МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Бебешки шезлонг

Цена:
97.000лв.
-
112.000лв.
11 продукта в Бебешки шезлонг
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

КАКВО Е БЕБЕШКИ ШЕЗЛОНГ

 

Бебешкият шезлонг е чудесно решение за покупка, което има много ползи както за бебето, така и за вас самите. Това е един от най-ползваните бебешки продукти. Всяко бебе има нужда от място, на което да се чувства удобно, да бъде обезопасено и да наблюдава заобикалящата го среда и хора.

 

ВИДОВЕ БЕБЕШКИ ШЕЗЛОНГИ

 


Бебешките шезлонги са лесно преносими, компактно и удобно се прибират и съхраняват, лесно се почистват и поддържат. Освен това ги предлагаме в голямо разнообразие от цветове и модели. Всеки един от тях може да бъде шезлонг люлка за бебе, може да бъде стационарен, има различни видове играчки на него и аксесоари.

 

ПРЕДИМСТВА НА БЕБЕШКИТЕ ШЕЗЛОНГИ

 


Бебешките шезлонги могат да се ползват за новородено в легнало положение, полулегнало и седнало. Всичко това се регулира от различните позиции на съответният модел. Вашето малко бебе има нужда от различни занимания през времето, в което е будно и същевременно те са доста ограничени в най- ранната възраст.

Именно детският шезлонг е едно от нужните и необходими столчета за него. Там то може да поспи, поиграе или просто да наблюдава околната среда.

 

СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОРА НА БЕБЕШКИ ШЕЗЛОНГ

 


Много от бебешките шезлонги се предлагат с различни меки или гумени играчки в ярки или топли универсални цветове. Някои модели имат вградени и музикални мелодии и песнички или са с механизъм за движение имитиращи возене в автомобил, плаване с лодка, люлеене и много други.

Обърнете внимание на функциите на шезлонга, кого го избирате внимателно според разбиранията ви за това, от какво има нужда вашето бебе.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ДЕТСКИТЕ ШЕЗЛОНГИ

 


Бебешките шезлонги може да ползвате навсякъде – в парка, на плажа, вкъщи и където се сетите. Те са много леки и удобни за пренасяне и същевременно удобни както за вас, така и за бебето. Може да се ползва за кратък бебешки сън на бебето. Те са удобни и комфортни за него и са снабдени с коланчета или система за сигурност на вашето бебе.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
 


Какъв е ценовият диапазон на бебешките шезлонги, които предлагате?

 


Бебешките шезлонги са различни като модели и цените им варират от 50 лв до 99 лв. Цената е изключително достъпна, качеството е отлично, а доставката е бърза до 10 дни в цялата страна. Шезлонг за бебе до 6 месеца на ниска цена онлайн от Мебели МОНДО.


Има ли допълнителни аксесоари към бебешките шезлонги и какви?

 


Да, към шезлонга за бебе има включени различни видове бебешки играчки, които да стимулират зрението на вашето бебе. Те са меки и приятни на допир, а бебето ги наблюдава и се опитва да ги докосва с ръчички. Бебешките шезлонги са леки, компактни, лесно се сгъват и съхраняват, когато не се употребяват.


Безопасни ли са шезлонгите за бебета, които предлагате?

 


Разбира се, те са с коланчета за закопчаване на бебето, които не позволяват неговото падане или нараняване. Абсолютно обезопасени са, вие и вашето бебе ще бъдете спокойни при ползването им. Шезлонгите са здрави и устойчиви, предназначени са за дълготрайна употреба.


Как мога да поръчам шезлонг за бебето си от Мебели Мондо?

 


Поръчката на бебешки шезлонг е много бърза и лесна. Можете да ни позвъните на посочените телефони в сайта, да поръчате онлайн и във всички наши магазини МОНДО. Онлайн работим 24/7 и можете да направите поръчка директно в сайта.


Какви начини на плащане приемате при поръчка на шезлонг за бебе?

 


Можете да платите с наложен платеж при доставка или по банков път.


Как мога да се свържа с Вас за повече въпроси относно бебешките шезлонги?

 


Повече информация можете да получите на телефон 0894300452, онлайн в Чата на сайтът ни, както и във всички мебелни магазини МОНДО в страната.


Как доставяте детските шезлонги?

 


Всички бебешки шезлонги се доставят по куриер до удобен за вас офис или адрес за дома. Можете да поръчате и своята пратка да бъде с наш транспорт до вашето населено място.Имате ли физически магазини (шоурум)?


Бебешки шезлонги може да поръчате в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.