МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

НОВО спално бельо с 10% ОТСТЪПКА на всички модели

14 Юни 2020

Пазарувайте спално бельо с 10% ОТСТЪПКА на всички модели в Мебели МОНДО.

Само от 15 до 30 Юни 2020г

  спално бельо на промоции, чаршафи, ковертюри и протектор за матрак на ниски цени

Човек прекарва средно около една трета от живота си в леглото. А нищо не разрушава деня като лошия нощен сън. Ето защо покупката на спално бельо е важна инвестиция. Добрият сън позволява да сме по-бодри, по-здрави и по-щастливи.
Най-качествените материи за спално бельо са памукът, ленът и бамбукът.
Спално бельо с голямо разнообразие на модели и десени. Спокойните нощи и добрият сън имат нужда от качествени материи на спалните чаршафи. Поглезете се и изберете любимият си десен, насладете се на безупречен текстил за вашата спалня или детска стая.

За да се радваме на хубав сън, от съществено значение е чаршафите да ни осигуряват прохлада и свежест през ноща. Важно е  калъфката да е гладка и нежна, за да запазим лицето си без бръчки, причинени от спане върху некачествени материи.

Завивките също са от изключителна важност, особено за хората, които се потят повече нощем или които често изпитват студ. Вашата завивка трябва да диша, като същевременно ви осигурява най-подходящата температура за спокоен сън. А най-добре е тя да е подходяща за всички 4 сезона, за да не се налага да я сменяте при всяка промяна на времето.

Прането на спалното бельо при по-ниски температури от 60 градуса не е препоръчително тъй като не убива акарите, гъбичките и много бактерии. Така, ако на етикета на завивката или чаршафите пише да се пере до 30 или 40 градуса, по-добре потърсете други.

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо