МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Хладилници

Цена:
319.000лв.
-
1739.000лв.
15 продукта в Хладилници
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 


Свободностоящ хладилник или хладилник за вграждане?


Това е избор, който зависи изцяло от вас. И двата варианта имат своите предимства, а вие трябв ада се съобразите със своят интериор и място. В момента се предлагат изключително красиви и стилни по дизайн свободностоящи хладилници, но ако държите той да не се вижда, то по-добрият вариант е да го вградите в кухнята. Това, което може да имате в предвид в избора също, е че хладилниците за вграждане са по-плитки и тесни от свободностоящите.


Какъв е гаранционният период на хладилниците?


Гаранцията на всички хладилници е 2 години.

 


Имате ли компактни размери хладилници?


Да, предлагаме много модели хладилници с по-малки размери, както и хладилници за вграждане под плот. Необходими са ни вашите размери за хладилник и ще ви предложим варианти, от които да изберете точният модел.


Какви марки хладилници предлагате и защо?


За нас при електроуредите най-важно е качеството им и достъпната цена. Ние сме се съсредоточили в предлагането на утвърдени такива марки хладилници - Евролукс, Лино и много други модели.


Предлагате ли монтаж за хладилниците за вграждане?


Предлагаме монтаж на всички хладилници за вграждане. Той се прави по предварителен график и цената му зависи от моделът хладилник и населеното място, където ще бъде направен евентуално монтажа.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?Хладилници за кухня може да поръчате и видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.