МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Котлони

Цена:
479.000лв.
-
479.000лв.
1 продукта в Котлони
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

 

Какви видове котлони имате?


Видовете котлони, които предлагаме са електрически, газови и комбинация между двата модела. Предлагаме и модели с индукционно нагряване. Всички готварски котлони са със сензорно или механично управление, в зависимост от модела.


Кои са най-икономичните котлони?


Най- икономичните модели котлони са тези на газ. Тя е най-евтина в сравнение с тока, който е необходим за приготвянето на едно ястие. Не забравяйте обаче и нейните недостатъци - има опасност от изтичане на газ и миризма, което е опасно в затворени помещения и не само.


Какъв е гаранционният срок на готварските котлони?


Всички електроуреди са с гаранционен срок от 2 години.


На какви цени варират?


Цените на моделите готварски котлони зависят от вида им. Най - обикновен електрически плот може да бъде закупен на цена от 159 лв за брой. Колкото повече функции, комбинации и големина има - толкова по-висока цена.


Какви марки се предлагат и защо?


Марките електрически котлони в нашата продуктова гама са - Евролукс, Краун, Лино и много други. Можете да се консултирате и онлайн с нашите търговци за различните видове котлони по марки. Ние сме се съсредоточили в това да предлагаме качествена техника на най-добра цена на пазара.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?


Да, елекрически и газови котлони може да поръчате и видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.