МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Модерен интериор 2024 година

05 Февруари 2024

Тенденциите в обзавеждането през 2024 година ще бъдат с акцент на нашата личност, ще ни отразяват и домът за нас ще бъде крепост. Идеята е да домът да отговаря на нашите виждания и начин на живот, да бъде удобен и комфортен.
Много нови идеи през 2024 година, концепции за връзката между естетиката и технолигиите. Ще се използват устойчиви материали и дамаски, внушителни мебели.
Представяме ви 15 ТЕНДЕНЦИИ в дизайна на дома за 2024 година.

1.        АРКИТЕ
Страшно популярни – можете да ги ползвате като ниша в стената, вход в помещение, прозорци, мебели и каквото се сетите.

Arka-interior-2024


2.        МАЛКО, НО КАЧЕСТВЕНО
Забравете за ненужните декорации и предмети натрупани по рафтове и шкафове. Освободете се от старите и ненужни вещи. В интериора през 2024 година ще се акцентира на „минималния лукс“.

Sempul-interior-tendencii-obzavejdane

 


3.        ШАРКИ
Идеята на големите и едри шарки тази година ще бъде да внесат жизненост на фона на „минималния лукс“. Тапет, плочки, картини в комбинация с луксозно осветление ще има впечатляващ ефект.

Moderen-interior-2024



4.        ОГЛЕДАЛНИ ФОРМИ

Всички знаем, че огледалата създават простор в помещението. Тези с по-нестандартни форми привличат вниманието и внасят характер в помещението. Огледалните форми на огледалата са най – популярните за 2024 година и лесно може да ги внедрите във вашия интериор.

 


5.        РАТАН, КОКОС И РАКИТА

Естествените материали винаги са били за предпочитане в интериора. Те носят усещане за лекота, ефирност и мекота. Светлите цветове дори уголемяват пространството и успокояват подсъзнателно.

Mebeli-ratan



6.        МЕБЕЛИ ОТ ТЪМНО ДЪРВО

Тик, орех и махагон при мебелите ще бъдат толкова популярни през 2024, колкото и светлите нюанси в скандинавския стил. Античните мебели в колекциите върнаха тенденцията към тъмните цветове на холни бюфети и шкафове.

Mebeli-tik-oreh

7.        СУХИ ЦВЕТЯ

Лесен и дълготраен начин да внесете природата у дома декоративно. С папрат може да украсите всекидневната стая в комбинация със скандинавски стил на интериора.

Paprat-dekoracia

8.        ВИСУЛКИ

ВИСЯЩИ ОБЕМНИ ПОЛИЛЕИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБРО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЯКА СТАЯ В ДОМА.

Visqshti-osvetitelni-tela

9.        РАЗЛИЧНО БЯЛО

Обзавеждането изцяло в бели нюанси е предизвикателство. Тази година е добре да заложите на различни нюанси на цвета с разлика в тоналността. Трябва да има и естествена светлина.


10.        ЛЕД ОСВЕТЛЕНИЕ

Минималистична естетика се постига с ЛЕД осветление – от полилеите до дискретното и акцентиращо такова.

11.         ТАПЕТ
Заложете на тематика с флорални мотиви, природа. Този елемент ще е ключов в интериора за 2024 година и лесно приложим.



12.        ЯРКИ АКЦЕНТИ

Добавете деликатни контрасти към неутрално обзаведено помещение. Така ще подчертаете това, което искате и ще придадете характер на помещението.

Qrki-akcenti

13.        МЕТАЛ
Черно, бронз, никел метал като елементи трябва да присъстват в дома ви. Можете да ги ползвате както при мебелите, така и в декорацията или осветлението.

Metalni-akcenti
14.        ЗЕМНИ ТОНОВЕ

Вдъхновен интериор от природата. Нюанси в диапазона от кафяво до червено и слоести текстури. Добавянето на елементи на зелено чрез стайните цветя ще придаде невероятен завършек.

Zemni-cvetove-interior

15.        НАСЛЕДСТВО

Смесете винтидж стила с модерния и вижте резултата. Правилно поставяне на античен декор и класически шарки, царствените полилеи и други.


Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо