове за телевизор. Дали ще бъде шкаф с рафтове, с чекмеджета, с витрина или нещо друго, те могат да бъдат освен стилни като дизайн и модерни, но и практични.


В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие на модерни тв шкафове.

 

  • РАФТОВЕ 

 


Различните модели холни секции имат включени и рафтове за стена. Те могат да бъдат стандартни полици за окачвани или такива с интересен и разчупен дизайн. Рафтовете за стена обикновено се ползват за подредба на книги и аксесоари. Те завършват цялостната визия на холната секция и почти няма модел без рафтове за стена.


Във всеки дом има библиотека и е хубаво, когато можем да й отделим видно място. Полиците са чудесен вариант да покажете своята колекция от книги.

 

  • ЕТАЖЕРКИ

 


Модерните варианти на холни секции включват етажерки. Това са отворени шкафове с рафтове с различен дизайн. Те са акцент в интериора и може да се ползват за безброй неща.


Етажерката може да бъде закупена и като отделен модул и да я поставите във всяка една стая в дома, офиса и където пожелаете. Те са удобни и функционални мебели практични за всяка място в стаята.


Етажерки обикновено са включени към по-малките холни секции с отделни модули. Вижте нашите предложения за модерни етажерки както в онлайн магазина ни, така и във всички физически магазини Мондо в страната.

 

  • МОДУЛНИ СИСТЕМИ ЗА ДНЕВНА СТАЯ


По- съвременният вариант на подходящо място за телевизора и съхранение на вещите в хола са модулните системи. Те представляват правилно подбрана комбинация от отделни модули за хола.


Модулните системи може да включват полици, бюфети, тв шкафове, скринове, витрини и много други. Това какъв вариант на модулна система ще изберете зависи от потребностите ви за място за съхранение и размера на стаята и мястото, където ще ги поставяте.


Модулните системи за хол се предлагат в голямо разнообразие на цветове, модели и акценти. Разгледайте нашите модулни системи за дневна стая.

ЦЯЛОСТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ХОЛ


Ако ви е трудно да комбинирате мебелите в една стая и нямате цялостен поглед върху визията за дизайн и интериор, то вижте нашите предложения за цялостно обзавеждане на дневна стая. В забързаното ежедневие, което имаме не е никак лесно да обикаляме по магазини за мебели или да разглеждаме с дни наред подходящи варианти мебели.

Дали цветовете ще си подхождат, дали като дизайн ще отговарят, удобни ли са, кога ще пристигнат… това е само една малка част от всички въпроси, които си задава всеки един при предстояща покупка на мебели.


Решенията за цялостно обзавеждане на хол са най – лесните и добри варианти. Освен това поръчка на цялостно обзавеждане е винаги по-изгодно финансово.
За да обзаведете дневната стая са ни необходими – диван, холна маса, секция, табуретка, етажерка, кухня, маса и столове или кухненски диван. За всичко това ние вече сме помислили и сме комбинирали различни мебели в цялостна комбинация от готови решения.


Обзавеждането на дневната стая е сигурен вариант, че мебелите ще бъдат добре подбрани, защото ние се консултираме с дизайнери и го правим с цел да ви предложим най – добрият и удобен начин за пазаруване на мебели.

 

СЪВЕТИ ПРИ ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА ХОЛА


Ако сте решите да освежите интериора в хола или ви предстои цялостно обзавеждане, когато избирате мебели за дневната имайте предвид, че на първо място те трябва да ви бъдат удобни. Отделете повече бюджет за качествен диван, защото това е мястото, на което ще прекарвате повече време и на което ще почивате.


Следвайте един цялостен дизайн на интериора в хола, подбирайте внимателно мебелите, цветовете и акцентите.


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕБЕЛИ МОНДО ПРИ ПОКУПКА НА МЕБЕЛИ ЗА ХОЛ


Ние сме водеща дългогодишна компания на пазара в България. Вече сме спечелили доверието на клиентите ни и сме доказали качеството на нашие мебели.


Всички наши дивани, холни секции, кухни, маси и столове са с пълна гаранция за качество.


Освен това ние се стараем да закупите всички мебели на изгодни промоционални цени. Всеки месец ви подготвяме отстъпки на различни продукти и така вие имате възможност да пазарувате изгодно както онлайн в нашия сайт, така и в мебелни магазини МОНДО в страната.


Нашите мебели за хол са с модерен и актуален дизайн, цветове и материали. Вие можете да създадете един модерен дом само от едно място – мебели Мондо.
Пазарувайте мебели за хол като ги купите на изгодна лизингова схема.


Доверете ни се, а ние ви обещаваме да надминем вашите очаквания за мебелите ни, услугите и начина на обслужване.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Ако поръчам цялостно обзавеждане за хол всички мебели ли ще ми доставите заедно?


Да, при поръчка на цялостно обзавеждане вашите избрани мебели ще пристигнат заедно с наш транспорт, като ще заплатите само 1 такса за доставка в размер на 25 лв.


Правите ли допълнителни отстъпки при покупка на повече мебели?


Да, колкото повече пазарувате при нас, толкова по-голяма отстъпка ще получите.


Мога ли да поръчам цялостно обзавеждане и да добавя други мебели в комплекта?


Разбира се. Можете да добавяте или подменяте модули в комплектите ни мебели за цялостно обзавеждане за хол.


Как мога да поръчам мебели за хол от Мондо?


Има много начини да направите поръчка на мебели. Можете да се свържете с нас на 0894300452, да поръчате директно в онлайн магазина ни, на Лично Съобщение във всички социални мрежи, на обявените телефони в сайта, както и във всички мебелни магазини МОНДО в страната.


Правите ли доставка на мебели в населени места, където няма магазин Мондо?


Разбира се. Ние транспортираме нашите мебели в цялата страна, като цената за доставка е 25 лв до всяка точка в България.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?


Да, ТВ секции за хол ще видите на мостра в магазини МОНДО в градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.

Защо да изберете мебели Мондо