МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мебели Мондо е онлайн мебелен магазин за град София

15 Юли 2022

Ние сме една от водещите компании за онлайн магазин за мебели за град София. Знаете ли, че всяка седмица имаме по няколко курса с доставка на мебели до адрес в град София?


Много от любимите ни постоянни клиенти софиянци ни се довериха, а ако ти все още не си, то виж защо да го направиш:

  onlain-magazin-Sofia


Защо Мебели Мондо е предпочитан онлайн магазин за доставка на мебели в София ?


Ние разполагаме със собствен логистичен парк от бусове, с които доставяме поръчаните от вас мебели в град София. Това ни позволява да реагираме изключително бързо в срока за доставка. Можем да си позволим наистина кратък срок – поръчваш днес и до 5 дни е на адрес в град София.


Предлагаме и опцията да внесем мебелите на софиянци директно в дома им, независимо на кой етаж живеят, има или не асансьор. Това е услуга, с която целим да спестим вашето време, усилия и енергия.


Предлагаме и опцията да сглобим доставените от нас мебели от професионална група монтажисти.
Нашата мисия е да получите всички мебели на адрес в град София бързо, качествено и без да губите време и усилия да търсите последващи услуги като внасяне и монтаж.


Заплащането на вашата поръчка става на място с наложен платеж или друга опция, която изберете.


Ние сме най-предпочитаният онлайн мебелен магазин София и региона.  За 15 години сме успели да докажем качеството на мебелите, оправдали сме ниските цени и промоции, заложили сме на личното и специално отношение към софиянци и не само.


Какви видове продукти ще откриете в онлайн магазина ?


В нашия онлайн мебелен магазин Мондо ще намерите всичко необходимо като мебели и аксесоари за дома.

 

В продуктовия ни асортимент има голямо разнообразие на модели ъглови дивани, канапета, холни гарнитури, които лесно да комбинирате с подходящ модел холна ТВ секция, холна маса, етажерка, осветително тяло. Изработваме кухни по проект и предлагаме готови кухненски комплекти, за които имаме разнообразие на модели трапезни маси и столове.


Много модели спални комплекти , легла, гардероби, скринове и тоалетки ще намерите в онлайн магазина ни. Освен това мебелите за детска стая, които имаме ще харесат на вашето дете.


Ето какво още ще намерите

 

  • портманто,
  • мебели за офис – бюра, офис столове, етажерки, полици за стена,
  • електроуреди – фурни, перални, хладилници, аспиратори, съдомиялна,
  • текстил за спалнята – одеяла, спално бельо, възглавници, матраци и прочие.

 

Ние имаме един от най – големите онлайн магазин за мебели София и региона. Успяваме да обслужваме град София в най – кратки срокове за доставка, което знаем, че е водещо за много клиенти и софиянци.


Какви са предимствата на нашия онлайн магазин ?


Нашият онлайн магазин Мондо е създаден с цел да откриете всичко необходимо за дома, офиса и хотела на едно място. Подбрали сме голямо разнообразие на мебели и аксесоари с високо и доказано качество, даваме пълна гаранция на продуктите си.


В онлайн магазина ни всеки месец има ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ и ПРОМОЦИИ на различни продукти. Можете да се възползвате от възможността да пазарувате наистина изгодно на добри цени, всичко което ви е необходимо.


Поръчката за град София става бързо и лесно. Можете да поръчате директно в онлайн мебелен магазин Мондо за град София или да се обадите на посочените телефони.

 

Имате и друга опция за бърза и лесна поръчка на мебели – от ЧАТ формата в сайта, където наш консултант ще запише заявката ви и ще ви консултира за всичко, което ви интересува.


Предоставяме ви опцията да заплатите по удобен за вас начин, като това може да стане с наложен платеж при доставка, с карта, на Лизинг с 0% ЛИХВА.


Доверете се на доказания онлайн мебелен магазин София. Ние от мебели МОНДО знаем как софиянци да се почувстват добре и държим на качеството при поръчка, доставка и след продажбено обслужване.


Точно затова и включихме опцията за преглед и тест на избраните мебели при доставка. Ако сте си поръчали диван за град София можете да го пробвате още в докато е в камиона. Ние ще го разопаковаме, а вие ще седнете или легнете все едно сте като у дома си.


Ако решите, че имате нужда от време да помислите можете да го върнете без да заплащате нищо за него. Бързо и лесно, като в магазин, само където сте спестили, време, пари и усилия.

Всичко написано по-горе са само част от нещата, заради които да направите поръчка за мебели за град София и региона от нашият онлайн мебелен магазин. Това, което ще ви предложим като усещане, изживяване и качество ще го разберете и ще се убедите на www.mondomebeli.com

Ние ще се погрижим вашият дом да бъде удобен, модерен и уютен.

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо