МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Тротинетки за деца

Цена:
54.000лв.
-
96.000лв.
23 продукта в Тротинетки за деца
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

КАКВО Е ТРОТИНЕТКА ЗА ДЕТЕ

 


Детската тротинетка помага за поддържане на физическата активност на детето. Тя е чудесна идея за подарък, който може да направите. Стимулирайте играта в парка с връстници на детето, погрижете се за неговото физическо натоварване. Когато избирате детска триколка се съобразете първо с възрастта на детето, за да намерите най- подходящата за него.


ВИДОВЕ ТРОТИНЕТКИ

 


Тротинетките се делят на няколко вида спрямо възрастта на детето и способността му да пази баланс. Именно поради тази причина ви посъветвахме да се съобразите с годините като основен фактор при избора.

 

  • ТРОТИНЕТКА С 3 КОЛЕЛА 

 


Осигурява на децата стабилност и сигурност по време на каране. Чудесен избор за усъвършенстване на пазенето на равновесие. Съветваме ви да изберете вариант, в който дветете колела са отпред на тротинетката, за да може детето да има повече място за движение на задното краче при каране. Завиването в този вариант става чрез кормилото с наклон наляво / надясно.
Ако изберете тротинетка с 3 колела, от които отпред има едно по-голямо, то имайте предвид, че този модел е подходящ за неравен терен. Завиването става както при колелата, като се завърта кормилото наляво / надясно.


Максимално тегло на тротинетка с 3 гуми е до 20 кг.

 

  • ТРОТИНЕТКА НА 2 ГУМИ

 


Обърнете внимание на габаритите на тротинетката и височината на кормилото. Те трябва да отговарят на нуждите на детето и да му бъдат удобни. Изберете модел, чиято височина на кормилото може да се регулира. Децата на тази възраст вече пазят добре равновесие и тяхното основно забавление тук е да развиват малко по-бърза скорост, когато карат. Именно затова при този модел е препоръчително спирачката да е отзад, защото ако е отпред на ръкохватките, то при внезапно натискане може да стане инцидент. Тази тротинетка е подходяща за деца от 5 до 8 години.


Максималното натоварване на тези тротинетки е до 50 кг

 

  • ТРОТИНЕТКА ЗА ДЕЦА НА НАД 7 ГОДИНИ

 


Тези тротинетки често се ползват и от родителите на децата. Те са с много по - голямо височина, ниво на кормилото, могат да се регулират на различни степени. Гумите на тези модели са много по-големи, като тук включваме и тези, които са с надуваеми гуми.


Максимално натоварване около 85 – 100 кг.

 


СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОР НА ТРОТИНЕТКА

 

  • Тип на тротинетката

 


Най-важно е да знаете за какво ще ползва детето тротинетката – спорт, неравни терени, забавление в парка или ще се придвижва в града с вас на нея.

 

  • Каква трябва да е товароносимостта?


Товароносимостта на тротинетката е на база теглото
в екстремни ситуации (спускане, скачане, падане).

 

  • Какви трябва да са колелата?


Като цяло, колкото по-големи са колелата, толкова по-бързи са те. В същото време обаче скутерът е по-трудно да се управлява. Ето защо детските тротинетки имат по-малки колела, тъй като по-малките колела са подходящи за начинаещи. Тротинетките за freestyle (свободен стил) имат малки колела, за да се управляват лесно.

Най-важната характеристика на колелата е тяхната твърдост, защото определя комфорта и скоростта на движение. По- твърдите колела (PVC, PU каучук) са по-бързи, но усещате всяка неравност на пътя.

  • Какъв тип спирачки да избирате?


Има три типа основни спирачни спирачки на пазара - крачни спирачки, спирачки с калибриране и дискови спирачки.

 

  • Как да изберете правилната височина на кормилото (ръкохватките)?


Ръкохватките на детските тротинетки обикновено са над 50 см. Ако кормилото е твърде ниско, детето се навежда към тях твърде много, което със сигурност не е комфортно за гърба. От друга страна, ако кормилото е твърде високо, те не позволяват на детето да управлява правилно тротинетката, което може да е опасно при бърза скорост.


КАКВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАМКАТА НА ТРОТИНЕТКАТАВидовете рамки на тротинетките за деца могат да бъдат от дърво, пластмаса, алуминий или стомана. Обикновено, тротинетките които имат рамка от дърво или пластмаса са по-леки от тези, които са с метални рамки, но пък не са толкова здрави.
За да се ползва тротинетката по-дълго време, препоръчваме ви да изберете тротинетка с метална рамка.

 


КАКВО Е  ФРИИСТАЙЛ ТРИТИНЕТКА - ТРОТИНЕТКА ЗА ТРИКОВЕ

 


Специалните фрийстайл тротинетки предоставят възможност за правене на трикове и скачане. Те са създадени от качествени материали и издържат и на по-груба експлоатация. Разполагат с по-малки колела и с олекотена рамка. Благодарение на нея скачането е лесно, но съществува възможност от удряне и спиране в неравностите.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Какви тротинетки предлагате?

 


При нас може да намерите голямо разнообразие на модели и цветове тротинетки за деца. Заложихме на модели от големи производители с доказано качество на материалите за изработка. Цените на всички детски триколки са изключително достъпни.


На какви цени са тротинетките, които предлагате?


Цените на детските тротинетки са от 31 лв до 84 лв според модела, който сте си избрали.


Как мога да поръчам детска тротинетка от Мебели Мондо?


Поръчка може да направите онлайн в сайта, на посочените телефони и във всички мебелни магазини Мондо в България.


За колко време ще бъде доставката?


Срокът за доставка е от 10 до 14 дни спрямо модела и наличността в склада. За да получите актуален срок за доставка, моля свържете се с нашите консултанти онлайн, за да ви съдействат в избора.


Защо да изберем Мебели Мондо за детски тротинетки?


Ние ви даваме пълна гаранция на всички детски артикули. Гарантираме за материалите на изработка, ниската цена и качество

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?Да, детски триколки и тротинетки може да поръчате в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.