МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

ТОП ТЕНДЕНЦИИ за коледна украса според Pinterest

27 Ноември 2017

Коледното настроение се породи доста по-рано тази година и голяма част от семействата в България вече украсиха или съвсем скоро ще украсят своя дом в коледни декорации. Започнахме с купуването на коледни подаръци още по рано тази година /много от нас се възползваха от кампаниите по Черния петък именно за това/.
Pinterest e една от медиите, които създават модните тенденции, които се следват в интериора по цял свят. Тя диктува правила, които се следват от много дизайнери и творчески личности по цял свят.
Днес ще покажем основните тенденции в Коледната украса за 2017година.

1.        Зелено - Зеленото е цветът на годината на Pantone за 2017г и  концепцията е пренесена в Коледа. Свежият оттенък се вписва добре в празничния сезон (помислете за вечнозелени дървета и гирлянди, клонки от хълмове и имел), но хората също така включват естествен декор по нови начини, като например венците за декорация от естествени материали.
Украса за Коледа в зелен цвят   Коледна украса в зелено   Коледна украса вкъщи - идеи и съвети
2.        Син и бял Китай – Ако мислите, че синьо и бяло не са подходящи за Коледа, то помислете отново. Цветната им комбинация с  червено и зелено подсказва за домашен приглушен уют в стилна и изискано подчертана атмосфера.
Коледна украса в цвят бяло и син
3.        Направи си сам дизайна на подаръка – Защо да хвърляте пари за опаковъчни хартии, като може само да направите такива. Не само, че ще спестите, но и ще вкарате своят индивидуален отпечатък и подаръкът ви ще има висока стойност и ще бъде наистина специален за човека който е предназначен.
Как да опаковаме сами Коледните подаръци
4.        Сушени оранжеви резени в декорацията - Върнете се в старите любими моменти по  празниците, като начертаете венец от изсушени оранжеви филийки. Цитрусовите растения придават светло докосване на всяко дърво или канапе - и е лесно и евтино да се направи.
Декорация и украса за Коледа   Коледна украса в оранжево   Идеи за Коледна украса в дома   Коледна украса на ниски цени
5.        Арт Коледна елха – можете да я създадете с материали като ленти за стена или нещо подобно, което ви е под ръка. Pinterest убедително ни демострират , че тази идея е фаворит в техния каталог.
Модерна арт Коледна елха
6.        Направи си сам играчките за елхата – ползвайте и децата, те ще се радват да сътворят нещо заедно с вас. Повярвайте, по – красиви и ценни играчки не бихте имали в Коледният интериор. Можете да включите и косматите си приятели. Продават се материали за отпечатъци и може да ги ползвате за идеята по-долу.
Играчки за Коледна елха   Да си направим само Коледни играчки за елхата  

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо