МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Мебелен магазин Мондо град КЪРДЖАЛИ

16 Септември 2024

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да Ви поканим на официалното откриване на нашия нов мебелен магазин МОНДО в град КЪРДЖАЛИ!

Кога: 21.09.2024г 10:00ч
Къде: КЪРДЖАЛИ, кв Възрожденци, бул Христо Ботев 42

mebelen-magazin-Kurdzali-Mondo


Заповядайте и се насладете на изискана селекция от мебели, създадени с внимание към детайла и вдъхновени от последните тенденции в интериорния дизайн. Независимо дали търсите комфорт, елегантност или практичност, в Мебели МОНДО ще откриете всичко необходимо за създаването на уютен дом.

В деня на откриването сме подготвили специална -20% ОТСТЪПКА на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ на редовна цена, ПОДАРЪЦИ и много ИЗНЕНАДИ за първите ни клиенти!
Всеки посетител ще има възможност да участва в нашата ТОМБОЛА с големи награди!

Нашите консултанти са тук, за да Ви помогнат да направите правилния избор и да превърнете всяка стая в истинско произведение на изкуството.

Очакваме Ви с нетърпение, за да отпразнуваме този специален момент заедно!

Magazin-za-mebeli-Mondo-Kurdzali

Защо да изберете мебелите на Мондо?

Качество и издръжливост: Мебелите на Мондо се изработват с внимание към всеки детайл, използвайки висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост. Ние разбираме, че мебелите са дългосрочна инвестиция за вашия дом, затова залагаме на продукти, които ще издържат на времето и ежедневната употреба.

Модерен дизайн: Ние следим най-новите тенденции в интериорния дизайн и ги внедряваме в нашите продукти. Независимо дали търсите нещо класическо, минималистично или иновативно, Мондо предлага разнообразие от стилове, които ще паснат перфектно на вашия вкус и пространство.

Функционалност и комфорт: Мебелите ни не са само красиви, но и практични. В Мондо сме наясно с нуждата от удобство и функционалност в дома, затова нашите продукти са проектирани така, че да предоставят максимално удобство, съчетавайки стил с практичност.

Персонализирани решения: Предлагаме възможности за персонализация на мебели, така че да получите точно това, което търсите. От избора на цветове и материали до размери и конфигурации – ние създаваме мебели, които отговарят на вашите специфични нужди.

Отлично обслужване и гаранция: С Мондо винаги може да разчитате на професионално обслужване и грижа за клиента. Предлагаме гаранция на всички наши продукти и сме тук, за да помогнем с всякакви въпроси или нужди, които може да имате.

Достъпни цени: Вярваме, че висококачествените мебели не трябва да са непосилни за бюджета. С Мондо получавате перфектното съотношение между качество и цена.

Изберете Мондо и създайте дом, в който комфортът, стилът и функционалността се съчетават в хармония!

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо