МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Какви са предимствата на модерните кухненски маси

11 Януари 2023

С какво се отличават модерните кухненски маси ?


Модерните кухненски маси вече се предлагат в голямо разнообразие на модели, форми, цветове и функционалности. Има такова голямо разнообразие на съвременни модели маси, които да изразят индивидуалността и характера на притежателя си.


Актуалните модели кухненски маси са както от дърво, така и от стъкло. Металните елементи също присъстват, а функциите на масите могат да бъдат най – различни. Най – важно е обаче масата трябва да бъде съобразена със стила, дизайна и цветовете на кухнята.


Основните предимства на модерните маси за кухня са, че може да бъдат направени от различни видове материал, цветове и орнаменти. Има ги в голямо разнообразие на размери и като форма и може лесно да изразите стила си. Все по актуални стават опциите за функционалности на масите. Колкото по-функционална е една трапезна маса , толкова повече би донесла тя на притежателя си.


Какви са техните предимства и недостатъци?


Ако се питате какви са предимствата на модерните кухненски маси, то имайте предвид, че отговора няма как да бъде изцяло конкретен.

 

Moderna-kuhnenska-masa


В модерния интериор лесно може да намерите маса, която да е подходяща за всеки стил кухня и обзавеждане. Има изключително голямо разнообразие на цветове и дизайн. Материалите са комбинирани подходящо, а функционалностите вече са много за една маса.


Кухненска маса с функция за разпъване вече се изработва с нов механизъм за издърпване, който лесно и бързо с едно движение може да превърне масата в различен размер.


Не бихме казали, че съществуват недостатъци на съвременните маси за хранене. Всички модели модерни маси, които може да намерите в нашия сайт са безспорно фаворити като качество и дизайн.


Към какъв стил кухненска маса да се насочим ?

 

Kuhnenska-masa-moderen-stil


Кухненската маса трябва да бъде съобразена със стила на кухнята, както и на всички мебели в стаята и дома. Дизайнът на масата трябва да следва линията на мебелите като цяло. Ако сте избрали скандинавски стил на обзавеждане е добре и масата да е съобразена с него и прочие.

Формата на масата може да бъде кръгла, квадратна, правоъгълна или нестандартна. Може да бъде изработена изцяло от дърво, стъкло или комбинация от материали, включително и метал.

 

Стъклените маси се изработват със закалено стъкло. Модерната маса може да бъде както със заоблени ръбове, така и с прави. Просто следвайте линията на останалите мебели в дома.

Трапезни-маси-модерен-стил


Как да изберем подходяща кухненска маса ?


Първото и най – важно нещо е да се съобразите с пространството, с което разполагате в стаята. След като поставите трапезните столове трябва свободно да се минава около всички страни на масата в кухнята.

Съобразете избора си с членовете на семейството си и това дали посрещате често гости или не. Големината на масата е важна, защото трябва да ви бъде не само удобно, но да бъде и практична. Нужно ви е и свободно пространство в стаята.

Кухнята е едно от местата у дома, където семейството се събира заедно. Изборът за маса е изключително голям и това, което бихме ви препоръчали е да се доверите на качествени мебели от доказана фирма на пазара.
Във всяка една кухня масата е център и е важно да обърнем внимание на всеки детайл по нея.

Модерни-маси-мебели-онлайн


ЗАКЛЮЧЕНИЕ


Ние от Mебели Мондо можем да ви предложим голямо разнообразие на трапезни маси в модерен стил. Имате възможност за избор на цветове, форми и материали. Даваме пълна гаранция на всички трапезни маси за кухня.

 

Модерна-кухненска-маса

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо