МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Обзавеждане на заведения / ресторанти

23 Април 2024

Създаването на модерно обзавеждане за ресторант/заведение включва няколко ключови елемента, които да създадат стилна и приветлива атмосфера. Стилните мебели са задължителни, ако искате да имате приветлива и елегантна визия за посетителите. Изберете мебели с чисти линии и модерен дизайн. Осветление е основен ключов фактор в интериора. Инвестирайте в модерно осветление, което може да се регулира според нуждите – по-ярко за обяд и по-тъмно и уютно за вечеря. Добавете Арт декорации, интересни произведения на изкуството или декоративни елементи, които отразяват темата на ресторанта и допринасят за уникалната му атмосфера. Използвайте висококачествени тъкани за завеси, покривки и възглавници, които допълват интериора. Създайте атрактивна бар зона с модерни бар столове и изискано осветление. Ако имате възможност, обособете открита тераса с комфортни мебели, което позволява на гостите да се наслаждават на храната и пейзажа.
Тези елементи могат да помогнат да създадете модерен и стилен ресторант, който привлича вниманието на клиентите и създава приятна атмосфера за хранене.

 

Obzavejdane-mebeli-restorant-zavedenie

В интериора, който ви показваме сме избрали за основа на дизайна цветни столове. Те могат да добавят живот и енергия към интериора на вашия ресторант, като същевременно създават уютна и приветлива, приятна атмосфера.
Подбрахме цветове, които се вписват в общата цветова схема на ресторанта. Можете да изберете ярки и наситени цветове за по-модерен и динамичен вид или по-пастелни и нежни тонове за спокойна и релаксираща атмосфера.
Съчетахме с по-неутрални маси, за да се избегне претоварване на пространството с цветове. Така те изпъкват като акцент в декора.
Столовете са изработени от висококачествени материали и се почистват и поддържат много лесно, което е важно за всяко едно заведение и ресторант. Изключително удобни и издръжливи са.
Избрахме да използваме един модел столове в различни цветове. Уверяваме ви, че столовете не само изглеждат добре, но също така са удобни и функционални за вашите клиенти. Тестовете за сядане и издръжливост са важни, особено в бизнес среда като ресторант.
Цветните столове са страхотен начин да добавите уникалност и стил към вашето заведение, като същевременно предлагате комфорт и функционалност за вашите гости.

 

Idei-za-interior-na-zavedenie-mebeli

Съчетахме цветните столове с трапезни маси с масивен плот, добавяйки усещане за стабилност и елегантност.  Така пренесохме природата и естествените материали в обзавеждането.  Краката на масата също играят важна роля за общия вид и стабилност. Модерният дизайн често включва метални крака за контраст с дървения плот.  Размерът и формата на масата трябва да отговарят на пространството, в което ще бъде поставена. Големи правоъгълни или квадратни маси са идеални за ресторанти, тъй като предоставят достатъчно място за хранене и могат да настанят повече хора.
Маса с масивен плот е вложение, което може значително да повиши стойността и атрактивността на вашето заведение, като същевременно предлага издръжливост и функционалност.

Други мебели, които може да използвате в интериора и могат да ви донесат по-голямо изживяване на гостите са меките и удобни кътове с кресла, малки масички, интересни и модерни закачалки. Не пренебрегвайте етажерките в пространството. Те обогатяват интериора и дизайна, придават усещане за уединение.

Mebeli-za-restorant

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо