МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Извънредни мерки Мебелни магазини МОНДО

13 Март 2020

Уважаеми клиенти и партньори,

От утре 17.03.2020 година ВСИЧКИ 15 магазина МОНДО в България ще бъдат ОТВОРЕНИ за работа с клиенти!

ВЗЕТИ СА всички нужни мерки за дезинфекция в магазините! Ще се почиства след всеки клиент в магазина и ще бъдат осигурени предпазни маски, ръкавици и дезинфектанти на консултантите ни, складовите ни работници и шофьорите. Ще бъдат почиствани и всички помещения в магазина!

НЯМА ДА БЪДЕ РАЗРЕШЕНО струпването на много хора вътре в магазините и на Касата. Ще бъдат помолени всички клиенти да спазват нужната задължителна дистанция от 1 метър разстояние.

Благодарим ви за търпението!

ДОСТАВКИТЕ на мебели ЩЕ БЪДАТ по установения и уговорен график за всеки магазин и онлайн.

Очакваме ви!

16.03.2020г

 

 

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка със  Заповед No: РД – 01 – 124 / 13.03.2020 на Министъра на Здравеопазването, Мебелни магазини МОНДО няма да работят временно!

Всички 15 магазина МОНДО в цяла България ще бъдат временно затворени за клиенти от 14.03.2020 година до второ нареждане на Ръководството на компанията, спрямо законовите разпоредби на Министерството на Здравеопазването!

Можете да пазарувате ОНЛАЙН 24/7 мебели и аксесоари за домаwww.mondomebeli.com .

Нашите отдели „ Онлайн продажби “ и „ Логистига “ ще работят С НОРМАЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ.

Ние разполагаме със собствена ЛОГИСТИЧНА БАЗА, което ни позволява да продължим да извозваме вашите поръчки в срок в цялата страна. Срокът за доставка на мебели на всички взети до момента и бъдещи поръчки, остава по график. Всички НАЛИЧНИ МЕБЕЛИ ще бъдат доставени до вас в срок до 7 дни от датата на поръчката за ЦЯЛАТА СТРАНА!

Надяваме се съвсем скоро положението в страната да бъде нормализирано и да ви посрещнем отново в нашите 15 МАГАЗИНА МОНДО в цялата страна!

Ако имате нужда от информация или имате въпрос,  може да се свържете на телефоните на всеки Магазин Мондо в съответното населено място в България. Вижте ги тук, моля https://mondomebeli.com/magazini/

Информация може да получите и на телефон 0700 20699.

Екипът на Мебели МОНДО се извинява на своите клиенти за причиненото неудобство и се надяваме възможно най - скоро положението в страната да бъде нормализирано.

Благодарим ви за доверието и разбирането!

13.03.2020 г

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо