МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

10 от НАЙ-ДОБРИТЕ МОДЕРНИ МЕБЕЛИ

28 Октомври 2019

 

 

Новите колекции модерни мебели за тази година са наистина впечатляващи. Подбирахме моделите на мебели дълго време, за да получите най добрите резултати като визия.

 

Искахме наистина удобни дивани с модерен дизайн, дивани на които когато седнете, да не искате да ставате. Работихме и търсихме най добрите продукти сред корпусната мебел и накрая можем да кажем „Това са нашите модерни мебели за дома “ и те са за вас.


Днес ние избрахме да ви представим 10 от най-добрите модели мебели и продукти от новата ни Колекция.  Това е правилният избор за инвестиция във вашата пълноценна почивка и обзавеждане за вашият дом.

Защото най-много време вкъщи прекарваме на дивана и около мебелите, а всичко около нас ни въздейства подсъзнателно. Ние ще ви представим част от нашите продукти и аксесоари за мебели от най -актуалните тенденции в интериора.


С тази 10 модела, част от нашият асортимент, ние гарантираме вашата пълноценна почивка и един ненадминат модерен интериор.

 

10. Диван Арнолд – ПРЕМИЕРНА ЦЕНА 1865 лв /препоръчителна цена 2265 лв с ДДС/

 


Тежката елегантна визия в цвят бежаво е едно от най-добрите предложения за мека мебел в интериора. Отличаващ се с модерен дизайн и отлична изработка. Класика с модерен привкус.

Дървените крака на модела са чудесен акцент, който няма да остане незабелязан. Нашите консултанти ще ви информират за доставка на модела в цялата страна. Най - високите оценки на мебелите в цялата страна.


Модерен и луксозен ъглов диван за хол мебели Мондо

 

9. Диван Лаура – ПРЕМИЕРНА ЦЕНА 2260 ЛВ / препоръчителна цена 2892 лв/

 

Мебели в лимитирани количества на склад. Диван Арнолд определено има нестандартна, дръзка и модерна визия. Комбинацията на качествена кожа в цвят капучино и масивната дървена рамка на дивана придават стилно елегантно излъчване

Арнолд е удобен и комфортен диван, на който ще почивате и релаксирате с удоволствие. Декоративните възглавнички придават очарование на така луксозният диван и дори омекотяват визията му.

Добави диван Арнолд в количката на нашият сайт и поръчай бързо и лесно. Мебели от качествени материали, дамаски и изработка.


Модерен ъглов диван в цвят бежаво мебели Мондо

 

8. Диван Опус Туин – ПРЕМИЕРНА ЦЕНА  2580 лв. /препоръчителна цена 3253 лв/


Моделът може да го намерите като мостра в много от нашите магазини. Разполага с регулируема облегална част и подлакътници. С едно леко и плавно движение всяка част на дивана се издърпва назад и дълбочината му позволява спокоен свободен сън или почивка.

Един наистина модерен и функционален диван. Вижте диван Опус на сайта и в нашите мебелни магазини МОНДО в цялата страна.

 

Мек и удобен диван с функции мебели Мондо

 

7. Спалня Канова – ПРЕМИЕРНА ЦЕНА 1929 лв /препоръчителна цена 2756 лв/


Спален комплект Канова е един от най-добрите дизайнерски модели от корпусната мебел. Комбинацията на черно и кафяво е стилна и елегантна. Интересните акценти във визията са уникални по рода си.

Този модел спалня е с лимитиран и може да го намерите само при нас. Модерен дизайн за дома от мебели Мондо.


Модерна спалня в цвят черно и дърво


6. Диван Берлин - ПРЕМИЕРНА ЦЕНА  2633лв. /препоръчителна цена 3098 лв/


Красивият тъмно сив цвят на модела ще бъде модерен и актуален през 2020 година. Италианският дизайн е сред най добрите и желани към момента. Облегалните възглавници в горната част са регулируеми на няколко степени.

Един удобен и мек диван, в който безспорно ще се влюбите. Отлични отзиви от клиенти за мебели и аксесоари от цялата нова колекция на сайта ни.

 

Модерен и удобен диван за хол италиански модел

 

5. Секция Дрийм - ПРЕМИЕРНА ЦЕНА  439 лв. /препоръчителна цена 630 лв/


Детайлите по този модел секция са с ориенталски привкус. Орнаментите омекотяват визията и ще бъдат актуални през следващият сезон. Дървесният цвят остава модерен и идеално се допълва с всички останали цветове, които смятате да вкарате във визията на дома.

Секция Дрийм разполага и с не малко място за съхранение. Мебели в натурални материали и цветове са сред предпочитаните в избора за дизайнерите.


Модерни секции за телевизор в цвят дървесно

4. Маса и столове Салерно - ПРЕМИЕРНА ЦЕНА 569 лв. /препоръчителна цена 669 лв/


Отново в кафявата гама този трапезен комплект е идеален за обзавеждане на модерни жилища и на офис. Дамаската на столовете е мека и приятна на допир, а масата е разтегателна, което я прави и практична за ползване. Чудесно предложение за обзавеждане за офис - удобно място за бързо похапване през работния ден.


Комплекти маси и столове на ниски цени

3. Спален комплект Карача - ПРЕМИЕРНА ЦЕНА 1190 лв. /препоръчителна цена 2205 лв/


Удивителен модел спалня с италиански
модерен дизайн. Тя изпъква със своите красиви орнаменти на гардероба, с голямото огледало и не на последно място основен акцент е тапицираната табла в цвят бежаво.


Спален комплект с модерен дизайн онлайн мебели Мондо

2. Кухня Мондо 6 - ПРЕМИЕРНА ЦЕНА  768 лв. /препоръчителна цена 998 лв/


Цвят графит и то във вариант мат с комбинация в бяло гланц безспорно е нещо, което няма да видите в много домове. Една от най-добрите като визия и дизайн кухни, която ще намерите само при нас. Още едно предложение подходящо и за офис мебели - малка, удобна и практична кухня.


Кухня с модерен дизайн в цвят сиво

1. Диван Честър - ПРЕМИЕРНА ЦЕНА  989 лв. /препоръчителна цена 1672 лв/


Един от най-предпочитаните модели висок клас дивани. Луксозната визия е безспорно желана във всеки модерен дом. Диванът може да ползвате освен за интериора в дома, но и за обзавеждане на офис, заведение, хотел. Диван номер 1. Идеален за интериор на офис, за дома, за хотела.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо