МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

КУХНИ ПО ПРОЕКТ

КУХНИ ПО ПРОЕКТ

 


Кухнята олицетворява сърцето на дома. За да бъде един дом уютен му е нужда красива, удобна и практична кухня. Не е никак лесно обаче да намерите точно онова, което е във вашите представи за идеална кухня. Има много неща, с които трябва да се съобразите.


Ако сте се нанесли в ново жилище или просто искате да смените стара кухня с нова, то ценните съвети, които ще ви дадем тук ще са ви изключително полезни. Ще ви дадем съвети и информация относно как да получите желаната от вас кухня.


ВЗЕМАНЕ НА РАЗМЕРИ ЗА КУХНЯ ПО ПРОЕКТ

 


При поръчката на кухня от голямо значение е вземането на точни размери на мястото. Всяко едно отклонение от размерите ще доведе до проблем с монтажа или визията. За да сте по сигурни, че няма отклонение в размерите, които вие сте взели може да се обърнете към професионалисти в тази сфера. Нашият екип от монтажисти и дизайнери ще дойде на място и ще вземе вашите размери за кухнята. Това е услуга, която се заплаща, но ние ви съветваме да инвестирате в нея.


РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА КУХНЕНСКИТЕ ШКАФОВЕ

 


Нашите колеги ще ви помогнат максимално практично и удобно да разпределите видовете кухненски шкафове. Мястото трябва да бъде оползотворено по най – добрия начин, а шкафовете да бъдат удобни за поолзване спрямо вашите нужди и потребности.


Разпределението на кухненските шкафове в важно. Трябва да съобразите контакти за вашите електроуреди, изводите на водата къде ще бъдат, контакти на места, които ще са ви удобни за ползване и необходими, за да включите кафемашина и други.


Ние ви съветваме да заложите освен на стандартните класически кухненски шкафове, но и на акценти като красива винарна, етажерка, рафтове и други.
Кухните по проект при нас са с доказано качество и пълна гаранция. Разполагаме с голямо разнообразие на цветове и модели шкафове, за да изготвим вашата кухня мечта.


3D визуализация на КУХНЯ ПО ПРОЕКТАко решите, че имате нужда от визуализация на вашата кухня, то ние можем да ви предложим 3D проект. Цената на проекта е 50 лв, но ако направите поръчка той автоматично става БЕЗПЛАТЕН за вас. Изработката на 3D проекта отнема време, което се уточнява с колегите в съответния магазин Мондо. Ние ще се погрижим да надминем очакванията ви за кухни по проект на достъпни цени.


ТРИ СТЪПКИ ДО МЕЧТАНАТА КУХНЯ


Стъпка 1:
За да бъде наистина перфектна вашата нова кухня се нуждае от безупречни размери. Ние предлагаме да ви посетим в удобно за вас време и да ги вземем с точност до милиметъра. Цената е символична – 20 лв.
(Ако във вашия град няма магазин Мондо се начисляват транспортни разходи)

Стъпка 2:
Може би най-важният момент – уточняват се всички детайли: цветове, обков, осветление, уреди и се изготвя поръчка за изработка. Най-късно до 45 дни ще изработим одобрения проект с безупречна прецизност.


Стъпка 3:
Време е да ви доставим и монтираме вашата кухня. Това е процес, който изисква изключителен професионализъм и само по този начин може да си гарантирате перфектно изпълнение. Ето защо ви предлагаме като допълнителна услуга:
- Да внесем мебелите до дома ви, независимо на кой етаж живеете и дали имате асансьор, а нашия високо квалифициран персонал да ги сглоби


МОНТАЖ НА КУХНЯ ПО ПРОЕКТ

 


Ако закупите от нас кухня по проект, то ние можем да ви предложим и услугата МОНТАЖ на кухнята. Той се изчислява допълнително спрямо вида и стойността на проекта. Нашият екип от монтажни групи бързо и лесно ще монтира кухнята ви.
Ако в населеното място, където ще се прави монтажа на кухнята, няма магазин Мондо, то се начисляват допълнителни транспортни разходи за монтаж.

Ъглова кухня Болеро
Ъглова кухня Болеро
Ном. номер 03.11.160.0250
Кухня Вивиан
Кухня Вивиан
Ном. номер 03.10.123.0366
Кухня по проект 003 бежова
Кухня по проект 003 бежова
Ном. номер 03.11.160.0754
Кухня по проект 002 червен
Кухня по проект 002 червен
Ном. номер 03.11.138.0428
Кухня по проект 004 зелен
Кухня по проект 004 зелен
Ном. номер 03.11.160.0779
Кухня по проект 0010
Кухня по проект 0010
Ном. номер 03.11.160.0510
Кухня по проект 001
Кухня по проект 001
Ном. номер 03.11.100.0823
Кухня по проект Вила
Кухня по проект Вила
Ном. номер 03.11.160.0618
Ъглова кухня Болеро
Кухня Вивиан
Кухня по проект 003 бежова
Кухня по проект 002 червен
Кухня по проект 004 зелен
Кухня по проект 0010
Кухня по проект 001
Кухня по проект Вила
Запитване за артикул:
Captcha
След като изпратите запитване наш служител ще се свърже с вас.
Защо да изберете мебели Мондо