МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Модерният интериор през 2018г

01 Януари 2018

Тенденциите в интериора за 2018г отразяват необходимостта на хората да се подкрепят помежду си и да защитават Земята, като намират хармонията между нея и обществото. Смелите и ексцентрични идеи в интериора за 2017г през 2018г вече ги няма. Разумни, практични екологични, комфортни са тенденциите в обзавеждането за новата година.
moderna-spalnq-mebeli


1.Уют

Създаване на различни кътове, които са  обединени в един отворен интериор със зони са дизайнерските тенденции, които подобряват съвременните домове и офиси тази година. Удобните ъгли позволяват да се отпуснете и да се насладите на спокойни моменти. Красивите и удобни зони придават очарователен и стилен уют на модерния интериорен дизайн.
Moderni stapala v doma


2. Модерните цветове
Тенденциите в дизайна 2018 смесват зелени и кафяви цветови нюанси с вторични сини, бели, черни, тъмно червени, меки оранжеви и дълбоко жълти цветове. Земните цветове в стаите създават уютно и топло декориране. Блестящите детайли в метален сив или златист цвят красиво подобряват тихите и комфортни цветове на стаята, като балансират съвременните цветови схеми. Majestic мед и бронз са стилни материали, които добавят топлина и шик към декорирането на модерния интериор. Всички бели нюанси, сиви цветови нюанси, теракот, тъмночервени и винени цветове са интелигентни решения за декориране през 2018 година.
kafqv-kojen-divan-estestvena-koja-mebeli-mondo


3. Тъмно дърво, корк и ярка светлина
Светло кафявите цветове от естествено дърво са модерни и привлекателни, идеални за малки пространства. Тъмната дървесина е една от съвременните тенденции в дизайна на интериора през 2018 година, която внася вкусни шоколадови кафяви нюанси в интериора, придавайки докосване на лукса. Корк е друг красив материал, който прави не само красиви подове, но и шкафове за врати и стени. Напълнени с дърво и меки тъкани, стаите изискват ярък дизайн на осветлението. Грандиозните идеи за осветление и дървото създава просторни, топли и комфортни стаи.
cherna-durvena-masa-v-doma-mebeli-mondo


4. Обикновени форми и метални мебели
Простотата е друга тенденция в линии и форми. Геометричните, чисти и елегантни дизайни с леко извити ъгли имат най-висока стойност в съвременния интериор. Минималистичните, скандинавски и високотехнологични стилове  и влиянието на ретро модерните дизайни, са стилни варианти за интериорен дизайн през 2018 г. Металната мебел създава красив външен вид с дървени и меки тъкани от тапицерия, добавяйки лъскав лукс и издръжливост на модерното обзавеждане на дома.
Moderni-stolove-kresla-mebeli-mondo


5. Рециклиране
Освен да демонстрират невероятни умения, проектите за рециклиране през 2018 г. трябва да създадат атрактивни, уникални мебели и произведения на изкуството, които безгранично се сливат с декорирането на стаите, балансиране на цветовите схеми и хармонизиране на текстурите.

stolove-cvqt-cherno-bqlo-mebeli-mondo


6. Функционалност

raftove-etajerki-po-stenite-mebeli-mondo
Намирането на свежи цветови комбинации със съществуващите декоративни аксесоари,  използване на нови теми, рециклиране и вграждане на евтини идеи в декорирането на дома с акцент функционалност на мебелите.


7. Кадифе

stilen-moderen-interior-mebeli-proekti-mondo


8. Керамика, стъкло, метал
Теракотите, керамичните вази, домашните акценти и изкуството са съвременни тенденции в декорирането. Гланцовите плочки, стъкло и метални елементи придават елегантен блясък в модерния интериор през 2018 година. Металните мебели, рамки за картини, осветителни тела, стенни панели  правят стаите да изглеждат стилни, изключителни и светли.

moderni-sachetaniq-na-materii-v-interiora

9. Кожа и естествен камък
Не само кожените мебели, но и домашните акценти, като държачи за рафтове, ръчно изработени кожени цветя и стенни произведения на изкуството са стилни елементи на модерния интериорен дизайн 2018. Мрамор, гранит и камъчета остават най-популярните камъни за интериорен дизайн. Геометричните отпечатъци и издълбаните дизайни са идеи за изтънченост и оригинална декорация с естествен камък.

kojeni-divani-za-hol-mebeli-mondo


10. 3D стенен дизайн

3D-tapeti-i-dekor-za-stena


11. Малки цветни акценти
Сливането на японски и скандинавски стил изисква неутрална палитра и леко докосване на цвета. Малките акценти в ярки нюанси и тихи цветови схеми създават модерен интериор,  комфортно чувство, просторно, енергично и луксозно усещане

moderen-modulen-divan-v-cvqt-sivo-mebeli-onlain-mondo

moderen-interior-v-dnevnata-staq

darvena-holna-masa-panche-na-darvo-mebeli-onlain

 

3D-tapet-za-stena-v-cvqt-zlato

interior-mebeli-dizain-na-doma

luksozno-obzavejdane-na-spalnqta-tapeti

cheren-cvqt-v-dizaina-na-hola

moderna-kuhnq-modulna-mebeli-onlain-mondo

 


Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо