МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мивки за баня

Цена:
29.000лв.
-
980.000лв.
22 продукта в Мивки за баня
Сортирай по:
Покажи:
Мондо Мебели
Цена:
56 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
108 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
156 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
130 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
143 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
32 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
29 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
62 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
64 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
34 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
75 00 лв.
Доставка: 7-10 Дни
Мондо Мебели
Цена:
75 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
83 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
217 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
55 00 лв.
Мондо Мебели
Цена:
271 00 лв.
Защо да изберете мебели Мондо

КАКВО Е МИВКА ЗА БАНЯ

 


Задължителният елемент във всяка баня е умивалникът. Дали ще бъде свободно стояща мивка или ще бъде вградена в шкаф, плот, с конзола или без – тя си остава задължителна. Мивките за баня могат да бъдат с класически дизайн или с модерна визия, могат да бъдат традиционни стенни умивалници до такива, които са поставени върху основа от естествен камък или вградени в шкаф.ВИДОВЕ МИВКИ ЗА БАНЯ

 

  • МИВКИ ОТ ФАЯНС 

 


Фаянсът е смес на глинена основа, която се отлива в определена форма и се обработва термично. Готовата мивка от фаянс обикновено е в бял цвят, изключително здрава и трайна е. Поддържа се лесно. Това е най-разпространената мивка на пазара.

 

  • ПОРЦЕЛАНОВИ МИВКИ


Порцелановите мивки се произвеждат по сходен начин с тези от фаянс, но имат по-високи показатели за качество и здравина. Техните цени са и по-високи.

  • СТЪКЛЕНИ МИВКИ


Придават интересна визия на интериора в банята. Модерни и актуални са, могат да бъдат прозрачни или в различни цветове. Те не са толкова здрави и устойчиви, колкото мивките от фаянс и порцелан.

 

  • МИВКИ ЗА БАНЯ ОТ КОМПОЗИТЕН МАТЕРИАЛ

 


Това е смес от минерали и смоли, която не може да се сравни естетически с порцелана и фаянса, но дава възможност за оцветяване във всички цветове.

 

  • МИВКИ ОТ ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

 


Екологичен и траен материал, който придава естетика и лукс на цялостната визия на банята. Всяка една мивка от този материал е уникална сама по себе си.

 

  • МИВКИ ОТ ВКАМЕНЕНА ДЪРВЕСИНА

 


На вид е като дърво, но по всички други параметри е като камък – впечатляващо нали.

 

  • МИВКИ ОТ ИЗКУСТВЕН КАМЪК

 


Приличат и имитират естествения камък, но като качество нямат нищо общо. Тези мивки за баня са на много по – изгодни цени от естествените материали.

 

  • МИВКИ ОТ МЕТАЛ

 


Мивката за баня може да бъде направена от емайлиранна и неръждаема стомана, мед. Така са се правили мивките в миналото, на нашите баби например.


МОНТИРАНЕ НА МИВКИ ЗА БАНЯ

 


Самостоятелните умивалници се монтират върху педестал от същия материал и се закрепват към стената. При тях смесителят се монтира на самата мивка.  При монтиране на стенни мивки стената трябва да е масивна зидария, като се избягва гипсокартона.

 

Конзолна мивка се пропоръчва, ако стената в банята е гипсокартон. За основа в този случай се ползва конзола от хромиран метал. Мивката се поставя върху конзолата, а смесителят се монтира върху мивката. Мивките на скоби са специално предназначчени за стени от гипсокартон.

 

Вградените мивки в шкаф само се фуксират за стената, не се монтират на нея. Мивките тип купа се поставят върху плота или друга основ, а смесителя се монтира върху основата. За да монтирате вградена мивка в плота на шкафа е необходимо да изрежете подходящ отвор. Той е малко по-телен и тя реално се крепи на него самия.


ФОРМА И РАЗМЕР НА МИВКИТЕ ЗА БАНЯ

 


Мивките от фаянс и порцелан могат да бъдат с кръгла, овална или квадратна форма и средни по размер (около. 600 x 460 мм). Вградените в шкаф мивки често са правоъгълни. Предпочитан избор за пространства с малки размери са малогабаритните и ъгловите мивки.

Мивките тип „купа“ могат да се не само кръгли и овални, а също и квадратни и правоъгълни. Най-често обаче ще ги срещнете с кръгла форма. Врязаните мивки за баня обикновено са с кръгла, квадратна или правоъгълна форма. В повечето случаи ламаринените мивки за баня са правоъгълни.


ПОДДРЪЖКА НА МИВКИТЕ ЗА БАНЯ

 


Всички искаме почистването и поддържането на дома да бъде лесно и бързо. При мивките това зависи от материала и формата. Моделите от порцелан не задържат вода, не са лъскави и поддръжката им е лесна и евтина. Фаянсовите мивки са с приемлива цена за поддръжка, но е малко по-трудна в сравнение с порцелановите.

При тези два модела мивки не се образуват петна и не се драскат. Те обаче са чупливи при силен удар.

 

Стъклените мивки изискват постоянна поддръжка, защото по тях се образуват много петна. Те също са чупливи. Мивките от композитен материал също се поддържат много трудно, заради петната по тях.

 


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ МЕБЕЛИ МОНДО

 


Защото предлагаме голямо разнообразие на модели качествени мивки за баня. Ние заложихме на доказани материали, бърза доставка и достъпни цени. При нас може да изберете здрава мивка с гаранция за качество от различни видове материали. Заложихме на модерният дизайн под неговите различни форми на моделите.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 


Какви видове мивки за баня предлагате?


Имаме голямо разнообразие на мивки, както по форма и дизайн, така и в материали за изработка. Можете да изберете своята мивка в цвят подходящ за вашия интериор на банята.


На какви цени са мивките за баня?


Цените започват от 59 лв до 599 лв на моделите в сайта. Можем да ви предложим и каталожни модели с бърз срок за изработка.


Имат ли схема за монтаж мивките за баня?


Не, мивките нямат подобен вид схема. Всеки майстор знае как да монтира дадена мивка спрямо основата и начина на захващане.


Как мога да поръчам мивка за баня от Мебели Мондо?


Можете да поръчате бързо и лесно онлайн в нашия сайт и на посочените телефони в него. Можете да направите поръчка и във всички наши мебелни магазини Мондо в България.


За колко време ще получа поръчката си?


Срокът за доставка е между 10 и 20 дни според наличността на модела, който сте си избрали.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?

Да, мивки за баня ще видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.