МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

С любов към животните

02 Август 2019

Днес ще ви разкажем за едно събитие случило се на 26.07.2019 година в мебелен магазин МОНДО в град Чирпан. Едно събитие, свързано с любовта към животните и добрите дела, които трябва да следваме…
магазин за мебели град Чирпан

Със започването на работният ден в магазина се чуват звуците на малко коте, което търси помощ. След проучване и търсене къде може да бъде то, за да му помогнем, се оказа, че котенцето е зад картонената конструкция на стената. Не знаем как е попаднало там, но знаем, че можем да му помогне да оцелее и да го извадим. Потърсихме помощ от службата на РСПБЗН и благодарение на тях и нашите колеги в магазин МОНДО град Чирпан, котенцето беше спасено.
Мебелен магазин в град Чирпан

Мебели Мондо в град Чирпан

Спасяване на коте в град Чирпан

Пожарникари и служители в магазин Мондо спасяват коте

 

Служителите на РСПБЗН с голямо удоволствие приеха да се грижат за животинчето в тяхната служба. Там то ще расте с още няколко котенца приютени от тях. Ние сме сигурни, че то е в добри ръце и ви Благодарим мили хора.
Искаме да изкажем  нашите специални БЛАГОДАРНОСТИ към Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в град Чирпан за бързата и своевременна намеса, за изключителния професионализъм на служителите и готовността им да помогнат. Благодарим ви.

С любов към животните
Екипът на Мебели Мондо

Още новини
Защо да изберете мебели Мондо