МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

НАГРАДА - МЕБЕЛИ МОНДО

23 Април 2019

През месец Март списание Капитал организира среща на Бизнеса в град Стара Загора и региона. На събитието присъстваха представители на бизнеса и властта. Специално от кмета на града Живко Тодоров бе връчена НАГРАДА за НАЙ-ДИНАМИЧНА КОМПАНИЯ за Стара Загора и региона на собственика и главен мениджър на верига мебелни магазини Мондо - г-н Иван Стефанов.
Списание Капитал и Мебели Мондо - успешни продажби на мебели

Тази награда е плод на много усърдна работа, големи цели и амбиции за растеж. Наградата е за целият екип на компанията. И тя е благодарение на вас, нашите клиенти, които ни се доверявате всеки ден. Благодарим ви.

Успехите на една компания зависят от усилената работа, гъвкавостта и грижата за клиента.
Мебели МОНДО за пореден път доказа, че въпреки променливото търсене на пазара за мебели, вървим само напред и нагоре.
Големите цели, които сме си поставили, ни карат да вървим напред с големи крачки. Не се замозабравяме, знаем какво искаме и как да го постигнем. Работа, работа и пак работа. Целта ни е клиентът да получи това, което очаква от нас. Ако надминем очакванията му, значи сме си свършили работата.

Към днешна дата се гордеем с безброй доволни клиенти от цяла България. Всяко едно семейство, което ни е допуснало в дома си ни прави изключително щастливи. Обичаме работата си и ще продължаваме да ставаме все по-добри. Искаме да надминем възможностите си.

Благодарим на всички наши клиенти, защото тази НАГРАДА е благодарение на тях и доверието, което имат към нас. Благодарим ви.

Още новини