МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

РАЗКОШЕН ДОМ

12 Април 2024

РАЗКОШЕН ДОМ - 61 кв.м.
"КОЛЕКЦИЯ NUDE"

 
Обща стойност на ЦЯЛОСТНОТО ОБЗАВЕЖДАНЕ мебели 12 703 лв
Електроуреди на стойност   2 826 лв
 


25 кв.м. ДНЕВНА с КУХНЕНСКИ БОКС - Оазис на спокойствие и елегантност


ОБЗАВЕЖДАНЕ за дневна на ЦЕНА 2 702 лв


 


Obzavejdane-apartament-Sofia  

Idei-za-obzavejdane-apartament-bejavo-bqlo-mebeli
Мечтаната дневна стая в бежово и бяло е оазис на спокойствие и елегантност, който излъчва топлина и уют с всеки елемент на дизайна. Този дизайн е изпълнен със светлина, благодарение на големите прозорци, декорирани с леки, въздушни завеси, които позволяват на слънчевата светлина свободно да навлиза и да осветява нежните бежови и бели тонове на мебелите и аксесоарите.

Мекият, удобен диван, фотьойл и табуретка предлагат удобство и приканват към отдих и релакс, докато стилните възглавници добавят акцент на бохо стил с текстури и нюанси в същите тонове. Централната точка на стаята е елегантна кафе маса от МДФ материал в бял гланц, която добавя топлина и характер, позволявайки на семейството и гостите да се събират около нея за споделени моменти.

На пода лежи мек, ръчно изработен килим в бежово със сиви нишки за контраст, който не само допълва цветовата палитра, но и добавя комфорт и стил. Стените са украсени с изискани произведения на изкуството, които добавят личен и уютен акцент към пространството.

Интелигентно разположеното осветление, включително и елегантен лампион, създава мека, топла светлина, която вечерта добавя допълнително чувство на уют. Всички елементи на дизайна са внимателно подбрани така, че да създадат пространство, което е идеално за отдих, разпускане и общуване, като същевременно отразява съвременни тенденции и личен вкус.

Тази дневна стая в бежово е перфектното място за ежедневен отдих и специални моменти, където всеки детайл е хармоничен, за да създаде атмосфера на спокойствие, уют и изтънченост.
 


... Повече за МЕБЕЛИТЕ в дневната стая
 

Interior-dnevna-staq-bejavo-bqlo


Обзавеждането в дневната стая включва: ЪГЛОВ ДИВАН с размер ш285/д180/в85 см, височина на сядане 40 см и дълбочина на сядане 79 см. Оборудван с иновативен механизъм за функция сън, чрез който бързо и лесно с едно движение можете да го трансформирате в легло с площ за сън 134/234 см; ТВ ШКАФ с размер ш200/д40/в45 см; ФОТЬОЙЛ подходящ за кът за четене с размер ш80/д80/в97 см; ХОЛНА МАСА МДФ материал с размер ш60/д120/в45 см; ПОМОЩНИ 3 бр МАСИ с размер ш47/д47/в55 см.
 
 


 
КУХНЯ - Сърцето на съвременния дом
 


МОДУЛНА КУХНЯ ПО ПРОЕКТ на цена 1810 лв (включени мивка, смесител, термо плот и стенен гръб с размери 3.20м)
ЕЛЕКТРОУРЕДИ на ЦЕНА 2826 лв
МАСА с 6 броя СТОЛОВЕ на ЦЕНА 1564 лв

 
Moderna-bejova-kuhnq-po-proekt

 
Идеята за кухня в бежови тонове е една изискана и светла концепция, която съчетава елегантността на бежовия цвят с модерни елементи и топли акценти, за да създаде уютна и приветлива атмосфера. Идеята включва използването на бежови кухненски шкафове с матово или леко лъскаво покритие, което да добави текстура и дълбочина на пространството. За работния плот и стенния гръб предложихме и избрахме цвят бял мрамор, който комбинирахме с плота на трапезната маса и се получи чудесен завършек.

За пода на стаята заложихме топъл имитиращ дърво ламинат, който да допринесе за усещането за топлина и да се съчетае хармонично с общата бежова цветова схема. Осветлението е ключов елемент - модерни дизайнерски осветителни тела с мека и топла светлина.
Стаята е просторно помещение с много естествена светлина, проникваща през големи прозорци, което прави всеки ден светъл и приятен. Тази кухня не е просто място за готвене, а сърцето на дома, където всеки момент е специален и пълен с радост.

