МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

История

Създадохме Мебели Мондо преди повече от десет години с ясната цел да предложим на своите клиенти висококачествени мебели, които не просто да изпълняват различни функции. Нашата цел е да ги превърнем в носители на семейния уют, в символ на дома. Началото бе с шоурум в Стара Загора – място, което никак не е случайно за нас. Следват магазини в Чирпан, Твърдица, Сливен и Нова Загора... През 2009 година  се изгражда модерен логистичен център в с.Кортен и това ни позволява да достигаме максимално бързо до всяка точка на България.  Продължаваме да разкриваме представителни магазини в областните градове, а 2011 е годината, в която компанията вече е с напълно обновен логистичен парк.
Мондо се разраства постоянно и сега разполагаме с представителни магазини в 14 големи български града и с над 150 служители, като това ни прави един от лидерите на мебелния пазар. Разбира се, стремежът ни е да сме все по-достъпни за своите клиенти и развитието ни ще продължава.
През годините на своето съществуване се убедихме, че хората не търсят само вещи, те търсят отношение и разбиране за своите нужди. Затова нашите модели са подчинени не само на новите модни тенденции, те се създават, за да откликват най-добре на потребителските нужди. Ние подобряваме постоянно своята база и така можем да кажем, че винаги сме иновативни и предлагаме нови решения. Участието в български и международни изложения затвърждава името на марката сред водещите в бранша.
Качеството на мебелите с марка Мондо обаче е без значение, ако нямаме признанието на нашите клиенти. Тяхното мнение и одобрение е водещият стимул, който следваме от 2007 година насам, винаги търсим обратна връзка и се вслушваме в препоръките.
Кое отличава Мебели Модно от останалите компании?
-Ние се развиваме винаги според водещите световни и български практики. Всеки етап от разрастването на Мебели Мондо е предварително обмислен и в съответствие с бизнес етиката. Това е особено важно в конкурентна среда като търговията с мебели.
-Никога не спираме да търсим нови и иновативни решения. Индустрията, в която се развиваме, непрекъснато предлага възможности за тези, които търсят всички начини да се открояват от останалите. И то с качеството на своите продукти!
-Компромис е дума, която не използваме. Качество-цена-потребител – нищо в тези три важни фактора не подлежи на отстъпка. За нас компромисът е крачка назад и нещо, което да я оправдава. Клиентите ни трябва да са уверени, че в лицето на Мебели Мондо имат сигурен и верен партньор, с помощта на който ще могат да превърнат своето жилище в неповторимо място, носещо тяхната индивидуалност .
Ние сме Мебели Мондо – част от Вашия дом.

Защо да изберете мебели Мондо