МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

Интериорът - видове, символи и очарование

20 Ноември 2017

Скандинавски стил
Вдъхновени от снега, планините и фиордите на скандинавските страни, интериорите в скандинавски стил се доказват като трайно популярни в целия свят. Този безкраен дизайнерски стил е прекрасен в жилищни помещения, спални и бани. Влакнести платове, тъканите и кожуха върху стъклена или дървена рамка символизират  прохладен северен интериор. Помислете за уюта, чистите линии и многото текстура. Време е да приемем, че любовната афера на скандинавският стил ще продължава да е топ в тенденциите на обзавеждане.

Скандинавски мебели онлайн Мондо   Скандинавски стил в обзавеждането  

Скандинавски мебели в България цени и модели
Мнението на дизайнерите: „НИЕ ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ" SCANDI "ДИЗАЙНЪТ  И ЗА НАС ТОВА Е ДА ПОДДЪРЖАМЕ НЕЩАТА ПРОСТИ И ДА ИНВЕСТИРАМЕ В КАЧЕСТВОТО. ГОЛЕМИЯТ  ДЪБОВ ПОД, НАПРИМЕР С БЕЛИ СТЕНИ, ИЗГЛЕЖДА НЕВЕРОЯТНО, ДЪРВЕСНОТО ДЪРВО ДОБАВЯ ТЕКСТУРА И ИНТЕРЕС. ПОДДЪРЖАЙТЕ ФИГУРИТЕ ПРОСТИ И ГРАФИЧНИ СЪС СИЛНА ФОРМА.  ЗАПАЗИХМЕ ПАЛИТРАТА ЕСТЕСТВЕНА И ИЗПОЛЗВАЙТЕ  МЕНТА И ЗЕЛЕНО, ЗА ДА ДОБАВИТЕ ИНТЕРЕС .

Еклектичен интериор
Еклектичните интериори заимстват  идеи от различни периоди, стилове и тенденции за дизайн на дома . Прекъсване на правилата,  забавление и индивидуален стил в декорацията - това, което е еклектичен стил е всичко. Все пак е важно да поддържате усещане за равновесие в декорирането. Най-добрите еклектични интериори са сплотена смес от стари, нови, цветни  текстури и модели.

Модерни мебели и дизайн в дома   Модерно обзавеждане 2021   Мебели за хол в модерен стил и дизайн
Мнението на дизайнерите: „ЕКЛЕКТИЧНИЯТ СТИЛ НЕ ОЗНАЧАВА НЕПРЕМЕННО ДА ХВЪРЛИТЕ ВСИЧКО В ЕДНА СТАЯ. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА КАК СЕ ОТНАСЯТ ЕДИН КЪМ ДРУГ И КАК СЕ ОТНАСЯТ КЪМ ПОМЕЩЕНИЕТО КАТО ЦЯЛО РАЗЛИЧНИТЕ ЦВЕТОВЕ И МАТЕРИИ. НЕ МОЖЕТЕ ДА ИМАТЕ МНОГО НЕЩА, КОИТО ПРОСТО СЕ БИЯТ ЕДНО С ДРУГО ЗА ВНИМАНИЕ - ТЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО, ДА ИМАТ НЯКАКВИ ОБЩИ ЧЕРТИ, ДА ГОВОРЯТ ПОМЕЖДУ СИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН.

Индустриален стил

Мебели в интустриален стил
От стомана и камък до тухли и месинг - индустриалният интериорен стил е всичко свързано със суровите  материали на показ. Въведете метални тела или оголени подови дъски за внедряване на индустриалната тенденция в помещението.  Светлините са характеристика на промишления интериор и са особено важни за омекотяване на иначе студено пространство. Нека вашата цветна палитра да се ръководи от суровините, използвани за истински автентичен промишлен облик.
Индустриален стил в интериора - мебели и дизайн   Индустриален дизайн мебели онлайн   Мебели Дизайн индустриален стил

