МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Модерно обзавеждане в пастелни цветове

07 Май 2018

Има цветове, които ви карат да се чувствате като у дома си дори да се намирате в дома на приятел, нали?  Пастелните цветове  придават усещане за спокойствие, придават ретро излъчване   и са същевременно.
Вижте какво сме ви подготвили в пастелни цветове .


Преоткрийте пастела в обзавеждането на дома

Дизайн на дома в пастелни цветове - мебели и интериор
Преди време използвахме пастелните нюанси в дома само в детската стая, когато се роди бебе – розово за момиче и син пастел за момче. След като са свързани само с женственост и деца, пастелни цветове се появяват през 50-те и 60-те години, съчетани с дръзки черни и удивително контрастиращи цветове, за да направят мощен дизайн. В днешните интериори пастелките се ползват навсякъде в различни комбинации!

Мебели в пастелни цветове - модерни мебели на достъпни цени
Пастели в кухненските уреди

Цветни кухненски електроуреди
В миналото цветовете на ел уредите са били само бежов, бял и черен. Днес има почти всеки цвят на дъгата на разположение за вашия хладилник, печка и фурна и още повече разновидности за вашите малки уреди за плота като смесители, миксери и други. Независимо дали обичате красивите пастелни розови кухненски инструменти, които толкова много марки правят, или предпочитате превъзходна газова горелка до професионална готварска печка / фурна - всичко това е на разположение при вашия избор от прекрасни пастели от аква и лавандула до розово и маслено жълто. Пастелните цветове са чудесен начин да превърнете вашата скучна кухня  в една вдъхновяваща цветна комбинация.

Пастелът създава релаксираща обстановка

Как да комбинираме цветовете в дома
Баните, спалните и дневните са идеални за използване на меки цветни текстили , постелки и декоративни елементи в цялото ви пространство. Ако все още искате да поддържате по-мъжествен вид в определени стаи, помислете за смесване на по-тъмни цветни твърди повърхности като подове от твърда дървесина и по-тъмни цветни плочки и плотове, за да създадете равновесие между двата цветови спектъра.

Обзаведете с мебели в пастелни цветове

Мебели в пастелни цветове - ново 2021 в интериора и дизайна на дома
Независимо дали обичате спокойната обстановка на интериорите на Shabby Chic или рустикал за  класическия стил на къща, пастелните цветове могат да бъдат приветствано допълнение. Започнете с мебели, които обичате в пастелни цветове. Използвайте пастелни нюанси на бело, жълто, розово, зелено, за да извлечете естествени влияния. Дървото може да създаде красив фон, заедно с антични находки и задължителна нотка на пастелни нюанси.

Цветен и красив дом - идеи за дизайн в пастелни цветове

Как да комбинираме цветовете в интериора на дома - идеи и съвети

Цветен интериор в дневната стая-снимки и идеи за дизайн 2021

Цветни мебели декор в пастелни цветове-хит в интериора

Цветни дизайнерски решения за обзавеждане на дневна стая

Най-добрите предложения за цветни мебели за дома

Цветен диван за хол в пастелни цветове

Идеи за цветове в дневната стая

Съчетаване на цветовете и материите в дневната стая

Идеи за обзавеждане на дома с цветни мебели и декор

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо