МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Пералня

Цена:
649.000лв.
-
649.000лв.
1 продукта в Пералня
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

 

Какви видове перални предлагате?


Пералните, които предлагаме са свободностоящи и за вграждане. Имате възможност да избирате от голямо разнообразие на цветове и модели перални. По-голямата част от тях са на каталог и наш консултант с радост ще ви покаже моделът, от който имате нужда.


Имате ли разнообразие от перални за вграждане?


Да, имаме различни модели перални за вграждане. Предлагаме цялата продуктова гама на Gorenje, Lino, Eurolux и много други. Пералните за вграждане са на каталог и при необходимост само направете запитване към наш търговец, за да ви съдейства в избора.


Можете ли да ни предложите икономична и безшумна пералня?


Когато купувате пералня е важно да знаете енергийният й клас. Той се определя с букви на латиница и знак +. Моделите с буква А са най-енергийно икономични, а колкото повече се отдалечаваме от нея, толкова повече енергия поглъща.  Безшумните перални са тези, чието задвижване става чрез мотор /директно задвижване/.

Ето и някои от нашите модели перални, които отговарят на условието да са икономични и безшумни - Eurolux WBE 1200H, Eurolux WBE 1000H, Lino WFL 5KG42DV W и други.


Кои марки присъстват във Ваши продуктов каталог за перални машини и защо?


Ние предлагаме само доказали се на пазара като качество марки електроуреди. Имаме голям асортимент от модели на каталог и сме се съсредоточили да ви предложим марки - Електролукс, Лино, Горение. Ние сме се убедили в тяхното качество и държим вие да получите най-доброто на достъпна цена.


Какъв е гаранционният период на пералните машини?


Гаранцията на всички електроуреди е 2 години.


На какви цени варират?


Пералните, които предлагаме започват от 499 лв и минават 1000 лв. Цената зависи от това какви са характеристиките на пералнята и дали има включена сушилня във функциите й. Перални на достъпни цени от онлайн мебели Мондо.


Предлагате ли монтаж?


Да, монтаж на пералнята се предлага във всяка точка на страната. Монтажът е по запитване за цена, която се формира след избора на модел и уточняване населеното място, в което ще се извършва монтажът. В градовете, в които нямаме магазини Мондо се начисляват транспортни разходи за монтажната група.

Имате ли физически магазини (шоурум)?Да, перални може да поръчате в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.