МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Модерната МАЛКА КУХНЯ

05 Август 2020

Тенденциите в строителството са да се строят жилищни сгради с по-малки площи на апартаментите. Това се отнася най-вече за големите развити градове. По-малките площи на апартаментите налагат обзавеждането с мебели да бъде максимално функционално и практично.
За всяко семейство кухнята е от особено значение в дома. Ако и вие сте изправени пред предизвикателството да имате малка и същевременно модерна и практична кухня, то нашите съвети ще ви бъдат много полезни.

Знаете ли, че акцентите са водещи във визията на всяка кухня.

ОСВЕТЛЕНИЕ – Ако имате прозорец в кухнята, то вие сте късметлии. Естествената дневна светлина е най-хубавото, което може да имате. Изключително актуално в момента е спот осветление. Можете да го насочите към детайли в кухнята, върху които искате да акцентирате
Ако имате бар плот над него ви препоръчваме да поставите висящи модерни лампи тип пендел

Малки блок кухни на ниски цени

Евтини малки кухни на промоция

Малки модерни кухни на ниски цени само в мебели Мондо

Кухни на промоция с бърза доставка в България

 

КУХНЕНСКИ ОСТРОВ – Дизайнерите са категорични, че кухненският остров ти дава възможност да изнесеш кухнята в другата част на помещението и това да ти бъде изключително полезно. Не само ще се сдобиете с още шкафове за домакинска посуда, още място за работа върху плота, но и лесно може да прилепите към него кухненската маса със столове. Това е чудесно решение за оптимизиране на къта за хранене близо до кухнята и на възможно най- малко място.
Кухня в цвят бяло по 3Д проект

 

 

БАР ПЛОТ – Чудесно решение е да вмъкнете в дизайна на кухнята бар плот. Идеалното място за бързо похапване, питие и сладки приказки с приятели. Повярвайте ни, струва си да заложите на бар плот с няколко стола.
Кухни на ниски цени от мебели Мондо   

РАФТОВЕТЕ – Ако разполагате с празна стена, която ви остава непотребна за шкафове, то идеалният вариант е да ползвате рафтове. Полезни, функционални и идеални за декор. Нашите дизайнери категорично отбягват оставането на стените празни, дали ще поставят рафтове, картини, рамки и други аксесоари го съобразяват със стила и цялостната визия на помещението. Два рафта ще завършат цялостната визия на кухнята и ще можете да ги ползвате за различни аксесоари и принадлежности.

Евтини кухни онлайн мебели
НЕ ОСТАВЯЙТЕ ПРАЗНИ НИШИ около стените. Ползвайте всяко пространство като вмъкнете етажерка, независимо колко малка е тя. Не само ще изглежда завършена кухнята, но и ще ви бъде практична за употреба.

Кухни на ниски цени само в мебели Мондо

ПОСУДА НА КУКИ – Смело, но трябва да се внимава. За да не получите от ефекта дефект и всичко да изглежда хаотично то имайте предвид, че трябва да съобразите и подберете много внимателно цветовете и фона, върху който ще закачате посудата. Ще се наложи да подберете внимателно дори и нея. Ако успеете да го направите, ще имате едно невероятно впечатляващо място и акцент в кухнята.


Модерни малки кухни на промоция онлайн

ЦВЕТОВЕТЕ – Смело комбинирайте нюансите. Ползвайте жълти шкафове в комбинация с дърво или сиво, бяло и лилаво, зелено и кафяво…. Безброй варианти. Нека бъде цветно и стилно. Не забравяйте, че дизайнът на кухнята се завършва от дръжките. Подберете ги внимателно. Ако се спрете на пуш бутони, то имайте предвид че ако вратичките са от гланц, ще ви се наложи ежедневно почистване и забърсване.

  Мебели кухни в наличност

  Кухни на ниски цени - цена и модели

Кухни

Кухненски комплекти

 

Още публикации