Не на последно място, акцентите могат да включват зелени растения в красиви саксии, дървени или метални декоративни елементи и текстил в топли цветове като ръждиво червено, тъмнозелено или оранжево, за да внесат цветни акценти и допълнителна дълбочина в бежовата кухня.
 

Modulna-kuhnq-cvqt-bejavo-kapuchino

Kuhnq-po-proekt-mebeli-mondo


... и малко повече за МЕБЕЛИТЕ в кухнята
 


КУХНЯТА е изработена по размер на клиента 3.20м дължина на стената. Включили сме шкафове за вграждане на съдомиялна, фурна, аспиратор и електически котлони. Допълнително добавихме удобни за съхранение шкафове с чекмеджета и рафтове. Вградихме полимерна МИВКА и луксозен СМЕСИТЕЛ. Вкключени в посочената цена са и термо плот и стенен гръб с размер 3.20м дължина. Кухнята може да бъде поръчана с друг размер и цветове. Разполагаме с голямо разнообразие на модели шкафове. ТРАПЕЗНАТА МАСА е разтегателна с размер ш80/д130/в75 см, а в разпънато състояние с размер 80/160 см. Изработена от МДФ бял мрамор гланц с леки отблясъци на светлината в стаята. СТОЛОВЕТЕ са с размер ш58/д52/в88 см, дълбочина на сядане 45 см, височина на сядане 49 см.
 
 
Къта за хранене е изцяло проектиран за удобство на семейството. Дизайнът отново е модерен, а цветовете придават усещане на уют и топлина. Топлото млечно бежово в комбинация с цвят капучино ще ви пренесат в измерение на идилиа и комфорт.
Кухнята е изработена с 18мм ПДЧ материал на фронта и 16мм ПДЧ материал на корпуса. Вградили сме съдомиялна машина, фурна, аспиратор и сме добавили свободностоящ хладилник. Общият размер на кухнята е 3.20м. Към нея сме монтирали и термо устойчив плот и стенен гръб в цвят бял мрамор. Мивката за вграждане е с отцедник, изработена от полимер мрамор материал в бежовата гама. Смесителят сме избрали в цвят черен, както останалите електроуреди.


5,1 кв.м АНТРЕ - Първата стъпка към домашния рай


ОБЗАВЕЖДАНЕ на ЦЕНА 1085 лв

 

Luksozno-obzavejdane-na-antre-bql-cvqt  
Модерното антре с бели мебели и бежов интериор е визитната картичка на дома, която посреща със светлина и изисканост. Тази покана към елегантност започва със светлите, нежни бежови акценти, които се съчетават хармонично с белите мебели, създавайки чувство за простор и светлина. Внимателно подбраното модерно обзавеждане в бяло носят усещане за стил и функционалност, като едновременно с това са практични и удобни за всекидневна употреба.

Заедно с това, входната зона е обогатена със стилни хромирани детайли и акценти, включително елегантни дръжки и декоративни елементи, които добавят съвременен оттенък и финес. Огледалата играят ключова роля в дизайна, като оптически разширяват пространството и увеличават естествената светлина.

Функционалността е на преден план с интелигентно разположено място за съхранение, включващо големи шкафове и елегантни полици в бял цвят, които предлагат обилно пространство за обувки, якета и аксесоари, поддържайки антрето организирано. Вниманието към детайла е видимо в избора на материали и декорации.

Модерното антре в бяло и бежово е перфектно съчетание между функционалност и стил, където всяка подробност е внимателно обмислена, за да създаде първо впечатление, което е и уютно, и впечатляващо. Това е пространството, което улавя същността на дома, като удобно въвежда в неговата атмосфера и предразполага към усещането за спокойствие и радост от момента на пристигане.

Modulno-antre-luksozno-obzavejdane  

 

Moderen-dizain-na-portmanto  


А сега за избора на МЕБЕЛИ...
 


Обзавеждането за антре включва МОДУЛИ с общ размер ш270/д40/в210 см и луксозна ТАБУРЕТКА в дамаска BUCLE с размер ш40/в40/д40 см. Вътрешното разпределение на гардероба е с рафтове отляво и лост за закачалки и рафт отдясно.


 
16 кв.м. СПАЛНЯ - Сън в обятията на уют


Обзавеждане на ЦЕНА 3592 лв

 

Mebeli-za-spalnq-luksozno-obzavejdane

Мечтаната модерна спалня в бежово и бяло е въплъщение на спокойствие и съвременна елегантност, създаваща идеалната обстановка за почивка и релаксация. Тази цветова схема придава на пространството свежa, светлa и въздушна визия, докато същевременно предлага усещане за топлина и уют.