Мнението на дизайнерите: ВИНАГИ ПОМНЕТЕ - ТОВА Е ВАШИЯТ ДОМ, А НЕ ФАБРИКА. ВНЕСЕТЕ СЛОЕВЕ В ТЕКСТИЛА, ИЗКУСТВОТО И КИЛИМИТЕ – ТЕ СА ЖИВИЯТ ПОГЛЕД, КОЙТО  КАНИ И ВАШИТЕ ГОСТИ. ИЗПОЛЗВАЙТЕ  ТУРСКИ КИЛИМ С ОСВЕТЛЕНИЕ И МЕБЕЛИ В ИНДУСТРИАЛЕН СТИЛ - КОНТРАСТЪТ ГИ ПРАВИ ИНТЕРЕСЕНИ! "

Винтидж

Мебели винтидж стил онлайн Мондо
Най-добрите ретро интериори избягват да свеждат претрупването на мебели и аксесоари до минимум. Винтидж е стил, който много хора обичат и това не е случайно. Той съчетава в себе си най-красивите черти на модните течения от позабравеното минало, като ги пренася в настоящето и ни ги  поприпомня по един романтичен и носталгичен начин. Във винтидж интериора се използват много стари мебели и предмети от различни страни и епохи, катопериода е ограничен от 30 - 80 г. на ХХ век. Флоралните принтове са неделима част от този стил. Заради асоциацията с различните сезони или заради романтичната нотка, която събуждат, цветята са елемент, който присъства във винтидж стила. Върху дамаските на меките мебели, върху пердетата, покривките за маса, съдове и дори върху тапетите на стените – отделни цветове или цели композиции намират успешно приложение в интериора. Всички цветя са прелестни, но все пак използването им като декоративен елемент в интериора е добре да става с мярка, за да не се  получи пренасищане от цветове и багри, които да въздействат подтискащо, вместо освежаващо.

Винтидж стил мебели Мондо   Дизайн на дома във винтидж стил   Винтидж интериор-хол, спалня, детска  
Мнението на дизайнерите: „НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЪЗДАДЕТЕ ПРИВЛЕКАТЕЛЕН ДОМ Е ДА СМЕСИТЕ НОВИТЕ МЕБЕЛИ С ВИНТИДЖ , ТОВА Е НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯТ НАЧИН ДА ОМЕКОТИТЕ ВИДА НА НОВИТЕ МЕБЕЛИ. ПЕРФЕКТНИЯТ НАЧИН ДА ВКЛЮЧИТЕ ВИНТИДЖ СТИЛА Е ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ЦВЕТОВА ПАЛИТРА НА СТАЯТА И ДА ДОБАВИТЕ НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО.“


Минималистичен
Минималистичната тенденция започва в началото на ХХ век и продължава да прониква в много аспекти на модерния живот, включително в интериорния дизайн. Първоначално повлиян от простотата на японския дизайн, минимализмът работи на принципа, че по-малко е повече. Минималистичните интериори се отделят до основните им елементи и остава празно пространство, за да се подчертае самият  дизайн. Използвайте цветовете пестеливо в минималистични стаи, идеята не е да разсейвате или да се отклонявате от нейната простота. Черните, белите и първичните цветове често се смятат за най-доброто за минималистично пространство.

Модерен интериор на дома- мебели и интериор   Модерни мебели в минималистичен стил   Мебели онлайн модерни
Мнението на дизайнерите – „МИНИМАЛИСТИЧНИЯТ СТИЛ СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА С  ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПРОСТИ И ЕСТЕСТВЕНИ ФОРМИ И ОТНЕМАНЕТО НА СЛОЕВЕТЕ, БЕЗ ДА СЕ ГУБИ ЕСТЕТИЧЕСКОТО ПРИВЛИЧАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО. ФОКУСЪТ Е ВЪРХУ ФОРМАТА, ЦВЕТА И ТЕКСТУРАТА, С МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО МЕБЕЛИ И АКСЕСОАРИ

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо