МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Микровълнова фурна

Цена:
199.000лв.
-
419.000лв.
4 продукта в Микровълнова
Сортирай по:
Покажи:
Защо да изберете мебели Мондо

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

 

Какви марки микровълнови фурни предлагате и защо?

 


За нас е важно да ви предложим качествени електроуреди и именно затова сме се съсредоточили да ви предложим селектирани марки на микровълнови фурни. Подбрали сме най- добрите варианти на база и цена.
При нас можете да откриете микровълнови фурни на марки Горение, Фагор, Електролукс и на други водещи производители. Основен приоритет в избора на техника за дома е качеството и дълготрайната експлоатация.


Имате ли микровълнови фурни за вграждане?


Да, предлагаме различни модели по функции и дизайн на микровълнови фурни за вграждане. Подробни характеристики на всеки модел ще намерите в сайта и така лесно ще се ориентирате за предимствата има. Ще можете да откриете най-подходящият модел микровълнова фурна за вграждане според вашите нужди и дизайн на кухнята.


Какви цветове микровълнови фурни имате?


Цветовете на микровълновите фурни, които предлагаме са различни. Имаме модели в черно, сиво /матово или с блясък/, ретро модели в старо злато, бели и други. Ако все пак не откривате нужният цвят за вас, моля попитайте нашите консултанти в търговските обекти и в онлайн магазина. Те ще ви покажат модели на каталог според вашите нужди и изисквания.


Каква мощност и какви функции трябва да има микровълновата фурна?


Функциите, които една микровълнова трябва да има основно са затопляне и размразяване на дадено ястие. Друга функция, която започва все по-често да се търси от потребителите е готвенето в микровълновата фурна. Съобразете потребностите си за ползването й спрямо нейните функции.


Най-простите модели микровълнови фурни са с с два регулатора за мощност, които определят времето и мощността за работа на фурната. При по-новите модели има функции, бутони и копчета спрямо разнообразието от програми и функции.


Най - общо мощността на микровълновите фурни варира от 700 до 1000 W, като 800W са напълно достатъчни за ползване в домашни условия. От тази мощност зависи скоростта на размразяване на храната или нейното претопляне/ готвене. Принципът е по-висока мощност - по-бързи постигнати резултати.


 В какъв ценови диапазон варират микровълновите фурни?


Цените на микровълновите фурни са евтини и достъпни. Започват от 120 лв и достигат до около 300 лв. Те се определят от модела, марката на фурната. Като цяло можете да намерите при нас качествена микровълнова фурна на ниска цена с гаранция за ползване.

 

Имате ли физически магазини (шоурум)?Да, микровълнови фурни може да поръчате и видите в нашите физически магазини (шоурум)  Мондо в следните градове: Стара Загора -  ул. Генерал Столетов 25, Стара Загора - бул. България 127, Хасково, Чирпан, Пловдив, Кърджали, Крумовград, Ямбол, Сливен, Твърдица, Нова Загора, Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Димитровград.