МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

За Мебели Мондо

17
300

 

Ние сме мебели МОНДО - една от водещите вериги за мебели в България. Гордеем се с активите си от 18 магазина в големите и средни градове на страната, активен онлайн магазин, над 300 служители и най-голямото ни постижение - хиляди доволни клиенти.

Концепцията на МОНДО е да подбира и предлага красиви, елегантни и практични мебели за съвременното българско семейство. Ежедневно се стремим да направим преживяването ви в нашите магазини или онлайн приятно, полезно и удовлетворяващо.

Нашите принципи

Ние вярваме, че всеки заслужава истинско качество - на трапезата си, в дома си, във взаимоотношенията си. Затова имаме стриктна политика за подбор на доставчиците и внимаваме да ви предоставяме мебели, които ще бъдат и практични, и издръжливи и изработени с внимание към всеки детайл.

Ние вярваме в хората и в индивидуалното значение на всеки за общия успех. Затова постоянно се стремим да развиваме, обучаваме и вдъхновяваме екипите си.
Уважаваме и вярваме на нашия потребител. Знаем, че изискванията му изхождат от желанието му да осигури качествен живот на себе си и близките си хора, затова приемаме много сериозно мнението му. Вслушваме се и в критиките, и в похвалите и сме благодарни, че сме част от живота на хиляди български семейства.

Добре дошли в света на МОНДО!