МЕКА МЕБЕЛ
СПАЛНИ
Секции
КУХНИ
МАСИ И СТОЛОВЕ
МАТРАЦИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ
ТЕКСТИЛ
АНТРЕ
ОФИС ОБЗАВЕЖДАНЕ
ДЕТСКА СТАЯ
ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ
Електроуреди
Бани
ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА
Детски колички
ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА
ДЕТСКИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
ДЕТСКИ ИГРАЧКИ
МОНДО ДИЗАЙН
Вход
Запомни ме

Може да направите и изпратите поръчка през сайта ни без да сте регистриран потребител! Регистрацията в сайта не е задължителна за да може да пазарувате онлайн при нас!

Регистрация
Captcha
Количка0
Няма добавени артикули в количка.

Общо:
000лв.

МОЯТ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ

01 Август 2023

 

Замисляли ли сте се, че единственото място, на което вие сте 100% себе си е в домът ви? Замисляли ли сте се, че точно това място е нашето убежище от всичко, което ни заобикаля ежедневно. Това е точното място, на което трябва да обърнем най – много внимание, да се грижим за него и да го превърнем в нашият малък рай.
Можем да отидем на хиляди места, да срещнем безброй хора, да ни се случат куп преживявания, но истинското място в сърцата ни, което обичаме е домът.

 



Отделете време да разчистите крепостта

   

 
Всички ние трупаме хиляди ненужни вещи и аксесоари в домът си с идеята, че някога може да ни потрябват. Събираме всякакви предмети от бита, декорации, пособия. В шкафовете ни цари пълен хаос. Време е да спрем да отлагаме и да разчистим безпорядъка.


Ние имаме едно правило, ако не си ползвал нещо повече от 6 месеца – не ти трябва. Да, спри да изпитваш сантимент към предметите, повярвай ни ще се почувстваш страхотно, когато се отървеш от тях. Ако искаш събери всичко в кутии и го качи на тавана или го сложи в мазето, но го махни от основната част на жилището си. Събирай смело ненужни вещи, едва ли в следващите 3 месеца отново ще ти се наложи да разчистваш, затова направи го КАКТО ТРЯБВА.
Това е твоят дом – твоята крепост и тя трябва да отговаря на твоите текущи потребности. Не събирай аксесоари и декорации по рафтовете – те събират много прах и отдавна не е модерно да бъде претъпкано с декоративни аксесоари. Остави акценти, които изразяват теб и твоят свят, твоята индивидуалност.

Направете промени


Размести мебели, декори, аксесоари. Ние сме почитатели на честите и малки промени в интериора. Ако смените дори само декоративните възглавнички на дивана, или покривката на масата, ако размените вазите с цветя – всичко това ще бъде освежаващо за дома. Вие вече ще го чувствате някак по ваш. Леките и чести промени в интериора ще ви носят вътрешно удовлетворение. Поставянето само на една картина на точното място може да ви накара да се почувствате наистина добре.

Време е за удоволствия


След като сте направили първата и най – важна крачка с разчистването е време да се отдадете на малките удоволствия у дома. Време е да почетете отдавна желани книги, да запалите ароматна свещ и да се отпуснете. Отделете време за хубави филми и кино вечери. Направете си пуканки и си сипете чаша хубаво вино. Насладете се на концерта на любимата си група и танцувайте, усилете музиката. Пригответе ястие, което никога не сте имали смелостта да направите. Експериментирайте гурме кухня. Просто направете нещо ново.

 

 

Внимание към любимите хора


Ммм, да. Дължим им много. Близките ни хора – отдайте им нужното внимание, зарадвайте ги. Направете нещо заедно, помечтайте, градете планове, говорете. Покажете им колко много означават за вас. Направете нещо мило за тях, благодарете им, че ги има. Поиграйте с децата на любимата им игра, почетете им книжка, разкажете им за вашето детство, какво сте правили на тяхната възраст. Поговорете с децата за техните мечти, подкрепете ги. Покажете на любимия човек, че е важен за вас – вие знаете как, слушайте сърцето и интуицията си.

 

   


Бъдете искрата в крепостта.
Моят дом е моята крепост.

Още публикации
Защо да изберете мебели Мондо