Mebeli-za-spalnq-mondo

Стените са оцветени в мек бежов нюанс, който служи като спокоен фон за цялостното пространство, докато белият таван и подовете добавят контраст и изящество. Централен елемент в стаята е голямото, удобно легло с висококачествено шоколадово на цвят спално бельо, което приканва към отдих. Таблата на леглото е изработена със стилна тапицерия, допринасяйки за луксозната атмосфера на стаята

Текстилът играе ключова роля в създаването на комфорт и уют, като меки килими на пода, възглавници с различни текстури и леки завеси на прозорците добавят слоеве на мекота и топлина, допълвайки цветовата палитра на стаята.

Декоративните елементи са сведени до минимум, за да се подчертае чувството за простор и спокойствие, като същевременно се включват избрани арт обекти или фотографии в бежови и бели рамки, които добавят личен акцент.

Мечтаната модерна спалня в бежово и бяло е пространство, което излъчва съвременна елегантност и предлага убежище от ежедневието, където всеки детайл е внимателно подбран, за да подкрепя идеята за идеален отдих и релаксация.
 

Spalen-komplekt-mondo

Luksozno-obzavejdane-spalnq-mebeli-bqlo-bejavo


Информация и за МЕБЕЛИТЕ в спалнята
 


Обзавеждането за спалня включва: Голямо СПАЛНО ЛЕГЛО с рапицирана табла (с размер ш287/д208/в105 см); два броя НОЩНИ ШКАФЧЕТА с чекмеджета (с размери ш60/д37/в45 см), голям ГАРДЕРОБ с плъзгащи врати с огледало и тапицерия по тях (с размери ш250/д58/в221 см); луксозен СКРИН с чекмеджета (с размери ш127/д45/в80 см), ОГЛЕДАЛО за окачване на стена (с размери ш100/д4/в69 см); ПОДМАТРАЧНА РАМКА с размер 160/200 см, ДВУЛИЦЕВ МАТРАК 160/200 СМ, КОВЕРТЮРА за спалнята 160/200 см, луксозна ТАБУРЕТКА на крачета в дамаска BUCLE (с размер ш82/д40/в42 см)
 
 
 


15 кв.м ДЕТСКА СТАЯ - Където мечтите растат


ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ЦЕНА 1950 ЛВ 

 

Mebeli-za-detska-staq


Обзавеждането за детска стая включва:   ДВУКРИЛЕН ГАРДЕРОБ  с лост за закачалки и два рафта долу и горе (с размери ш100 /в210/д55.3 см), ЛЕГЛО (с размери ш95,6 /в90/д206,2 см), голяма ЕТАЖЕРКА с размери ш90.0/в195/д32.3 см), ПОЛИЦА за окачване на стена с размери (ш127/в54/д24.0 см), БЮРО (с размери ш128/в76/д60.0 см), ШКАФ (с размер ш65/в195/д38.3 см); ДВУЛИЦЕВ МАТРАК с размер 90/200 см; ПОДМАТРАЧНА РАМКА 90/200 см; СТОЛ (с размер ш58/в88/д52.0 см, Височина сядане 49.0 см, Дълбочина на сядане 45.0 см, Височина на облягане 39.0 см)

 
 
Moderno-detsko-obzavejdane

 
Модерната детска стая в пастелни цветове е израз на спокойствие, въображение и стил, която създава идеалното пространство за игра, учене и отдих. Палитрата от цветове съчетава свежест и мекота, като по този начин създава усещане за простор и светлина, докато същевременно внася спокойна и уютна атмосфера.

Стените са декорирани с акцентен тапет, като се предоставя платно за изразяване на детското въображение чрез цветни декорации, стикери с тематични мотиви или арт творби. Акцентите чрез пастелните цветове могат да бъдат разпределени умело чрез визията на мебелите, текстила - завеси, постелки и възглавници, добавяйки дълбочина и интерес към пространството.

Модерното обзавеждане е изчистено, с функционален дизайн, който често е мултифункционален за максимална ефективност и удобство. Важен акцент е и зоната за игра, която е оборудвана с удобни килими и достатъчно място за свободна игра.

Осветлението е ключов компонент, като се предлагат разнообразни източници: от централното осветление до меко настолно лампа и LED ленти, които могат да се адаптират според нуждите и настроението. Декоративните елементи и аксесоарите са внимателно подбрани, за да вдъхновяват и стимулират творческото мислене на детето, като същевременно създават усещане за комфорт и сигурност.

Detski-mebeli-za-momche   
 

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо