МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Често задавани въпроси

  • ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С МОЯТА ПОРЪЧКАКАК ДА НАПРАВЯ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА?

 


Онлайн поръчка може да направите бързо и лесно по няколко начина :


  • Като се свържете директно с нас на посочените телефони 0894300452 и 0700 20 699. Тук нашите консултанти ще запишат вашата поръчка, ще получите ценна информация за всички наши продукти и мебели и ще ви информират за сроковете за доставка, наличност.
  • Можете да направите онлайн поръчка и в Чат формата, в която на живо можете да зададете въпросите, които ви интересуват за продукти и услуги на фирмата, както и да ви бъде записана поръчката, като предоставите вашите имена, адрес за доставка и телефон за връзка.


  • Можете лесно и бързо да поръчате директно в сайта, след като добавите продукта в категория Количка и следвате няколко бързи стъпки за завършване на поръчката.

  • Онлайн поръчка може да направите и на Лично Съобщение във всички официални Социални канали на мебели Мондо – facebook, Instagram, Youtube и др.

 


КОГА ЩЕ ПРИСТИГНАТ ПОРЪЧАНИТЕ ОТ МЕН МЕБЕЛИ?

 


До 24 часа от направата на поръчката си ще получите обаждане от наш оператор за уточняване на срока за доставка спрямо текущата наличност и населеното място, до което ще се извършва доставката.


Можете да проследите статуса на вашата поръчка 24/7 в меню СТАТУС НА ПОРЪЧКА или да се обадите на 0894300452.
В описанието на избраните от вас мебели също е посочен срок за доставка. Всички налични мебели се транспортират от 7 до 10 дни, а останалите са със срок 14 – 20 дни или поръчкови мебели със срок 30 – 45 дни.


КОИ СА НАЧИНИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НА МЕБЕЛИ?


Има няколко удобни начина, от които можете да изберете, за да платите мебелите, които сте поръчали. Ние ви даваме възможност да платите при получаване на стоката, директно на шофьора, като веднага щом направите плащането той ще ви даде всички необходими документи за него.


Можете да купите своите избрани мебели на ЛИЗИНГ онлайн, като ни предоставите информация относно вашите имена, телефон за връзка и ЕГН. Ако сте със статус ОДОБРЕН, ние ще ви изпратим договора за подписване за наша сметка до 2 дни и едва тогава ще организираме извозването на мебелите към вашият адрес.


Ние разполагаме с едни от най-изгодните условия за покупка на мебели на изплащане. Можете да заплатите с карта Visa или Mastercard, да платите през EasyPay.
Ако имате въпроси относно плащането на поръчката си, можете да се свържете с нас на посочените телефони онлайн.


КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НА МЕБЕЛИТЕ?

 


Ако в населеното място, в което ще се транспортира стоката има мебелен магазин Мондо, то цената на доставката е от 15 до 20 лв.
За всички останали населени места на територията на България, в които няма наш магазин, цената на доставката е 30 лв.
Можете да вземете всяка една ваша поръчка от всеки един наш магазин в България, като в този вариант НЕ СЕ НАЧИСЛЯВАТ транспортни разходи.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ УСЛУГИТЕ КАЧВАНЕ И МОНТАЖ

 


Да, ние можем да качим, внесем и монтираме поръчаните от вас мебели, като за всеки продукт е калкулирана цената в сайта. В описанието на всеки наш продукт има посочена таблица с цена качване и монтаж. Тези услуги се заплащат на място или по банков път.


МОГА ЛИ ДА РАЗОПАКОВАМ МЕБЕЛИТЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ?

 


Можете да разопаковате част от пакетите, но не и цялостно. Ние ви осигуряваме възможност да видите цвета, цялостта на изделието, но не и да повредите цялостната опаковка. Единствено пакетите със стъкла и огледала могат да бъдат отворени и проверени от вас.

  • ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ


ГРЕШНА ДОСТАВКА НА ПРОДУКТ

 


Ако продуктът, който получавате не отговаря на заявеният от вас при направена поръчка, то можете да върнете продукта и той да ви бъде заменен в предвидения от закона срок. Ако това за нас представлява трудност или невъзможност да се направи, то сумата, която сте заплатили за него ще ви бъде възстановена.


КАК ДА ПОДАМ СИГНАЛ ЗА ГРЕШЕН/ДЕФЕКТЕН ПРОДУКТ?


Ако искате да направите рекламация на даден артикул е необходимо да ни изпратите снимки на продукта и документ за направената покупка на имейл info@mondomebeli.com
От отдел Рекламация ще се свържат с вас, за да уточните какви са опциите за отстраняване на проблемите, как ще бъде извършен ремонта или подмяната и в какви срокове.


ИМА ЛИПСВАЩИ ЧАСТИ ОТ ПОРЪЧКАТА МИ. КАКВО ДА НАПРАВЯ?

 


Не се притеснявайте, във възможно най – кратък срок ние ще проверим казуса и ще изпратим установените липси в поръчката.


МОЯТ ПРОФИЛ В МОНДО


След като се регистрирате в сайта вие вече сте част от нас. На посочения имейл адрес ще получавате специални лични кодове за отстъпка, лимитирани колекции мебели, промоции и нови продукти. Бъди лоялен клиент и получавай повече отстъпка при нас.


  • ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С МЕБЕЛИТЕ


Имате ли шоурум магазин, където да видя мебелите?

 

Да, Ние разполагаме с 16 магазина в България на площ от 500 до 2000 кв.м. Повече информация и точна локация на магазините вижте в категория Магазини в сайта.

 

Колко гаранция имат мебелите?

 

Гаранцията на всички мебели е 2 години.

 

Вие ли произвеждате мебелите?

 

Ние работим директно с производствени цехове, на които възлагаме изработването на нашите продукти. Така ви спестяваме излишни допълнителни търговски надценки спрямо другите онлайн магазини.

 

Мога ли да си поръчам мебели по индивидуална поръчка?

 

Да, ние можем да изготвим скица и да изработим желаните от вас мебели по поръчка със стандартен срок до 30 дни. Можете да направите своето запитване във всички наши мебелни магазини Мондо и онлайн в сайта.

 

Изработвате ли кухни по проект?

 


Да, ние можем да направим избраната от вас кухня по индивидуален проект в цветовете, които желаете.
Предлагаме следните услуги :

  • вземане на размери
  • изготвяне на 3Д проект
  • монтаж на кухни


Издавате ли ДДС фактури?

 


Всички клиенти получават ДДС фактура.

 

Как мога да анулирам поръчката си?

 


Можете да откажете своята поръчка на телефон 070020699 и във всички наши мебелни магазини Мондо. Ако сте оставили капаро, то не може да бъде възстановено, но може да изберете нещо друго на тази стойност.
Ако поръчката ви е по индивидуален проект или поръчаното изделие не е серийно, то сумата по аванса не подлежи на възстановяване.

 

Как мога да приложа ПРОМО КОД към своята поръчка?

 

Ако правите директна поръчка в сайта ни може да посочите ПРОМО КОДА в полето ПРОМО КОД, ако поръчвате през телефоните в сайта можете да зададете кода на наш оператор.


Защо да изберете мебели Мондо