МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

10 от най-горещите интериорни тенденции за пролет/лято 2018`

19 Март 2018

1. Романтика

Пискюли и пера - този сезон  ще го видите на възглавници, стени, хавлии, килими и аксесоари.  Красивите текстилни възглавници на дивана. разкошните пискюли на леглото – това е тенденция, която ще придаде прекрасно ръчно изработено качество на всяка стая.


Мебели за дома във винтидж стил


2. Цвят

"Изборът на любимия ви аромат на сладолед може да бъде малко като избора на любимия ви цвят на боята",
Можете дори да смесите цветовете на боята, за да задоволите вашите вкусове и да подбирате  аксесоарите, като използвате нашата технология за съвпадение на цветовете в магазина. Представете си тези красиви цветове на една стена или няколко, ако сте наистина достатъчно смели, за да го направите

Модерен интериор 2021


3. Геометрия

Макар че през 2017 г. видяхме геометрията , тя беше главно на възглавници и килими. Тази година геометрията е във всичко-  плочки, тапети и изкуство.

Геометрични форми в интериора на дома - плочки, дивани, тапети


4. Зелените растения

С нарастващата новина за ползите за здравето, ароматните растения бързо се превръщат в задължителни за купуване на домовете ни. И изглежда, толкова по-весело, така че попадайки в местния градински център, то задължително инвестирайте в някои зашеметяващи растения. Поставете ги във всяка стая, използвайте висящи растения за рафтове и кушетки и някои прекрасни листни красоти за голи ъгли и кафе / маси. Отделете ги със зелени мебели, като този очарователен фотьойл, стилни медальони, текстуриран килим или зелени възглавници.

Флорални мотиви в интериора на дома


5. Индиго

Като противоотрова за пастелните тонове, друга цветова тенденция е индигото . Използвайте този нюанс в различни аксесоари за дома, внесете драматизъм и романтика в стаята.

Цвят индиго в интериора на дома


6. Омбре

Този сезон ще видим омбрето по много различни начини - от тъкани до възглавници, килимчета за постелки и боядисани акварелни стилове върху абажури, произведения на изкуството и мебели. Ако не се чувствате достатъчно смели, за да го изпробвате сами на стената, вместо това може да си направите тапет .

Текстил и цветове в модерният дом


7. Злато

Миналата година металният тренд започна да се филтрира в бои и метални покрития, тази година златото е ключовият цвят. По-мек от сребро, той носи собствената си елегантност, заедно с усещането за упадък. Ще видите злато  като акцент за врати и дръжки, златни лампи и рамки за картини. Обичаме този бюфет , огледалото и висулката, драматичните тъмни стени, а смелният електрически син стол добавя класически поп цвят.

Златни акценти в интериора на дома


8. Поп цветове

Тези цветове са една от най-силните тенденции, които идват  през този сезон.  Тази тенденция е свързана със смесването на ярки цветове заедно. Тя е силна, но лесно управляема, ако имате един или два основни цвята. Например, както е показано тук, това е синьото легло и неутралните стени. Възглавниците, килимите и завесите дават елементарен елемент на схемата, както и жълтата светлина и оранжевия панел. Използвайте текстури, за да подредите външния вид и не се страхувайте да обединявате шаблони и ленти.

Актуални цветове за 2021 в обзавеждането на дома

 

9. Тропика
Листа от палми и растения в интериора на дома

10. Подовете

Нова концепция за килими - блестяща! Перфектен за пролетта и лятото, тази нова гама има ирисово покритие, което улавя светлината и може да се съчетае с блестящи тапети и декоративни бояджийски ефекти. Този красив розов розов цвят е идеален за този нов сезон и изглежда страхотно със сиво и бледо синьо.

Подовите настилки - плочки, килими и паркет

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо