МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

ХОТЕЛСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

07 Юни 2024

За обзавеждане на хотел е важно да се изберат мебели, които са както функционални, така и естетически привлекателни, за да осигурят комфорт и приятна атмосфера за гостите. Предложението ни за обзавеждане в хотелите от Колекция STAY WITH PLEASURE, like at home се характеризира с няколко ключови характеристики, които създават елегантна, функционална и комфортна атмосфера:

Moderni-mebeli-za-obzavejdane-za-hotel

 

  • Минимализъм - Чистите линии и изчистените форми доминират, като се избягват прекалените декорации и орнаменти. Това създава простор и отвореност в пространството.
  • Функционалност - Всеки елемент от обзавеждането има практическа цел. Мебелите са проектирани така, че да оптимизират пространството и да предоставят максимално удобство за гостите.
  • Качествени материали - Използваме съвременни, устойчиви материали и устойчиви на износване тъкани. Тези материали не само добавят естетика, но са и издръжливи.
  • Цвят – Цвят за акцент в обзавеждането – ние избрахме зелено, защото е модерно, стилно, красиво, успокоява и същевременно има великолепно излъчване. Това спомага за създаването на спокойна и релаксираща атмосфера с нужните модерни акценти в интериора.

 

Тези характеристики се съчетават, за да създадат пространства, които са не само визуално привлекателни, но и изключително функционални и комфортни за гостите.


Леглото е със солидна рамка, изработена от висококачествено дърво. Изцяло тапицирано в наситен зелен цвят. Величествената голяма табла е чудесен акцент, които добавя дълбочина на интериора. Спалното легло придава драматични нотки, а високата табла поддържа удобството при четене или гледане на телевизия.
Този вид легло е идеален за спални, които целят да създадат модерна и релаксираща атмосфера, като зеленият цвят спомага за намаляване на стреса и усещане за свързаност с природата.

Mebeli-za-obzavejdane-na-hotel

Obzavejdane-na-hotel-moderni-mebeli

Mebeli-Mondo-obzavejdane-na-hoteli

 

Информация и запитвания може да направите на 0894300452 и 0700 20699

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо